De Sprookjesfiguren van
Capfun de Sprookjescamping!

Ontmoet de Sprookjesfiguren

Dag als het mag! Mijn naam is Hannah en ik woon op het mooiste plekje namelijk op Capfun de Sprookjescamping. De meest geweldige kindercamping van Nederland! Ik woon hier niet alleen, maar met al mijn Sprookjesvrienden. Willen jullie weten hoe ik op dit prachtige plekje ben gekomen? Dan kun je hier mijn verhaal lezen en zelfs mijn Sprookjesvrienden ontmoeten. Tot gauw op Capfun de Sprookjescamping. Doeiouwekoei! 

Psst... Zouden jullie ons in het echt willen ontmoeten? Kom dan kamperen of slapen in een huisje op Capfun de Sprookjescamping! 

 

Buddy

Op een dag besluit een vriendelijke jongen, genaamd Boudewijn, ook wel “de heldhaftige”, zijn jonge zusje te gaan zoeken, die ooit vertrokken
was om het mooiste plekje van de wereld te vinden, maar waar hij al een lange tijd niets van heeft vernomen. Als snel belandt hij in Engeland, waar hij zijn onderkomen vindt bij een aardige Nanny, die in een prachtig herenhuis voor meerdere kinderen zorgt. Hier leert hij de engelse taal en wordt hij keurig opgevoed, waar hij later overal in de wereld zijn voordeel mee zal doen. De nanny zal later zeer beroemd blijken te zijn (MaryPoppins). De zoektocht vervolgt hij via omwegen naar Amerika, waar hij in New York uiteindelijk blijft hangen. Op één van de prachtige veldjes in Central Park ontmoet hij allerlei vrienden, die daar altijd samenkomen voor een potje honkbal. Hier ontdekt hij ook, dat het zijn zusje goed vergaat, en dat ze inderdaad het mooiste plekje heeft gevonden. Haar belevenissen worden hem verteld door een klein musje, dat er door zijn zusje op uit is gestuurd. 

De verhalen over allerlei rare sprookjesfiguren, neemt hij echter met een korreltje zout. Vanuit deze plek in Amerika helpt Boudewijn, die in Central Park al snel de naam Buddy Brave krijgt toegewezen, zijn Broadway vrienden met al hun problemen. Hij belandt hierdoor in de meest vreemde avonturen’ in de meest uiteenlopende delen van de wereld, maar doet zo een hoop mooie (levens)ervaringen op. Aan één van de verhalen houdt hij zijn trouwe vriend over, de (altijd) pratende Honkbal Buddyball.