De Sprookjesfiguren van
Capfun de Sprookjescamping!

Ontmoet de Sprookjesfiguren

Dag als het mag! Mijn naam is Hannah en ik woon op het mooiste plekje namelijk op Capfun de Sprookjescamping. De meest geweldige kindercamping van Nederland! Ik woon hier niet alleen, maar met al mijn Sprookjesvrienden. Willen jullie weten hoe ik op dit prachtige plekje ben gekomen? Dan kun je hier mijn verhaal lezen en zelfs mijn Sprookjesvrienden ontmoeten. Tot gauw op Capfun de Sprookjescamping. Doeiouwekoei! 

Psst... Zouden jullie ons in het echt willen ontmoeten? Kom dan kamperen of slapen in een huisje op Capfun de Sprookjescamping! 

 

Botterbaas

Op een morgen schrok Hannah wakker van veel lawaai bij de rivier. De Botteriken kwamen aan land. "Dit moet het mooiste plekje zijn!" riep de boze Botterbaas. Ze stapten woest uit hun boot en veroverden alles in het hele land, zelfs de drakenschat. Alles, behalve Hannah's Kasteel. Iedereen vluchtte naar het kasteel.

"Zeg wat we moeten doen Hannah," zeiden de vrienden bang.Hannah ging naar de Knuffelboom om raad te vragen. "Bevries de Botteriken met een moeilijke spreuk," sprak de boom wijs en Hannah rende terug. Ze zette vlug de toverhoed van Tati de Toffe Toverfee op en sprak de allermoeilijkste spreuk die ze kende. En van het ene op het andere moment waren alle Botteriken bevroren en werd het weer rustig. De vrienden van Hannah waren gered. "Lang leve Hannah de Heldhaftige, ze is voor niemand bang," zongen ze opgelucht. Hannah liep naar de arme Botterbaas die nu helemaal alleen was. Ze gaf hem een hand en lachte: "Doeiouwekoei!"