Camping met animatie
Kom naar de Sprookjescamping

Camping met animatie

Zijn jullie klaar voor de leukste activiteiten? Op dé kindercamping van Nederland is er altijd animatie, ook tijdens het laagseizoen. De Sprookjesfiguren mogen het animatieteam altijd graag helpen en spelen vaak mee tijdens de activiteiten. Er zijn speciale clubs voor de verschillende leeftijden. Horen jullie in de Magische Elfjesclub, de Ondeugende Berenclub, de Stoere Drakenclub of de Buddy club? Natuurlijk kunnen jullie ook elke avond naar het Sprokkelplaats om de toffe avonturen te zien van Hannah en haar Sprookjesvrienden! Bekijk het animatieprogramma verderop de pagina!

 

Animatieprogramma's

Wilt u weten wat er te doen is op de camping? Hier vind u het actuele animatieprogramma! 

De vier clubs

Speciaal voor kinderen
Sprookjesthema
Verschillende clubs

Camping met animatie, Capfun de Sprookjescamping

Het animatieteam van Capfun de Sprookjescamping is altijd professioneel. Ze zijn opgeleid tot animator en gek op kinderen. Samen met de Sprookjesfiguren zorgen zij voor een geweldig vermaak voor alle kinderen van 0 tot en met 10 jaar. Geniet met de kinderen van leuke activiteiten en maak prachtige herinneringen voor later. Het kan allemaal op dé kindercamping van Nederland. Bij het indelen van de leeftijdclubs is rekening gehouden met de groepen van de basisscholen, zodat de kinderen het onderling goed met elkaar kunnen vinden en de activiteiten passend zijn bij de leeftijd. Natuurlijk zijn er ook activiteiten voor ouders. Op het animatieprogramma staat de naam van de activiteit, de locatie en de club aangegeven. Ook staan er activiteiten voor iedereen op en en bij een activiteit voor de ouders staat er 'iedereen'. Hebben jullie ook al zin om mee te doen? Boek dan snel jullie plekje op dé kindercamping van Nederland, Capfun de Sprookjescamping! 

3T4A0896kopie
8,5

We hebben een super tijd gehad in de Sprookjeskota. Een lief huisje dicht bij het zwembad. Alles is aanwezig en de kinderen zijn graag bij het zwembad!

 

 

Monique