De kindercamping van Overijssel
Kom naar de Sprookjescamping

De kindercamping van Overijssel!

Vier de vakantie met kinderen op de mooiste 5 sterren kindercamping in Overijssel. De kindercamping ligt in Rheeze nabij Hardenberg en is niet alleen een topcamping voor kinderen, maar ook voor hun (groot)ouders. Met luxe faciliteiten voor de kinderen en ouders. Deze 5 sterren camping ligt in het prachtige Vechtdal en is omringd met natuur. Zo kunnen jullie genieten op en om de kindercamping in Overijssel. Met iedere dag animatie en een theatershow met echte sprookjesfiguren, zullen jullie je nooit vervelen. Boek direct jullie vakantie in Overijssel online!

 

Faciliteiten op de kindercamping van Overijssel

Natuurlijk willen jullie je lekker kunnen vermaken op de kindercamping Overijssel. Op Capfun de Sprookjescamping zijn er daarom verschillende faciliteiten. Zo is er altijd een speeltuintje in de buurt, zijn er waterspeelparadijzen, zowel binnen als buiten, is er een echte visvijver, een animatie/theatergebouw en kunnen jullie fietsen huren. Maar dat is niet alles! Want ook tijdens minder goed weer kunnen jullie je vermaken in de binnenspeeltuin met twee gedeelten zodat zowel de kleinsten als de iets ouderen veilig en leuk kunnen spelen! Hebben jullie dan ook zin in een lekker hapje en drankje? Kom dan dineren in het restaurant of eet een snack in de Eeterij. En voor de dagelijkse boodschappen is er een campingwinkel aanwezig. Bekijk ook de speciale kinderfaciliteiten!

Kinderfaciliteiten
Gelegen in Vechtdal
Elke dag animatie

Sprookjesachtig verblijf op de kindercamping van Overijssel

Op de leukste kindercamping in Overijssel zijn jullie natuurlijk van harte welkom om te kamperen met een eigen tent of caravan. De kampeerplaatsen zijn 100m2 en er is dus genoeg ruimte voor het gehele gezin. Willen jullie liever in één van de vele accommodaties logeren? Dan staan er genoeg voor jullie klaar. Willen jullie de vakantie doorbrengen in een chalet of de Sprookjes Kota? Op de leukste kindercamping van Overijssel is dit allemaal mogelijk! Kortom, genieten doen jullie op de leukste kindercamping in Overijssel.