Dé kindercamping van Drenthe
Kom naar de Sprookjescamping

Kindercamping Drenthe

Op de grens van Drenthe en Overijssel ligt de mooie Sprookjescamping. De kindercamping van Nederland. Voor kinderen van 0 tot 10 jaar is er de hele dag vermaak en zullen zij zich geen minuut vervelen. De kinderen hebben vakantie en de ouders komen helemaal tot rust. Wat wil je nog meer? Voor een korte vakantie in het laagseizoen of een langer verblijf in de zomervakantie. Alles is mogelijk. Of je nu met de tent of in een compleet ingerichte accommodatie wilt verblijven, er zijn genoeg mogelijkheden!

 

De leukste kindercamping nabij Drenthe

Op de kindercamping is alles voor kinderen ingericht, maar dan ook echt alles! De kinderen kunnen zelf bij de kraan in het sanitairgebouw, ook de spiegels hangen op hun hoogte. In de Kasteelkeuken, het restaurant van de camping, zijn de buffetten op kinderhoogte, zodat ze ook zelf hun eten kunnen opscheppen. In de Kasteelkeuken is ook een hoekje ingericht voor het theaterbuffet dat diverse keren per seizoen wordt georganiseerd. De sprookjesfiguren nemen jullie tijdens het buffet mee in hun avonturen. Maar ook als er geen theaterbuffet is kunnen de kinderen zich vermaken in de binnenspeeltuin in de Eeterij. Alles voor een magische en kindvriendelijke vakantie!

Verblijf op Capfun de Sprookjescamping

Top kindercamping nabij Drenthe

Capfun de sprookjescamping is niet voor niets al jaren uitgeroepen als topcamping door de ANWB. Waar maak je nu mee dat je broodjes worden gebracht door sprookjesfiguren of krijg je zo maar de kans om in het theater te stralen met grote helden als Buddy, de Botterbaas of Lodewijk de Kikkerprins. Terwijl de kinderen allerlei avonturen beleven met de sprookjesfiguren, kunnen de ouders voor de tent of in de accommodatie rustig de tijd nemen voor zichzelf. Kijk snel welke kampeerplekken en accommodaties beschikbaar zijn en kom ook naar de leukste kindercamping in Overijssel in de buurt van Drenthe.