Kindercamping Nederland
met overdekt zwembad

Kindercamping Nederland met overdekt zwembad

Kamperen op de mooiste kindercamping van Nederland met overdekt zwembad, betekent kamperen op de Sprookjescamping! Een prachtige 5 sterren camping met luxe faciliteiten voor zowel kinderen als hun (groot)ouders. Waaronder een overdekt zwembad, want ook als het minder mooi weer is, willen jullie je natuurlijk optimaal kunnen vermaken en dat kan! In het binnenzwembad is een echt kasteel van Hannah de Heldhaftige waar jullie op en onder kunnen spelen. Na de zwempret hoort natuurlijk een patatje bij de Eeterij en zijn de kids al klaar met eten? Dan spelen ze lekker in de binnenspeeltuin!

Aankomst
Vertrek

Kindercamping in Nederland mét overdekt zwembad

Het overdekte zwembad heeft een groot watertoestel met buizen, bubbels en een spannende glijbaan allemaal in Sprookjesstijl. Bovendien is het water niet al te diep, waardoor het ideaal is voor jongere kinderen. En door het speciale dak is er minder last van het weerkaatsende typische zwembad geluid, dus kunnen de ouders fijn een boekje lezen. Daarnaast is er ook een buitenzwembad aanwezig. Met een grote glijbaan! Naast de waterspeelparadijzen kunnen jullie bij lekker weer ook zwemmen in het strandmeer de Oldemeijer, die naast de camping ligt. Als jullie dus zoeken naar een kindercamping in Nederland met overdekt zwembad dan zullen jullie bij de Sprookjescamping een heerlijke zwemvakantie tegemoet gaan!

3T4A3012kopie

Animatie en avontuur rondom de camping met overdekt zwembad?

De Sprookjescamping is de meest kindvriendelijke camping in Nederland met overdekt zwembad. De tien Sprookjesfiguren lopen regelmatig over de camping en er is vaak wel een Sprookjesfiguur die mee doet tijdens de activiteiten. Hannah de Heldhaftige heeft de hoofdrol in het Sprookjesverhaal, maar ook Wanda, Tati en alle andere zijn Drakegaaf zoals Droesem het zou zeggen. Een oneindige feest vol magie dus! En voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden de kinderen op een magische manier vermaakt terwijl de ouders lekker kunnen genieten van de omgeving in het mooiste gebied van Nederland, en rondom de camping met overdekt zwembad.

Overdekt zwembad
Kindercamping
In eigen land

Accommodaties: voor ieder wat wils

Op de leukste kindercamping in Nederland met overdekt zwembad kunnen jullie luxe kamperen met een eigen tent, caravan of camper op onze kampeerplaatsen van 100m2 met elektriciteit én WIFI. Maar er staan ook tientallen accommodaties voor jullie klaar. En alles is compleet ingericht met volledige inventaris. Jullie hoeven alleen nog maar een goed humeur mee te nemen! Jullie kunnen de vakantie doorbrengen in een vakantiehuisje, een De Waard Tent, een Glamp Home, een Trekkershut, de Sprookjes Kota of één van de andere mooie accommodaties. Uiteraard bieden we luxe faciliteiten, ook speciaal voor kinderen. Kortom, genieten doen jullie op de leukste kindercamping in Nederland met overdekt zwembad!