Kindvriendelijke camping faciliteiten

Spelen in de speeltuin, spetteren in het waterspeelparadijs, ademloos genieten van theatershows, dit zijn maar een paar van de faciliteiten die Capfun de Sprookjescamping biedt. Wat maakt Capfun de Sprookjescamping tot een geweldige kindercamping? De speciale faciliteiten voor kinderen! De wastafels, spiegels en toiletten in het sanitair gebouw op verschillende hoogten, een geweldige binnenspeeltuin, speeltuintjes midden op elk veld en iedere dag animatie. Zo even een greep uit de speciale kindervriendelijke faciliteiten van Capfun de Sprookjescamping. Tijdens het hoogseizoen is er ook nog de Sprokkeltheaterclub voor de talenten en een speciaal kinderbuffet. Alles voor een magische en kindvriendelijke vakantie.

 

Binnen spelen?

Kom naar de Binnenspeeltuin en geniet van een hapje en drankje terwijl de kinderen zich kunnen vermaken in de speeltuin!

Het kinderparadijs voor kinderen tot en met 10 jaar

Jullie kindervakantie begint goed op Capfun de Sprookjescamping. Alle kinderen komen in een speciale club, ingedeeld op leeftijd. Zo zijn alle activiteiten altijd gericht op de interesses van de kinderen. De animatie is het gehele jaar door en zelfs in het laagseizoen is er elke dag een theatershow in de Sprokkelplaats. In de binnen en buiten waterspeelparadijzen, kunnen ook de allerkleinsten spetteren in het water. Met een aantal zwemgedeelten die niet dieper zijn dan 30 centimeter, is waterpret gegarandeerd. Is het een dag minder goed weer, dan is er een binnenspeeltuin. Geniet van een lekker drankje, terwijl de kinderen zich vermaken in dit overdekte speelparadijs.

Na een dag vol vermaak en pret, zal het douchen of wassen ook nog een feest zijn! In het volledig gethematiseerde sanitair gebouw, is er ook uiteraard gedacht aan de kinderen. Gezellig tandenpoetsen naast elkaar, kan doordat de spiegels en wastafels op verschillende hoogten zijn. Voor ouders zijn de verhoogde doucheruimtes ideaal, niet meer bukken om de kleintjes te wassen. En hebben jullie wel eens je tanden gepoetst samen met een Sprookjesfiguur? Zelfs dit kan gebeuren op de Sprookjescamping! Kom daarom naar Capfun de Sprookjescamping om te genieten van een geweldige vakantie in een waar kinderparadijs.

3T4A3543
9,5

Een topcamping met alle voorzieningen. We zijn er met onze 3 kinderen (5, 3, 0) geweest. Ideaal voor jonge kinderen.

Fam. Van Gassel