Boek direct via de receptie
Bel: 0523-261369
Bestel de voordeelcheque
via het formulier
Boek direct via de receptie
Bel: 0523-261369

Kleinkinderen gratis!

Wilt u samen met uw kleinkind(eren) een magische tijd doorbrengen? Op de Sprookjescamping kan dit voor slechts €18,- per nacht* inclusief kleinkinderen. Lekker kamperen zonder zorgen, want de 5 sterren camping is voorzien van alle luxe en comfort. Denkt u hierbij aan onze speciale Sprookjesachtige douches op hoogte, zodat u niet hoeft te bukken om de kinderen te wassen. Maar ook de wastafels en spiegels zijn op verschillende hoogten zodat uw kleinkinderen veel zelf kunnen doen. 

Boek direct via de website of boek via onze receptie: 0523-261369. 

Wilt u de cheque cadeau geven? Bestel dan de Sprookjesvoordeelcheque via het onderstaande formulier.

 

Let op: Deze korting geldt alleen voor grootouders die op de Sprookjescamping komen met de kleinkinderen zonder hun ouders. 

Home Garantie

Het kan zijn dat uw kleinkind eerder naar huis wil, in dit geval bieden wij de Home Garantie. Dan krijgt u het restant bedrag van de verblijfskosten terug!

Data 2018 Opa & Oma voordeel

Tussen de volgende data bent u welkom in 2018 om met uw kleinkinderen met korting naar de Sprookjescamping te komen. 

29 maart t/m 26 april

14 mei t/m 18 mei

22 mei t/m 7 juli

25 augustus t/m 18 september

12 oktober t/m 30 oktober

 

Aanvraag Sprookjesvoordeelcheque

Naam*
Postcode*
Vul hier niets in a.u.b.

Vermaak voor kleinkinderen van 0 tot en met 10 jaar

Aan het vermaak is uiteraard ook gedacht. Iedere dag beleven onze sprookjesfiguren nieuwe avonturen die zij ’s avonds graag aan de kinderen laten zien. En tijdens uw koffie kunnen ze zich prima vermaken in de speeltuintjes die zich midden op elk veld bevinden. De kinderen die naar de Sprookjescamping komen zijn niet ouder dan 10 jaar en voor u het weet, heeft uw kleinkind(eren) nieuwe vriendjes! In het voorseizoen tijdens de midweken, buiten de schoolvakanties en feestdagen om, is het animatieprogramma volledig gericht op de kinderen tot en met 4 jaar en is er iedere dag een theatershow!

Maar in de weekenden, tijdens schoolvakanties en feestdagen zijn er weer genoeg activiteiten voor alle kinderen tot en met tien jaar! 

*Voorwaarden: 

  • Geldt alleen voor gasten die met hun kleinkind(eren) komen kamperen. 
  • Voor huisdieren vragen wij een bijdrage van €6,80 per nacht. 
  • Op basis van beschikbaarheid en alleen tijdens het laagseizoen buiten schoolvakanties om.

Liever in een volledig ingerichte accommodatie? Kijk dan hier voor onze speciale opa en oma aanbieding. 

Kindvriendelijk
Elke dag vermaak
Kinderfacilliteiten
689B0961
8

De kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen! Ze zijn de hele dag druk bezig met allemaal activiteiten en vermaken zich op en top!

Fam. Lubbes

Kamperen op de Sprookjescamping met het opa en oma arrangement

U heeft een eigen kampeermiddel? Dat komt goed uit, want op de Sprookjescamping kamperen is helemaal geweldig! De kampeerplaatsen zijn ruim en minimaal 10 vierkante meter. Dat is genoeg plek om te kunnen genieten tijdens uw opa en oma arrangement. Er zijn twee soorten kampeerplaatsen, de comfort en comfort plus plaatsen. Op de plattegrond kunt u zien waar al de kampeerplaatsen zijn en het mooiste plekje uitzoeken. De comfort plaatsen hebben gezamenlijke watertappunten en vuilwaterafvoer en een aantal hebben 6 ampère. De comfort plus plaatsen hebben 10 ampère en een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Heeft u al het mooiste plekje gevonden? Boek dan direct uw opa en oma arrangement online!