Dé kindercamping van Nederland!

Kindervakantie om nooit te vergeten!

Kamperen in een Sprookje, welk kind wil dat niet? De Sprookjescamping is de perfecte plek voor een kindervakantie. Hier kunnen de kinderen de hele dag genieten in de waterspeelparadijzen, de binnenspeeltuin en vele buitenspeeltuintjes. Het geweldige animatieteam zorgt voor veel plezier en vertier, zelfs in het laagseizoen tijdens jullie kindervakantie! En wat dachten jullie van iedere dag een theatershow met de magische Sprookjesfiguren die ronddartelen over de camping. Natuurlijk kunnen jullie kamperen met eigen tent of caravan, maar ook voor de Glamping liefhebbers zijn er geweldige accommodaties. Wat dachten jullie van de Sprookjes Kota? Bekijk snel wat er beschikbaar is! 

Aankomst
Vertrek
3T4A1846
9

Wij zijn nu al drie keer op deze camping geweest en de kinderen willen niet anders meer! Ze genieten met volle teugen van de leuke activiteiten en zijn enorm...

Fam. Braam
Sprookjesthema
Kindvriendelijk
Theatershows

Niet ver rijden, wel ver weg

Op kindervakantie in Nederland. Dat heeft minstens één groot voordeel: de korte reistijd. Ook na aankomst hoeven jullie niet ver te rijden voor nieuwe avonturen. In deze groene omgeving is in de kindervakantie genoeg te beleven voor een heel jaar. Het Vechtdal staat bekend om de prachtige omgeving, vol wandel- en fietsroutes. Het is een vakantiegebied waarin het dagelijkse, drukke Nederland tijdens de kindervakantie worden vergeten. 

Veel bij de prijs van een kindervakantie inbegrepen

Genieten van een onvergetelijke kindervakantie is op de Sprookjescamping betaalbaar. Allerlei activiteiten en faciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Zoals de waterparadijzen (binnen en buiten), de lekkere warme douches, het knuffeltheater, de knutselclub, de Buddy sleepover en het vissen in de volle visvijver. Om zomaar het één en ander te noemen wat jullie kunnen ondernemen tijdens een kindervakantie. Bovendien profiteren opa’s en oma’s van het speciale voordeel tarief. Zijn jullie op zoek naar een goedkope kindervakantie? Boek dan op de Sprookjescamping!