Camping met animatie
Kom naar de Sprookjescamping

Camping met animatie

Zijn jullie klaar voor de leukste activiteiten? Op dé kindercamping van Nederland is er altijd animatie, ook tijdens het laagseizoen. De Sprookjesfiguren mogen het animatieteam altijd graag helpen en spelen vaak mee tijdens de activiteiten. Er zijn speciale clubs voor de verschillende leeftijden. Horen jullie in de Magische Elfjesclub, de Ondeugende Berenclub, de Stoere Drakenclub of de Buddy club? Natuurlijk kunnen jullie ook elke avond naar het Sprokkelplaats om de toffe avonturen te zien van Hannah en haar Sprookjesvrienden! Bekijk het animatieprogramma verderop de pagina! 

Animatieprogramma Meivakantie 2020

Als jullie tijdens de meivakantie willen komen kamperen, dan hebben we allerlei bijzondere activiteiten.

Van 26 april t/m 1 mei is er de themaweek Magische Microfoon. In dat thema zal ook de Sprokkeltheaterclub een mooie voorstelling geven. Kinderen vanaf 6 jaar krijgen dan ook een rol in het theater. 

 

Op 27 april zal ook de verjaardag van de Koning uitgebreid gevierd worden. We zullen een middag vol spelletjes en natuurlijk kan daarbij de koningsdans niet ontbreken. Gaan jullie hem ook instuderen? Dan dans je gezellig met de sprookjesfiguren mee. 

 

In de week van 1-5 t/m 8-5 zijn er de volgende activiteiten:

 

Op 4 mei tijdens de Dodenherdenking zullen we ervoor zorgen dat het theater eerder zal plaatsvinden zodat we op het juiste moment stil kunnen zijn. Je kan de herdenking ook bijwonen in de sprokkelplaats, op een kindvriendelijke manier leggen wij uit wat er gebeurt en waarom we het doen.

 

Op 5 mei is er het Bevrijdingsfestival: Middag waarin we groot feest vieren. Met het sprookjesconcert en natuurlijk kunnen jullie dan ook weer een glittertatoo komen halen.

 

Op 7 mei barst 'het mooiste veld competitie' los. Jullie kunnen dan met jullie kampeerveld meedoen om deze titel in de wacht te slepen. 

 

We zien jullie graag in de meivakantie in 2020!