De Sprookjesfiguren van
Capfun de Sprookjescamping!

Ontmoet de Sprookjesfiguren

Dag als het mag! Mijn naam is Hannah en ik woon op het mooiste plekje namelijk op Capfun de Sprookjescamping. De meest geweldige kindercamping van Nederland! Ik woon hier niet alleen, maar met al mijn Sprookjesvrienden. Willen jullie weten hoe ik op dit prachtige plekje ben gekomen? Dan kun je hier mijn verhaal lezen en zelfs mijn Sprookjesvrienden ontmoeten. Tot gauw op Capfun de Sprookjescamping. Doeiouwekoei! 

Psst... Zouden jullie ons in het echt willen ontmoeten? Kom dan kamperen of slapen in een huisje op Capfun de Sprookjescamping! 

 

Kabor

Toen Hannah verder liep, kwam ze in een donker woud, waar de bomen steeds kleiner werden, dit moet het Kabouterwoud zijn, dacht Hannah en riep: "Dag als het mag!, is daar iemand? "Plots stond er een klein mannetje met een groene muts. "Ik ben Kabor Kabouter. Wie zijn jullie?" "Ik ben Hannah en dit is Bumpie. Wij hebben honger." "Dan zal ik paddenstoelensoep maken," zei Kabor. Ze aten de soep uit hele kleine soepkommen, dus Hannah at wel 5 kommen leeg. "Ken jij het mooiste plekje van de wereld?" vroeg Hannah aan de kabouter. 

Hij schudde zijn puntmuts. "Nou in ieder geval bedankt voor de soep", zei Hannah. "Doeiouwekoei!" Kabor Kabouter lachte: "Doeiouwekoei!"