Kom tijdens de paasvakantie
naar de Sprookjescamping!

Met de paasvakantie naar Nederland? Wij zijn open!

Speciaal voor onze Vlaamse vrienden hebben wij een arrangement in 2020 tijdens de Paasvakantie. Als jullie tussen 3 april en 19 april minimaal 7 dagen naar de Sprookjescamping komen, kunnen jullie gebruik maken van dit voordelige arrangement. Zo kunnen jullie genieten van

iedere dag animatie en een theatershow! De kindercamping in het prachtige Overijssel is de droomplek voor ieder kind tot en met 10 jaar. Hier wonen echte Sprookjesfiguren die jullie overal op de camping kunnen tegenkomen. Boek direct jullie paasvakantie arrangement in Nederland online door hieronder uw aankomst en vertrek in te vullen!

 

Wilt u liever een andere periode in de paasvakantie komen en geen gebruik maken van het arrangement? Of een accommodatie huren? Boek dan hier uw kampeervakantie of hier een verblijf in onze accommodaties.

Aankomst
Vertrek

Animatie in het Paasweekend

Tijdens het Paasweekend gaan we fantastisch leuke Paasactiviteiten doen. Denk aan een Speurderstraining, waarin je de allerbeste speurder wordt om de eieren te vinden. Maar ook tijdens de kliederclub worden er weer knutsels gemaakt zoals een paasmandje voor je eieren. Zonder eieren zoeken met de Sprookjesfiguren en eieren eten is het geen Pasen. Elke avond beleven Hannah, Kabor en Wanda of één van de andere sprookjesvrienden een nieuw avontuur. 

Komen jullie ook Pasen vieren op de Sprookjescamping in Nederland? Boek dan nu alvast jullie verblijf tijdens de Paasvakantie!

Wat is er te doen tijdens de Paasvakantie in Nederland?

Elke dag is er een animatieprogramma, theatershow en zijn er Sprookjesfiguren aanwezig. In het eerste weekend van de Vlaamse paasvakantie is ook de opening van de Sprookjescamping. Het belooft een magisch weekend te worden. Voor informatie over de opening kun je de Sprookjescamping facebook pagina in de gaten houden. 

 

 

Vlaamse Sprookjesvrienden arrangement op de Sprookjescamping

De Sprookjescamping is de perfecte kindercamping voor kinderen tot en met 10 jaar en hun ouders of zelfs grootouders. Bij alles is er rekening gehouden met de kinderen. Er zijn wel 20 speeltuintjes verdeeld over de gehele camping. En daarom is er dus altijd wel een speeltuintje in de buurt. Het Sprookjesthema is overal terug te zien en ook in de sanitair gebouwen zijn speciale kinderfaciliteiten aanwezig zoals verhoogde en verlaagde kinderdouches, wastafels op verschillende hoogten en familiedouches.

Natuurlijk worden de ouders ook niet vergeten, want er is ook een sauna en sunshower aanwezig. Tijdens de Paasvakantie kan het weer ook weleens een dagje tegenvallen, ook dan is er genoeg te doen! Ga lekker met de kids naar de binnenspeeltuin en geniet zelf van een hapje en drankje in de Eeterij. En aan het einde van de dag kunnen jullie heerlijk dineren in de Kasteelkeuken. Het restaurant van de Sprookjescamping waar je heel soms een glimp op kunt vangen van Kabor de Kabouter die zijn nieuwe recepten uit probeert. 

Ruime kampeerplaatsen
Kindercamping
5 sterrencamping

Kampeerplaats tijdens de Paasvakantie of het Paasweekend

Op de kindercamping van Nederland zijn er mooie ruime kampeerplaatsen van minimaal 100m2. Kies voor een kampeerplaats comfort of kampeerplaats comfort plus. Een eigen watertappunt, 10 ampère en vuilwaterafvoer zijn de eigenschappen van de comfort+ plaatsen. De comfort plaatsen hebben een gezamenlijk watertappunt en de plekken in het Kikkerland hebben 6 ampère, de rest 10 ampère. Er is altijd wel een speeltuintje in de buurt, dus jullie kunnen de  kinderen lekker laten spelen terwijl jullie zelf genieten van een kopje thee of koffie voor de tent of caravan. Boek direct jullie last minute paasvakantie online!