Voor alle kinderen van
0 tot en met 10 jaar
Boek snel
en wees zeker van een plek!

Dé kindercamping van Nederland? De Sprookjescamping!

Voor kinderen van 0 t/m 10 jaar is een verblijf op dé kindercamping van Nederland, namelijk de Sprookjescamping in Hardenberg, een ervaring om nooit meer te vergeten. Ontdek de unieke en betoverende wereld vol Sprookjesfiguren die op de kindercamping tot leven komen. Zij organiseren elke dag (in laag- en hoogseizoen) de animatie en het activiteitenprogramma voor de kinderen. Zij weten wat kleintjes van twee leuk vinden, maar ook stoertjes van tien. In deze magische wereld zijn alle facilliteiten aanwezig voor een adembenemend mooie vakantie waar we natuurlijk ook volwassen niet vergeten. 

Dé kindercamping van Nederland, een veilige plek vol vermaak

Als je kijkt naar spelende kinderen, komt het allemaal weer terug. Dat uitgelaten gevoel tijdens een watergevecht, de spanning van een speurtocht en de kameraadschap met gloednieuwe vriendjes. Op de Sprookjescamping zullen kinderen van 0 t/m 10 jaar zich nooit vervelen dankzij theater, animatie, activiteiten en alle faciliteiten voor kinderen. Deze Sprookjesachtige kindercamping is een veilige plek vol vermaak.

Ook voor gezinnen is er alle gelegenheid om dingen te ondernemen. Zelf ouders en grootouders met kleinkinderen staan versteld van de wondere wereld waarin draken, elfjes en kabouters altijd in de buurt zijn. En na een paar dagen of weken op de Sprookjescamping lijkt het alsof je onze Sprookjesfiguren al jaren kent. Zo gaat het op de ANWB best erkende camping van Nederland van het jaar 2016.

Kom naar de magische middagen

Willen jullie graag de Sprookjescamping bekijken en ervaren? Kom dan naar de open dag! 

Elke dag animatie!
Unieke Sprookjesbeleving
Kindvriendelijk
t-689B9733-1
8,6

Er is genoeg te doen voor de kinderen op de Sprookjescamping! En het personeel is erg vriendelijk. Wij willen nog vaak van de Sprookjescamping genieten! 

Annet

Ruime keuze uit kampeerplaatsen en accommodaties op de kindercamping

Tijd is een luxe in Nederland. We zijn allemaal druk, dus de vakantie is belangrijk. Je kunt kiezen uit verschillende kindercampings of familiecampings in Nederland. Maar er is maar één Sprookjescamping. Op de Sprookjescamping heb je keuze uit een ruime kampeerplaats of uit één van de verhuuraccommodaties op de kindercamping. Je kunt jezelf lekker verwennen met een sauna, bubbelbad of zonnebank in de sanitairgebouwen. Volop luxe op deze kindercamping in Nederland. Tijd voor rust en relaxen, terwijl de kinderen avonturen beleven met de Sprookjesfiguren. Kijk snel welke kampeerplekken en accommodaties beschikbaar zijn en kom ook naar de leukste kindercamping van Nederland!