De Sprookjesclub

De Sprookjesclub

Op 1 november lanceert Sprookjescamping De Vechtstreek De SprookjesClub: een groot avontuur waarmee kinderen ook vanuit huis de magie van de Sprookjescamping kunnen beleven. Op een speciale website begint een groot avontuur, die kinderen niet alleen kunnen volgen, maar waaraan ze ook actief moeten bijdragen om het verhaal tot een goed einde te brengen.

background_lamp

Sprookjesclub wie, wat & waar

Voor wie is de SprookjesClub?

De SprookjesClub is een club voor kinderen van 0 tot 10 jaar die het leuk vinden om actief bezig te zijn met activiteiten zoals (online) spelletjes, kleuren, op avontuur gaan, dingen leren met de Sprookjesvrienden. De SprookjesClub is onderdeel van de Sprookjescamping.

 

Wat houdt de SprookjesClub in?

Online spelletjes, knutselideeen, leerzame spelletjes en raadsels, speurtochten, filmpjes, avonturen en meer… in de vorm van verschillende kamers die je kunt bezoeken op een speciale website. Deze kan gebruikt worden op de tablet, telefoon of gewoon op de computer of laptop.

De Sprookjesvrienden maken samen met jullie avonturen mee, doen samen leerzame, creatieve en toffe dingen in de Sprookjesschool. Zij lezen verhaaltjes voor en doen samen met jullie leuke nieuwe dingen.

 

Waarom moet ik lid worden van de SprookjesClub?

  • Dan kun je het hele jaar door leuke activiteiten en avonturen beleven met onze sprookjesvrienden.
  • Zo kun je het hele jaar de sprookjesvrienden tijdens hun avonturen volgen
  • Jij krijgt alles te weten over sprookjes en je kunt soms ook contact hebben met de sprookjesvrienden op andere momenten dan alleen tijdens de vakantie (via Facebook, YouTube of op andere momenten tijdens de magische middagen).
  • Je kunt thuis aan de slag met leuke opdrachten, knutsels en raadsels.

 

Hoe word ik lid van de SprookjesClub?

Je kunt lid worden door een account aan te maken op www.sprookjesclub.nl. Onder het account kunnen (later) meerdere gebruikers worden aangemaakt, zodat jullie broertjes of zusjes ook kunnen meedoen. Let op: als je op tijd wilt zijn voor de grote reis van Wanda, Droesem, Bumpie en Buddy is het van belang dat je je voor november inschrijft.

 

Wat kan ik binnenkort verwachten?

Ter introductie gaan we in november starten met ‘De grote reis’ die je kunt vinden in de Avonturenkamer.
Jullie zomervakantie zit er al een tijdje op, maar sommige van de  sprookjesvrienden zijn ook wel aan vakantie toe en gaan binnenkort op reis.

 

Ben jij ook nieuwsgierig naar de belevenissen van Bumpie, Wanda de Waterelf, Droesem de Draak en Buddy Brave? Jij kunt de belevenissen volgen en meemaken en misschien kun je ze onderweg ook wel een beetje helpen.

‘De grote reis van Wanda’ is bedoeld voor kinderen van 0 tot 3 jaar en start rondom 1 november.
‘De grote reis van Bumpie’ is bedoeld voor kinderen van 4 tot 5 jaar en start ook rondom 8 november.
‘De grote reis van Droesem’ is bedoeld voor kinderen van 6 tot 7 jaar en start rondom 21 november.
‘De grote reis van Buddy’ is bedoeld voor kinderen van 8 tot 10 jaar en start rondom 14 november.

 

Meld je nu aan op www.sprookjesclub.nl! En vergeet niet alvast de Facebook pagina van de Sprookjescamping en van jouw sprookjesvrienden te liken!

Ontdek de Sprookjesschool

Nieuwe dingen leren met Hannah, schatzoeken met de Botterbaas of het theater bekijken? Het kan op de Sprookjesschool! Wat ga jij allemaal leren?