Kindervakantiepark in Drenthe
Kom naar de Sprookjescamping

Sprookjesachtig kindervakantiepark Drenthe!

Welkom op het meest magische kindervakantiepark net over de grens bij Drenthe. Capfun de Sprookjescamping biedt diverse soorten accommodaties, waaronder chalets. Willen jullie een huisje huren op het leukste vakantiepark voor gezinnen? Kom dan naar Capfun de Sprookjescamping. Een plek waar klein en groot geniet van alle luxe voorzieningen. De glamping accomodaties en chalets zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Natuurlijk zijn er ook ruime kampeerplaatsen voor de liefhebbers. Kom naar het leukste kindervakantiepark!

 

Kindervakantiepark in het prachtige Drenthe

Een paar koffers met kleding en jullie zijn klaar om te gaan, want als jullie naar het kindervakantiepark in Drenthe komen, hoeven jullie maar weinig in te pakken. Servies, bestek, meubilair en typische vakantiebenodigdheden horen allemaal bij het verblijf. Bovendien is de reis naar dit kindervakantiepark nooit ver; vanuit elke hoek van Nederland zijn jullie hier binnen een dag. Dat is fijn voor de kinderen, die het op de achterbank naar een ver land vaak maar moeilijk volhouden. Bij aankomst is de accommodatie helemaal klaar. Jullie hoeven alleen jullie eigen spulletjes op te bergen en het relaxen kan beginnen.


Zodra de vakantie begint, kunnen jullie dus al direct genieten van alles wat Drenthe te bieden heeft, het is maar op een paar kilometer afstand. Ga bijvoorbeeld naar Wildlands in Emmen, Plopsa in Coevorden of geniet van de prachtige Drentse natuur. Hebben jullie zin om lekker op het kindervakantiepark te blijven? Dan zullen jullie je ook zeker niet vervelen, want er is iedere dag animatie en een theatershow!

Kinderfaciliteiten
Sprookjesthema
5 sterren

Kindervakantiepark Drenthe

Op deze kindercamping zijn de buren even dichtbij als ver weg. De accommodaties staan handig opgesteld om jullie privacy te garanderen. De natuur waar Nederland bekend om staat doet de rest. De natuurlijke begroeiing zorgt voor een afscheiding en zorgt voor de schaduw. Het luxe sanitairgebouw maakt de vakantie helemaal af. Jullie kunnen onbeperkt genieten van warm water voor zowel douchen als de afwas. Familiecamping Capfun de Sprookjescamping is bovendien niet zomaar een kindervakantiepark nabij Drenthe. Lees alles over de sprookjesfiguren van Capfun de Sprookjescamping. Een plek waar kinderdromen uitkomen!