Hebben jullie het al gezien?

Wij zijn winnaar van de Kids Vakantieaanbieder van het jaar!

De Sprookjescamping heeft de prijs gewonnen voor de Kids Vakantieaanbieder van het jaar award 2019! Er zijn veel bedrijven die zich hebben ingeschreven en in elke categorie zijn er door de vakjury drie nominaties toegekend. De Sprookjescamping was in 2 categorieen genomineerd! Namelijk Baby Vakanties en Glamping. We zijn Kids Vakantieaanbieder Baby Vakanties 2019 geworden. Wat zijn wij ontzettend trots! Wij bedanken iedereen die gestemd heeft op ons en hopen jullie ook in 2019 weer te mogen begroeten op de camping.

Waarom de Sprookjescamping de Kids Vakantieaanbieder Baby Vakanties is geworden

De Sprookjescamping biedt voor jonge kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar een heleboel. De faciliteiten zijn voor deze groep kinderen uitermate geschikt. De zwembaden (zowel binnen als buiten) zijn maar 30 cm diep. Ook het thema Sprookje valt bij deze kleintjes erg in de smaak. De Sprookjesfiguren zijn ontzettend lief voor baby's en peuters en zitten in de belevingswereld van deze kleintjes. Op de camping lopen de Sprookjesfiguren rond. Ze benaderen de kinderen voorzichtig en met beleid. Een Elfje, een Kikkerprins, een Draak en een Toverfee, ze komen allemaal voorbij.

Ook vinden er dagelijks, ook buiten de schoolvakanties, allerlei tot de verbeelding sprekende activiteiten voor baby's en peuters plaats, zoals baby- en peuterzwemmen, themaspelletjes, kliederclub en natuurlijk het knuffeltheater. 

Niet voor niets uitgeroepen tot Kids Vakantieaanbieder Baby Vakanties, al voor het tweede jaar op rij! Dat wordt toch genieten voor al die kleintjes? 

Aankomst
Vertrek

Winactie Kids Vakantieaanbieder 2019

Jullie kunnen een leuke prijs winnen. Wat moet je hiervoor doen? 

- Stem op de Sprookjescamping (mag op beide categorieën)

- Mail een printscreen van de bevestiging van jouw stem naar info@sprookjescamping.nl.

 

Wat kunnen jullie winnen?

Een weekend in een luxe toercaravan voor 4 personen

 

Wat zijn de voorwaarden?

- het weekend kan alleen geboekt worden buiten het hoogseizoen en buiten de schoolvakanties

- deze prijs is niet in te wisselen tegen contant geld 

- de winnaar wordt bekend gemaakt op deze websitepagina op dinsdag 15 januari.

 

Toi toi toi! 

 

 

 

Hoe komt de nominatie van de Kids Vakantieaanbieder tot stand?

De Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards vakjury beoordelen de kandidaten op de volgende onderdelen:

de wijze waarop de kandidaten inspelen op de wensen van kinderen en hun familie, bijvoorbeeld het inlevingsvermogen in de doelgroep en de aanwezigheid van evergreens, de originaliteit en variatie van het activiteitenprogramma, gericht op zowel het kind als het hele gezin. Ook is gelet op het actieve, educatieve en eigentijdse karakter van het programma, aandacht voor de natuur, en duurzaamheid binnen het reisaanbod.