Kindercamping Nederland met overdekt zwembad

Bent u op zoek naar een leuke kindercamping in Nederland met overdekt zwembad? Dan is kindercamping de Sprookjescamping precies wat u zoekt! In het Vechtdal bij Hardenberg, één van de mooiste streken in Nederland, beleeft u een magische vakantie met uw kinderen. De Sprookjescamping is een 5 sterren camping en biedt avontuur, animatie en leuke activiteiten voor de kids en comfort en luxe voor uzelf. Alles op onze kindercamping in Nederland met overdekt zwembad is ingericht op kinderen tot 11 jaar! In 2013 zijn we door de ANWB zelfs uitgeroepen tot “de beste camping van Europa”. Dus bent u nog op zoek naar een kindercamping in Nederland met overdekt zwembad? Dan moet u hier zijn!

Animatie en Avontuur rondom onze camping met overdekt zwembad?

De Sprookjescamping is de meest kindvriendelijke camping in Nederland met overdekt zwembad. Er zijn tien sprookjesfigurendie elke dag de animatie verzorgen. Hannah de Heldhaftige is de spil van het sprookjesverhaal. Een oneindige feest vol magie dus! En voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt terwijl u lekker geniet van de omgeving in het mooiste gebied van Nederland, en rondom onze camping met overdekt zwembad.

Accommodaties: voor ieder wat wils

Op de leukste kindercamping in Nederland met overdekt zwembad kunt u kamperen met uw eigen tent op onze kampeerplaatsen van 100 m2 met elektriciteit én Wifi. Maar er staan ook tientallen accommodaties voor u klaar. En alles is compleet ingericht met volledige inventaris. U hoeft alleen nog maar uw goede humeur mee te nemen! U kunt uw vakantie doorbrengen in eenvakantiehuis, een De Waard Tent, een Glamphome, een Trekkershut of onze Sprookjeskota. Uiteraard bieden we luxe faciliteiten, speciaal voor kinderen. Kortom, genieten doet u op de leukste kindercamping in Nederland met overdekt zwembad!

Kindercamping in Nederland mét overdekt zwembad

Het overdekte zwembad heeft een groot watertoestel met buizen, bubbels en een spannende glijbaan. Bovendien is het water niet al te diep, waardoor het ideaal is voor jongere kinderen. Daarnaast is er ook een buitenzwembad aanwezig. Met een grote glijbaan! Naast de zwemparadijzen kunt u bij lekker weer ook zwemmen in ons strandmeer de Oldemeijer, die naast de camping ligt. Als u dus zoekt naar een kindercamping in Nederland met overdekt zwembad dan zult u bij de Sprookjescamping een heerlijke zwemvakantie tegemoet gaan!