Heerlijk kamperen op
de Sprookjescamping

Comfort en Comfort+ kampeerplaatsen

Kamperen op Capfun de Sprookjescamping, dat is kamperen in de magische omgeving van het Vechtdal. Alle kampeerplaatsen op de Sprookjescamping zijn ruim opgezet en bestrijken min. 100m2 (10m. bij 10m.). Er kan gekozen worden uit twee verschillende soorten kampeerplaatsen. De kampeerplaats comfort en de kampeerplaats comfort plus. Een eigen watertappunt, 10 ampére en vuilwaterafvoer zijn de eigenschappen van de comfort+ plaatsen. De comfort plaatsen hebben een gezamenlijk watertappunt en de plekken in het Kikkerland hebben 6 ampére, de rest 10 ampére. Maak een keuze voor de type kampeerplaats via de foto's of zoek naar jullie perfecte plekje op de kaart (klik op 'kaart' rechtsboven de foto's). 

Aankomst
Vertrek
2 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info
Kampeerplaats comfort plus

Kampeerplaats comfort plus

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 10 ampére en een eigen watertappunt en waterafvoer. De plekken zijn op de volgende velden: Drakenschat, Kabouterbaard, Kabouterlaars en de Kaboutermuts.

meer info