Ieder kind gelukkig!

De Gelukskoffer en de Sprookjescamping

De Sprookjescamping steunt een goed doel waar jullie deel van uit kunnen maken. Sinds 2016 is dit het goede doel van de Sprookjescamping. De Gelukskoffer, een initiatief dat kinderen leert hoe zij geluk kunnen creëren voor zichzelf. ‘Gelukkige kinderen’ dat is wat zowel de organisatie Gelukskoffer als de Sprookjescamping, dé kindercamping van Nederland, belangrijk vinden! De Gelukskoffer is een organisatie die lessen in geluk aanbieden aan basisscholen. Zij richten zich op de individuele emotionele ontwikkeling van het kind. Gebaseerd op de wetenschap vanuit de positieve psychologie. 

Hoe kunnen jullie helpen?

Waarom kiezen wij hiervoor?

Wij als Sprookjescamping willen iedere Gast gelukkig maken. En dat kunnen wij doen door onze Gasten een zo goed mogelijk verblijf aan te bieden. Maar ook op lange termijn willen wij graag dat alle kinderen (Gasten) gelukkig zijn. En zo denkt ook de Gelukskoffer. Vandaar dat wij voor dit mooie goede doel hebben gekozen.

 

Het inzamelen

Het geld dat ingezameld wordt, zal gebruikt worden om zoveel mogelijk kinderen in aanraking te laten komen met de “Gelukslessen” die de Gelukskoffer aanbied aan basisscholen. Hiermee kunnen wij de Gelukskoffer ondersteunen om hun doel te bereiken: ‘Geluk als vak op basisscholen in 2020’.

Onze inzamelingsacties staan als activiteiten op ons animatieprogramma. Doe ook mee en help geluk te verspreiden!

 

Voor meer informatie kijk op de Gelukskoffer