Dé kindercamping van Nederland!
Kom naar de Sprookjescamping

Kindervakantie om nooit te vergeten!

Kamperen in een sprookje, welk kind wil dat niet? Capfun de Sprookjescamping is de perfecte plek voor een kindervakantie. Hier kunnen de kinderen de hele dag genieten in de waterspeelparadijzen, de binnenspeeltuin en vele buitenspeeltuintjes. Het geweldige animatieteam zorgt voor veel plezier en vertier, zelfs in het laagseizoen tijdens jullie kindervakantie! En wat dachten jullie van iedere dag een theatershow met de magische sprookjesfiguren die ronddartelen over de camping. Natuurlijk kunnen jullie kamperen met eigen tent of caravan, maar er zijn ook genoeg geweldige accommodaties. Bekijk snel wat er beschikbaar is! 

 

Niet ver rijden, wel ver weg

Op kindervakantie in Nederland. Dat heeft minstens één groot voordeel: de korte reistijd. Ook na aankomst hoeven jullie niet ver te rijden voor nieuwe avonturen. In deze groene omgeving is in de kindervakantie genoeg te beleven voor een heel jaar. Het Vechtdal staat bekend om de prachtige omgeving, vol wandel- en fietsroutes. Het is een vakantiegebied waarin het dagelijkse, drukke Nederland tijdens de kindervakantie worden vergeten. 

Overnachten op Capfun de Sprookjescamping

Veel bij de prijs van een kindervakantie inbegrepen

Genieten van een onvergetelijke kindervakantie is op Capfun de Sprookjescamping betaalbaar. Allerlei activiteiten en faciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Zoals de waterparadijzen (binnen en buiten), de lekkere warme douches, het knuffeltheater, de knutselclub en het vissen in de volle visvijver. Om zomaar het één en ander te noemen wat jullie kunnen ondernemen tijdens een kindervakantie. Zijn jullie op zoek naar een goedkope kindervakantie? Boek dan op Capfun de Sprookjescamping!