Kindercamping met sprookjesthema
Kom naar de Sprookjescamping

Kindercamping in Nederland

 Op zoek naar de leukste 5sterren kindercamping van Nederland? Kom dan naar de Sprookjescamping in Hardenberg. Het Sprookje komt tot leven in de unieke en betoverende wereld op deze kindercamping. Een speciale magische beleving voor kinderen van 0 tot 10 jaar en hun ouders. De speciale kinderfaciliteiten zorgen voor veiligheid en gemak, zoals de verhoogde kinderdouches en wasbakken op verschillende hoogten. Natuurlijk zijn er ook veel speeltuintjes, een fantasische binnenspeeltuin en echte waterspeelparadijzen, zowel binnen als buiten. Het professionele animatieteam, de Sprookjesfiguren waarmee de kinderen allerlei avonturen beleven en de adembenemende theatershows zorgen voor een vakantie om nooit meer te vergeten!

Aankomst
Vertrek

Kindercamping vol magie en vermaak

Als je kijkt naar spelende kinderen, komt het allemaal weer terug. Dat uitgelaten gevoel tijdens een watergevecht, de spanning van een speurtocht en de kameraadschap met gloednieuwe vriendjes. Op deze kindercamping zullen kinderen van 0 t/m 10 jaar zich nooit vervelen dankzij een vol dagprogramma met theater, animatie en activiteiten. Elke dag zijn er bijzondere activiteiten voor diverse leeftijden. Er zijn speciale clubs voor de verschillende leeftijden; de Magische Elfjesclub voor nul tot drie jaar, de Ondeugende Berenclub voor vier  en vijf jaar, de Stoere Drakenclub voor zes en zeven jaar of de Buddy club voor acht tot tien jaar? De Sprookjesvrienden maken hier meestal ook onderdeel van uit. In het hoogseizoen is er zelfs de gelegenheid voor kinderen om zelf een rol te spelen in de Sprokkeltheaterclub. Ook zijn er dan soms Theaterbuffetten in de Kasteelkeuken waarbij de Sprookjesvrienden gedurende het buffet een theaterstuk spelen. De buffetten zijn zelfs speciaal op kinderhoogte zodat ze zelf hun eten kunnen opscheppen.

Elke dag animatie
Waterspeelparadijzen
Indoor speeltuin

Een magische plek, een top kindercamping

Ook voor gezinnen is er alle gelegenheid om dingen te ondernemen op deze kindercamping. Zelfs ouders en grootouders met kleinkinderen staan versteld van de wondere wereld waarin draken, elfjes en kabouters altijd in de buurt zijn. En na een paar dagen of weken op de Sprookjescamping lijkt het alsof je onze Sprookjesvrienden en de bekende liedjes al jaren kent. Kinderen zijn verzot op de verschillende karakters die ook buiten de vakantie te volgen zijn op social media. Volg onze facebookpagina en die van Hannah bijvoorbeeld.  Zo gaat het dus op de zes keer op een rij bekroonde ANWB Top (kinder)camping van Nederland.

Kamperen op de Sprookjescamping

Ruime keuze uit kampeerplaatsen en accommodaties op de kindercamping

Tijd is een luxe in Nederland. We zijn allemaal druk, dus de vakantie is belangrijk. Je kunt kiezen uit verschillende kindercampings of familiecampings in Nederland. Maar er is maar één Sprookjescamping. Op deze unieke kindercamping heb je keuze uit ruime kampeerplaatsen of uit één van de luxe verhuuraccommodaties, van toercaravans, compleet ingerichte vakantietenten tot sprookjesachtige glamping accommodaties.

Je kunt jezelf lekker verwennen met een sauna of zonnebank in de kindvriendelijke sanitairgebouwen. Volop luxe op deze kindercamping in Nederland. Tijd voor rust en relaxen, terwijl de kinderen avonturen beleven met de Sprookjesfiguren en nieuwe vriendjes maken.

Magische Middag op 20 januari, kom ook!

De eerstvolgende Magische Middag is op zondag 20 januari. Het thema van deze middag is: Winter!