De Sprookjesfiguren van
Capfun de Sprookjescamping!

Ontmoet de Sprookjesfiguren

Dag als het mag! Mijn naam is Hannah en ik woon op het mooiste plekje namelijk op Capfun de Sprookjescamping. De meest geweldige kindercamping van Nederland! Ik woon hier niet alleen, maar met al mijn Sprookjesvrienden. Willen jullie weten hoe ik op dit prachtige plekje ben gekomen? Dan kun je hier mijn verhaal lezen en zelfs mijn Sprookjesvrienden ontmoeten. Tot gauw op Capfun de Sprookjescamping. Doeiouwekoei! 

Psst... Zouden jullie ons in het echt willen ontmoeten? Kom dan kamperen of slapen in een huisje op Capfun de Sprookjescamping! 

 

Bumpie

Niet veel later stond Hannah voor het verlaten kasteel. Mooi was het niet, maar ze sprak: "Dit wordt het mooiste plekje van de wereld". Samen met Bumpie knapte ze het hele kasteel op en 's avonds was ze klaar. Het zag er prachtig uit. Iedereen werd uitgenodigd voor een feestje in de Kasteelkeuken, de Waterelfen maakten muziek, Kabor Kabouter maakte heerlijke soep, Tati de Toffe Toverfee deed een toverdans en Maartje Mensbloem vertelde in geuren en kleuren over de bloementuin. Bumpie de Beer luisterde aandachtig. 

Hannah danste met Lodewijk de Kikkerprins. "Je zou een mooie prinses zijn," zei de kikker. Het was voor iedereen een prachtig feest.