De Sprookjesfiguren van
Capfun de Sprookjescamping!

Ontmoet de Sprookjesfiguren

Dag als het mag! Mijn naam is Hannah en ik woon op het mooiste plekje namelijk op Capfun de Sprookjescamping. De meest geweldige kindercamping van Nederland! Ik woon hier niet alleen, maar met al mijn Sprookjesvrienden. Willen jullie weten hoe ik op dit prachtige plekje ben gekomen? Dan kun je hier mijn verhaal lezen en zelfs mijn Sprookjesvrienden ontmoeten. Tot gauw op Capfun de Sprookjescamping. Doeiouwekoei! 

Psst... Zouden jullie ons in het echt willen ontmoeten? Kom dan kamperen of slapen in een huisje op Capfun de Sprookjescamping! 

 

Maartje

Hannah liep verder en kwam bij een bloementuin. Daar stond een verlegen bloemetje en Hannah zei: "Dag als het mag!, weet jij waar het mooiste plekje van de wereld is?" Het bloempje zei verlegen; "Ik ben Maartje Mensbloem en ik ben nog nooit ergens anders geweest. Ik denk dat dit het mooiste plekje is." Alle mensbloemen op het veld begonnen te kletsen over de mooie kleuren en heerlijke geuren van de bloementuin. Hannah moest toegeven dat het prachtig was, maar het was niet wat ze zocht. 

"Doeiouwekoei!" zei Hannah en liep verder. "Doeiouwekoei" klonk het in koor.