Camping met animatie
Kom naar de Sprookjescamping

Camping met animatie

Zijn jullie klaar voor de leukste activiteiten? Op dé kindercamping van Nederland is er altijd animatie, ook tijdens het laagseizoen. De Sprookjesfiguren mogen het animatieteam altijd graag helpen en spelen vaak mee tijdens de activiteiten. Er zijn speciale clubs voor de verschillende leeftijden. Horen jullie in de Magische Elfjesclub, de Ondeugende Berenclub, de Stoere Drakenclub of de Buddy club? Natuurlijk kunnen jullie ook elke avond naar het Sprokkelplaats om de toffe avonturen te zien van Hannah en haar Sprookjesvrienden! Bekijk het animatieprogramma verderop de pagina! 

Aankomst
Vertrek

De vier clubs

Een tipje van de sluier van het animatieprogramma in juli

In juli beginnen de themaweken, speciale weken met een bepaald thema. De themaweken voor juli kunnen jullie hieronder vinden:

 

7 juli t/m 11 juli en 28 juli t/m 1 augustus: Circusweek, Droesem de circusdirecteur 

Droesem wil graag circusdirecteur worden. Om een circusdirecteur te zijn, heeft hij wel een circus nodig, met daarbij circusacts.

Droesem gaat aan de slag met allemaal stof om een circustent te kunnen maken op het mooiste plekje. En hij houdt een talentenjacht voor de acts in het circus waar de sprookjesvrienden aan mee kunnen doen. Tijdens de circusweek zijn er leuke activiteiten zoals Clownsles.

 

14 juli t/m 18 juli: Het magische pakketje 

Hannah heeft een nieuwe ontdekking gedaan in de Sprookjesschool. Ze vindt tussen alle lesboeken een schatkaart. Ergens in de sprookjesschool moet een pakketje verstopt liggen en daarin moet alle geluk van de wereld zitten. Hannah gaat op zoek naar het pakketje, maar zal ze het pakketje vinden voordat de Botterbaas het vindt? 

 

21 juli t/m 25 juli: Feeënbal  

Jaarlijks vind er een feeënbal plaats wat ieder jaar door een andere Fee wordt georganiseerd. Deze Fee wordt gekozen door een soort van grabbelton. Dit jaar is Tati uitgekozen. Tati vindt het een hele eer, maar ze vindt het ook heel erg spannend. Zo moet alles er goed uitzien voor alle Tovergasten.

Het meest spannende vind Tati haar magische act. Iedere gastvrouw moet een magische act doen. Maar Tati is niet heel sterk in toveren en is bang dat het fout gaat. Als activiteit hebben we bijvoorbeeld Labratz, dat houdt in dat we proefjes gaan doen.

 

Alle themaweken hebben een groot pleinfestijn. En we hebben natuurlijk de Sprokkeltheaterclub waar alle kinderen vanaf 6 jaar aan mee kunnen doen. Ze beleven dan het avontuur echt mee.

Een tipje van de sluier van het animatieprogramma in augustus

De themaweken gaan verder in augustus. De themaweken die achtereenvolgens in augustus gaan plaatsvinden zijn:

 

4 t/m 8 augustus en 25 t/m 29 augustus: Het magische pakketje

Hannah vindt in de sprookjesschool een nieuwe ontdekking. Ze vindt tussen alle lesboeken een schatkaart. Ergens in de sprookjesschool moet een pakketje verstopt liggen en daarin moet alle geluk van de wereld zitten. Hannah vindt dat wel goed klinken en gaat op zoek naar het pakketje. Zal ze het pakketje vinden? En zijn er misschien nog meer kapers op de kust?

 

11 t/m 15 augustus: Feeënbal 

Tati wil maar al te graag het Feeënbal organiseren en ze wordt daarvoor ook uitgekozen, maar het is ook allemaal wel heel erg spannend. Vooral als ze haar magische act moet voordragen. Tati's toverkwaliteiten zijn niet zo goed helaas. Zal ze het er goed vanaf brengen als gastvrouw?

Activiteit tijdens deze week is dansen, Labratz (allerlei proefjes doen).

 

18 t/m 22 augustus: Circusweek, Droesem de circusdirecteur 

Droesem wil graag circusdirecteur worden. Maar om een circusdirecteur te zijn, heeft hij wel een circus nodig, met daarbij circusacts.

Zo gaat Droesem aan de slag, hij regelt allemaal stof om een circustent te kunnen maken op het mooiste plekje. Daarnaast houdt hij een talentenjacht waar de sprookjesvrienden aan mee kunnen doen.  De winnaars mogen mee doen aan het circus van Droesem. Tijdens de circusweek zijn er leuke activiteiten zoals Clownsles.

 

In juli en augustus is er elke week een groot pleinfestijn. En we hebben natuurlijk de Sprokkeltheaterclub waar alle kinderen vanaf 6 jaar aan mee kunnen doen. Ze beleven dan het avontuur echt mee en krijgen hierin een rolletje.

Speciaal voor kinderen
Sprookjesthema
Verschillende clubs

Camping met animatie, de Sprookjescamping

Het animatieteam van de Sprookjescamping is altijd professioneel. Ze zijn opgeleid tot animator en gek op kinderen. Samen met de Sprookjesfiguren zorgen zij voor een geweldig vermaak voor alle kinderen van 0 tot en met 10 jaar. Geniet met de kinderen van leuke activiteiten en maak prachtige herinneringen voor later. Het kan allemaal op dé kindercamping van Nederland. Bij het indelen van de leefijdclubs is rekening gehouden met de groepen van de basisscholen, zodat de kinderen het onderling goed met elkaar kunnen vinden en de activiteiten passend zijn bij de leeftijd. Natuurlijk zijn er ook activiteiten voor ouders. Op het animatieprogramma staat de naam van de activiteit, de locatie en de club aangegeven. Ook staan er activiteiten voor iedereen op en en bij een activiteit voor de ouders staat er 'volwassenen'. Hebben jullie ook al zin om mee te doen? Boek dan snel jullie favoriete plekje op de kindercamping van Nederland, de Sprookjescamping! 

689B1037
8,5

We hebben een super tijd gehad in de Sprookjeskota. Een lief huisje dicht bij het zwembad. Alles is aanwezig en de kinderen zijn graag bij het zwembad!

 

 

Monique