Camping met animatie
Kom naar de Sprookjescamping

Camping met animatie

Zijn jullie klaar voor de leukste activiteiten? Op dé kindercamping van Nederland is er altijd animatie, ook tijdens het laagseizoen. De Sprookjesfiguren mogen het animatieteam altijd graag helpen en spelen vaak mee tijdens de activiteiten. Er zijn speciale clubs voor de verschillende leeftijden. Horen jullie in de Magische Elfjesclub, de Ondeugende Berenclub, de Stoere Drakenclub of de Buddy club? Natuurlijk kunnen jullie ook elke avond naar het Sprokkelplaats om de toffe avonturen te zien van Hannah en haar Sprookjesvrienden! Bekijk het animatieprogramma verderop de pagina! 

Animatieprogramma Magische Mini weken

Tijdens de Magische Mini weken zijn de activiteiten speciaal gericht op de allerkleinsten t/m 5 jaar. 

De activiteiten die wekelijks terugkomen, zijn Spetterpret (op woensdag- en zaterdagochtend) en Disco na de theatervoorstelling (dinsdag en vrijdag) en er is elke dag een Kliederclub. 

 

Daarnaast een aantal voorbeelden van activiteiten in de diverse perioden waarin we de Magische Mini weken hebben: 

 

In de week van 6 t/m 10 april is er een Ruimtedag! We knutselen een magische raket waarmee we voorbereid zijn op wat er 's middags komt. We gaan namelijk de ruimte in tijdens de middagactiviteit Magische raket.

 

In de week van 13 t/m 17 april hebben we magische muziekspelletjes. Dan gaan we heerlijk spelen op muziek. 

 

In de week van 20 t/m 24 april is er op 20 april bijvoorbeeld een Knuffel halfuurtje met Bumpie. Gezellig knuffelen met de liefste knuffelbeer van het land Bumpie de Beer en ook nog samen spelletjes spelen met hem. 

 

Op 23 april wordt er in de ochtend geknutseld aan een sprookjespoppenkast en 's middags beleven we een echt poppenkastavontuur in de Kasteelkeuken tijdens Sprookjespoppenkast.

 

In de week van 11 t/m 15 mei is er op 12 mei een themadag onder water. In de ochtend knutselen we hoe het er onder water uitziet en in de middag gaan we echte onderwaterspelletjes spelen. 

 

Op 10 juni is het Nationale Buitenspeeldag en daarom gaan we dan met z'n allen Sprookjesachtig buitenspelen. 

 

In de week van 22 t/m 26 juni wordt er op 25 juni voorgelezen, maar in die week kunnen de kinderen ook meedoen aan Spetterpret is er Disco met de Sprookjesfiguren. 

 

In de week van 29 juni t/m 3 juli is er een Ruimtedag en op 1 juli ook een Sprookjespicknick. 

 

In de week van 31 augustus t/m 4 september is er op 2 september een Bumpie Bios. Gezellig een film kijken speciaal voor de jongste kinderen. 

 

Op 9 september ga je op avontuur met je rugzak. 

 

Nieuwsgierig geworden naar de Magische Mini weken? Lees dan meer op de speciale pagina Magische mini weken!