Toverweek arrangement

Verblijf magisch tijdens het Toverweek arrangement op de Sprookjescamping

Willen jullie nog even genieten voordat de schoolvakanties beginnen? Maak dan gebruik van het Toverweek arrangement. Iedere dag is er animatie en een theatershow, dat is de basis voor een geweldige vakantie. Maar er is daaromheen ook genoeg te doen, ga heerlijk zwemmen, spelen in de speeltuintjes of vissen in de Elfenvijver. Is het een dagje minder goed weer? Dan kunnen de kids zich lekker vermaken in de binnenspeeltuin en de ouders genieten van een hapje en drankje in de Eeterij. Boek direct jullie geweldig Toverweek arrangement online en kom kamperen!

Kamperen tijdens het Toverweek arrangement

Op de ANWB Top Camping van 2018 kunnen jullie geweldig kamperen en dit is de leukste kindercamping, want hier komen jullie zomaar echte Sprookjesfiguren tegen. De kampeerplaatsen zijn ruim en de meeste plaatsen hebben 10 ampère stroom. Daarnaast is er altijd wel een speeltuintje in de buurt voor de kinderen. Boek daarom direct jullie favoriete kampeerplekje online.

Sprookjesthema
Theater
Iedere dag animatie

De omgeving van de Sprookjescamping

Het vermaak op de kindercamping is geweldig, maar een dagje uit is natuurlijk ook erg leuk. Ook dat kan perfect vanaf de Sprookjescamping tijdens het Toverweek arrangement. Dit is de week voor de zomervakantie, dus geniet nog even van de rust in de attractieparken en dierentuinen. Leuke dagjes uit zijn Slagharen, Wildlands, Plopsa Indoor en Hellendoorn. Willen jullie liever genieten van de natuur? Ook dat kan geweldig in de omgeving, want de Sprookjescamping ligt in het Overijsselse Vechtdal, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Ideaal voor een leuke wandeling, fietstocht of zelfs boottocht over de vecht. Kom kamperen op de Sprookjescamping en geniet van een geweldige week tijdens het Toverweek arrangement. Hebben jullie nog vragen? Dan kunnen jullie bij de veelgestelde vragen kijken, staat het antwoord hier niet tussen? Dan kunnen jullie natuurlijk contact opnemen met onze receptie door het contactformulier in te vullen of te bellen naar: 0523-261369.