Dé kindercamping van Nederland!
Capfun de Sprookjescamping

Kindercamping Nederland

Jullie willen graag kamperen op de leukste kindercamping van Nederland? Dan is Capfun de Sprookjescamping in Rheeze, Hardenberg de perfecte plek! Voor alle kinderen van 0 t/m 10 jaar en hun ouders. Wat Capfun de Sprookjescamping zo uniek maakt? Het unieke sprookjesthema! Er leven tien echte Sprookjesfiguren op de kindercamping van Nederland en de faciliteiten zijn ook in sprookjesstijl. De speciale kinderfaciliteiten zorgen voor veiligheid en gemak, kinderen kunnen zelf douchen in de kinderdouches en tandenpoetsen bij de wasbakken op verschillende hoogten. En er is altijd een speeltuintje in de buurt. Boek direct op de mooiste kindercamping van Nederland!

 

Speciale kinderfaciliteiten op de kindercamping Nederland

Wat maakt Capfun de Sprookjescamping tot de kindercamping van Nederland? De camping heeft verschillende kinderfaciliteiten. Zo is het sanitair gebouw gethematiseerd en zijn er familiedouches, wastafels op verschillende hoogtes, verhoogde kinderdouches, en juist lage kinderdouches aanwezig. Ook zijn er veel speeltuintjes verdeeld over de gehele kindercamping, zodat er altijd een speeltuintje in de buurt is. Bij minder goed weer is er een binnenspeeltuin, ingedeeld in speelgedeelte voor de hele jonge kinderen en de rest. Zo kunnen ook de kleintjes veilig spelen. En papa en/of mama? Die kunnen op dat moment lekker een hapje eten en drinken in de Eeterij. Natuurlijk kunnen jullie ook lekker buiten genieten van waterpret, er is een echte waterspeeltuin, familieglijbaan en een buitenzwembad. Zo vermaken alle kinderen t/m 10 jaar en hun (groot)ouders zich altijd.
De kindercamping van Nederland heeft ook iedere dag animatie en een geweldige theatershow met echte sprookjesfiguren. Boek direct jullie plekje online en geniet van een heerlijke kindervakantie!

Kinderfaciliteiten
Sprookjesthema
5 sterren kindercamping

Kamperen op de kindercamping van Nederland

Kamperen op de kindercamping Nederland kan op verschillende manieren. Verblijf bijvoorbeeld in een mooie accommodatie, zoals de Sprookjes Kota Top TV 4 pers, Glamping Lodge TV 5 pers, Glamping Lodge Top TV 6 pers, Jasmijn Top TV of één van de andere geweldige (glamping)accommodaties. Alles is volledig ingericht en staat bij aankomst klaar voor gebruik. Hebben jullie eigen kampeermiddelen? Dan zijn er ruime kampeerplaatsen aanwezig voor jullie met altijd een speeltuintje in de buurt. Kom genieten op de kindercamping van Nederland!