De Sprookjesclub

De Sprookjesclub thuisactiviteiten

Afgelopen jaar hebben we De SprookjesClub gelanceerd: een groot avontuur waarmee kinderen ook vanuit huis de magie van Capfun de Sprookjescamping kunnen beleven. Op een speciale website kun je in de Verhalen kamer leuke voorleesverhaaltjes vinden, in de Avonturen kamer vind je allerlei avonturen zoals knuffeltheaters en kun je andere spannende avonturen met onze sprookjesvrienden beleven. Of je kunt actief bezig zijn; in de Activiteiten kamer vind je allerlei leuke activiteiten zoals je ook op de Sprookjescamping altijd doet, maar dan vanuit je eigen veilige omgeving. In de Knutsel kamer vind je allemaal leuke en sprookjesachtige knutsels die je thuis kunt maken. Via de SprookjesClub kun je de knutsels ook terugsturen zodat de sprookjesvrienden kunnen zien wat jij ervan gemaakt hebt of plaatsen jullie ze op onze Instagram pagina met #sprookjesclub en @sprookjescamping? 

 

background_lamp

Sprookjesclub wie, wat & waar

Voor wie is de SprookjesClub?

De SprookjesClub is een club voor kinderen van 0 tot 10 jaar die het leuk vinden om actief bezig te zijn met activiteiten zoals (online) spelletjes, kleuren, op avontuur gaan, dingen leren met de Sprookjesvrienden. De SprookjesClub is onderdeel van Capfun de Sprookjescamping.

 

Wat houdt de SprookjesClub in?

Online spelletjes, knutselideeen, leerzame spelletjes en raadsels, speurtochten, filmpjes, avonturen en meer… in de vorm van verschillende kamers die je kunt bezoeken op een speciale website. Deze kan gebruikt worden op de tablet, telefoon of gewoon op de computer of laptop.

De Sprookjesvrienden maken samen met jullie avonturen mee, doen samen leerzame, creatieve en toffe dingen in de Sprookjesschool. Zij lezen verhaaltjes voor en doen samen met jullie leuke nieuwe dingen.

 

Waarom moet ik lid worden van de SprookjesClub?

  • Dan kun je het hele jaar door leuke activiteiten en avonturen beleven met onze sprookjesvrienden.
  • Zo kun je het hele jaar de sprookjesvrienden tijdens hun avonturen volgen
  • Jij krijgt alles te weten over sprookjes en je kunt soms ook contact hebben met de sprookjesvrienden op andere momenten dan alleen tijdens de vakantie (via Facebook, YouTube of op andere momenten).
  • Je kunt thuis aan de slag met leuke opdrachten, knutsels, raadsels en activiteiten

Hoe word ik lid van de SprookjesClub?

Je kunt lid worden door een account aan te maken op www.sprookjesclub.nl. Onder het account kunnen meerdere gebruikers worden aangemaakt, zodat jullie broertjes of zusjes ook kunnen meedoen. 

 

Ook tijdens de zomer zijn er heel veel activiteiten en knutsels gepubliceerd. Mocht je de komende weken een momentje hebben, dan kun je nog heel veel leuke cadeautjes en knutsels maken. Momenteel staan er een aantal leuke activiteiten. knutsels, theaters en voorleesverhaaltjes online. 

 

Meld je nu aan op www.sprookjesclub.nl! En vergeet niet de Facebook pagina van Capfun de Sprookjescamping en van jouw favoriete sprookjesvrienden te liken!

Wat vind je op de SprookjesClub?

Knuffeltheater (18 van 30)