De kindercamping van Nederland
Kom naar de Sprookjescamping

Kindercamping in Nederland

Capfun de Sprookjescamping is de leukste 5-sterren kindercamping van Nederland! Op dé kindercamping in Rheeze (Hardenberg) word je betoverd door de sprookjes die tot leven komen. Capfun de Sprookjescamping biedt talloze activiteiten en faciliteiten voor ouders en kinderen van 0 t/m 10 jaar. Veiligheid en gemak voor ouder en kind. Speel urenlang in de buiten speeltuintjes, vermaak je in de waterspeelparadijzen en ga klimmen in de indoor speeltuin. Ook wanneer het weer even tegen zit is er genoeg te beleven. Met ons professionele animatieteam beleven de kinderen spannende avonturen. De adembenemende theatershows maken de vakantie helemaal af. Een magische beleving om nooit te vergeten!

 

Elke dag animatie
Waterspeelparadijzen
Indoor speeltuin

Kindercamping vol magie en vermaak

Als je kijkt naar spelende kinderen, komt het allemaal weer terug. Dat uitgelaten gevoel tijdens een watergevecht, de spanning van een speurtocht en de kameraadschap met gloednieuwe vriendjes. Op onze kindercamping zullen kinderen zich nooit vervelen. Iedere dag worden er bijzondere activiteiten georganiseerd waarbij kinderen elkaar leren kennen en nieuwe vriendjes maken. Ze vermaken zich de hele dag. Ons dagprogramma bestaat uit theater, animatie en activiteiten voor diverse leeftijden. Voor iedere leeftijd is er een club met passende activiteiten. De Magische Elfjesclub voor nul tot drie jaar, de Ondeugende Berenclub voor vier en vijf jaar, de Stoere Drakenclub voor zes en zeven jaar of de Buddy club voor acht tot tien jaar. De verschillende sprookjesvrienden van de kindercamping maken hier natuurlijk deel van uit. Tijdens het hoogseizoen kunnen kinderen zelf meespelen in de Sprokkeltheaterclub. Zo worden zij zelf onderdeel van het Sprookje. Tijdens de Theaterbuffetten in onze Kasteelkeuken spelen de Sprookjesvrienden gedurende het buffet een theaterstuk. Het buffet is helemaal afgestemd op kinderen, zo wordt het eten gepresenteerd op kinderhoogte, zodat zij zelf hun eten kunnen opscheppen.

Een magische plek, een top kindercamping

Capfun de Sprookjescamping is niet alleen een magische ervaring voor kinderen, maar ook voor ouders, opa’s en oma’s is het een heerlijke vakantie. Iedereen zal versteld staan van de sprookjeswereld van de kindercamping waarin een draak, een elfje of kabouter dagelijks voorbij komen. De liedjes worden al snel door iedereen meegezongen en kinderen kunnen zelfs buiten de vakantieperiode de Sprookjesfiguren volgen via sociale media. Wij zijn trots op onze magische kindercamping, die zeven keer op rij is bekroond tot ANWB top kindercamping van Nederland.

Kamperen op Capfun de Sprookjescamping

Ruime keuze uit kampeerplaatsen en accommodaties op de kindercamping

Tijd is een luxe! We zijn allemaal druk, dus de vakantie is belangrijk. Je kunt kiezen uit verschillende kindercampings of familiecampings in Nederland. Maar er is maar één Sprookjescamping. Bij Capfun de Sprookjescamping is er een ruime keuze aan kampeerplaatsen en verhuuraccommodaties zoals glamping accommodaties en comfortabele chalets

Ook de faciliteiten van onze kindercamping zijn ideaal om extra van de vakantie te kunnen genieten. Kom tot rust in de sauna of krijg een mooi kleurtje onder de zonnebank. De voorzieningen in het sanitair gebouw zijn kindvriendelijk gemaakt, zoals de verhoogde kinderdouches en wasbakken op verschillende hoogten. Genieten van rust en luxe faciliteiten op onze 5-sterren camping. Boek een plaats en geniet van een magische vakantie.