Camping met animatie
Kom naar de Sprookjescamping

Camping met animatie

Zijn jullie klaar voor de leukste activiteiten? Op dé kindercamping van Nederland is er altijd animatie, ook tijdens het laagseizoen. De Sprookjesfiguren mogen het animatieteam altijd graag helpen en spelen vaak mee tijdens de activiteiten. Er zijn speciale clubs voor de verschillende leeftijden. Horen jullie in de Magische Elfjesclub, de Ondeugende Berenclub, de Stoere Drakenclub of de Buddy club? Natuurlijk kunnen jullie ook elke avond naar het Sprokkelplaats om de toffe avonturen te zien van Hannah en haar Sprookjesvrienden! Bekijk het animatieprogramma verderop de pagina! 

Animatieprogramma Pasen 2020

Komen jullie in 2020 met Pasen kamperen op de Sprookjescamping? De Sprookjesfiguren gaan dan weer ontzettend leuke activiteiten met jullie doen en avonturen met jullie beleven. Hier alvast een tipje van de sluier: 

 

Tijdens het Paasweekend gaan de sprookjesfiguren rondreizen door de Sprookjeswereld van de Sprookjescamping om op tijd de eieren en de Paashaas te kunnen vinden. 

 

Wat niet kan ontbreken in het Paasprogramma is Paaseieren zoeken. Geen nood, de sprookjesfiguren zoeken ook met jullie mee!

Voor de Magische Elfjes (0 tot 3 jaar) en Ondeugende Beren (4-5 jaar) is er een Paasspeurtocht, waarin we speuren naar de paashaas aan de hand van spelletjes.

Er zal een avontuurlijke Paasbrunch zijn in de Kasteelkeuken, waar 2 sprookjesfiguren actief zullen zijn.

De Stoere Draken en de Buddy's gaan eierslag spelen. Benieuwd wat dat is? 

 

Kom dan met Pasen naar de Sprookjescamping en beleef de leukste avonturen!