Camping met animatie
Kom naar de Sprookjescamping

Camping met animatie

Zijn jullie klaar voor de leukste activiteiten? Op dé kindercamping van Nederland is er altijd animatie, ook tijdens het laagseizoen. De Sprookjesfiguren mogen het animatieteam altijd graag helpen en spelen vaak mee tijdens de activiteiten. Er zijn speciale clubs voor de verschillende leeftijden. Horen jullie in de Magische Elfjesclub, de Ondeugende Berenclub, de Stoere Drakenclub of de Buddy club? Natuurlijk kunnen jullie ook elke avond naar het Sprokkelplaats om de toffe avonturen te zien van Hannah en haar Sprookjesvrienden! Bekijk het animatieprogramma verderop de pagina! 

Animatieprogramma Hemelvaart 2020

Tijdens het Hemelvaartsweekend zijn er veel leuke activiteiten voor alle leeftijden. Dit is een kleine greep uit de activiteiten met Hemelvaart 2020:

 

Op 22 mei is er de Dromenshow! Een talentenjacht waarin jij je droom kan laten uit komen, namelijk op het toneel staan met jouw talent. 

 

Museumroof op 23 mei is de activiteit die je als Buddy niet mag missen. Welk team weet het meeste museumstukken te veroveren?

 

Op de 24e is er een activiteit voor het hele gezin: Alles is familie! Doe met het hele gezin mee aan een gezellige spelochtend.