Camping met theater
Kom naar de Sprookjescamping

Camping met theater

Alle kinderen zitten verwachtingsvol bij elkaar in de Sprokkelplaats. Het doek gaat open en daar zijn ze dan de Sprookjesfiguren! Iedere dag beleven zij een nieuw avontuur tijdens de theatershow. Een beleving voor ieder kind en ouder op de leukste camping van Nederland. De camping animatie zorgt voor een gevarieerd en vol programma. Knutselen, spelen of tandenpoetsen met een Sprookjesfiguur, alles kan op Capfun de Sprookjescamping. Ook buiten schoolvakanties en feestdagen om is er vermaak voor kinderen tot en met 10 jaar. In het laagseizoen, tijdens de midweken, is het animatieprogramma volledig gericht op de kinderen tot en met 4 jaar.

 

Een gevarieerd programma op de camping met theater

Na een dag vol vermaak, van het springen op een luchtkussen tot heerlijk zwemmen in de waterspeelparadijzen, is de muziek van de Bumpie Jeep in de verte al te horen. Het animatieteam komt samen met de Sprookjesfiguren, alle kinderen en (groot)ouders, zingend en dansend ophalen. Iedereen staat al klaar bij de speciale Bumpie haltes om in een gezellige stoet, naar de Sprokkelplaats te gaan. Hebben jullie al een idee wat Hannah en haar Sprookjesvrienden gaan beleven? Misschien hebben jullie zelfs meegeholpen met het maken van een decorstuk bij het knutseluur. Tijdens het hoogseizoen krijgen de kinderen zelfs een kans deel uit te maken van het avontuur. Iedere donderdag is er dan de Sprokkeltheaterclub, waarbij de kinderen meespelen en zingen tijdens de theatershow! Na de auditie op zondag zullen de kinderen die door zijn, een aantal keren oefenen en op donderdagavond kan iedereen ze zien stralen op het podium. Zo wordt de kindervakantie een belevenis voor het gehele gezin, met levenslange herinneringen.

3T4A4668
3T4A1508
9,5

Onze Gerben op het podium. Dat hij dit durfde hadden we nooit gedacht. Maar dankzij de perfecte begeleiding van de acteurs stond hij er. 

Jan-Pieter