Voor alle kinderen van
0 tot en met 10 jaar
Boek snel jullie
favoriete plekje!

Dé kindercamping van Nederland? De Sprookjescamping!

Op zoek naar de leukste kindercamping van Nederland? Kom dan naar de Sprookjescamping in Hardenberg, de camping voor alle kinderen van 0 t/m 10 jaar. De Sprookjesfiguren komen tot leven in de unieke en betoverende wereld op de kindercamping. De speciale kinderfaciliteiten zorgen voor veiligheid en gemak, zoals de speciale verhoogde kinderdouches en wasbakken op verschillende hoogten. Natuurlijk zijn er ook veel speeltuintjes, een binnenspeeltuin en een echt waterspeelparadijs. Het professionele animatieteam en de adembenemende theatershows zorgen dat het een vakantie wordt om nooit meer te vergeten! 

Dé kindercamping van Nederland, een veilige plek vol vermaak

Als je kijkt naar spelende kinderen, komt het allemaal weer terug. Dat uitgelaten gevoel tijdens een watergevecht, de spanning van een speurtocht en de kameraadschap met gloednieuwe vriendjes. Op de Sprookjescamping zullen kinderen van 0 t/m 10 jaar zich nooit vervelen dankzij theater, animatie, activiteiten en alle faciliteiten voor kinderen. Deze Sprookjesachtige kindercamping is een veilige plek vol vermaak.

Ook voor gezinnen is er alle gelegenheid om dingen te ondernemen. Zelf ouders en grootouders met kleinkinderen staan versteld van de wondere wereld waarin draken, elfjes en kabouters altijd in de buurt zijn. En na een paar dagen of weken op de Sprookjescamping lijkt het alsof je onze Sprookjesfiguren al jaren kent. Zo gaat het op de ANWB Top camping van Nederland van het jaar 2017.

Kom naar de magische middagen

Willen jullie graag de Sprookjescamping bekijken en ervaren? Kom dan naar een open dag! 

Elke dag animatie!
Unieke Sprookjesbeleving
Kindvriendelijk
t-689B9733-1
8,6

Er is genoeg te doen voor de kinderen op de Sprookjescamping! En het personeel is erg vriendelijk. Wij willen nog vaak van de Sprookjescamping genieten! 

Annet

Ruime keuze uit kampeerplaatsen en accommodaties op de kindercamping

Tijd is een luxe in Nederland. We zijn allemaal druk, dus de vakantie is belangrijk. Je kunt kiezen uit verschillende kindercampings of familiecampings in Nederland. Maar er is maar één Sprookjescamping. Op de Sprookjescamping heb je keuze uit een ruime kampeerplaats of uit één van de verhuuraccommodaties op de kindercamping. Je kunt jezelf lekker verwennen met een sauna, bubbelbad of zonnebank in de sanitairgebouwen. Volop luxe op deze kindercamping in Nederland. Tijd voor rust en relaxen, terwijl de kinderen avonturen beleven met de Sprookjesfiguren.

Kijk snel welke kampeerplekken en accommodaties beschikbaar zijn en kom ook naar de leukste kindercamping van Nederland!