Kindervakantiepark in Nederland
Kom naar de Sprookjescamping

Kindervakantiepark in Nederland!

Zijn jullie op zoek naar een vakantie voor 2024 in Nederland met kinderen tot en met 10 jaar? Kom dan naar 5 sterren kindervakantiepark Capfun de Sprookjescamping. Er is iedere dag animatie en een theatershow met echte sprookjesfiguren! Er is genoeg keuze uit verschillende accommodaties. Willen jullie graag glampen of liever in een chalet? En willen jullie kamperen met een eigen kampeermiddel? Dan zijn er mooie en ruime kampeerplaatsen. Boek direct online bij kindervakantiepark Nederland!

 

Kindervakantiepark in Nederland vol vermaak en theater

Als er één kindervakantiepark in Nederland bestaat dat veel vermaak en theater aanbied,t dan is dat Capfun de Sprookjescamping wel. Het sprookje van Hannah de Heldhaftige op het mooiste plekje komt hier tot leven. Samen met haar negen sprookjesvrienden en zes Capfun vrienden beleeft Hannah de spannendste avonturen. De hele dag vermaken ze jullie met hun grapjes, spannende ontmoetingen en hun toverij. Overdag zijn er activiteiten zoals lde Color Run, de kliederclub of Hannah’s talentenjacht. Maar als je tot de Buddy Club behoort, dan kun je meedoen aan een of ander cool spel of activiteit met Buddy, de broer van Hannah die heel veel heeft meegemaakt op al zijn reizen. De Botterbaas heeft altijd snode plannen, dus houdt hem goed in de gaten! Aan het einde van de middag is er dagelijks een theatershow waar de sprookjesfiguren weer een nieuw avontuur beleven. Zal het Tati dit keer lukken om haar toverspreuk goed uit te spreken en echt te toveren of komt de Botterbaas weer roet in het eten gooien?

Kortom, de hele dag is er wat te beleven op Capfun de Sprookjescamping, ideaal voor een week, midweek of weekend weg met kinderen!

Faciliteiten op het kindervakantiepark in Nederland

Capfun de Sprookjescamping is een kindervakantiepark in Nederland met ontzettend veel faciliteiten die voor een vakantie met kinderen onmisbaar zijn. Denk eens aan een speeltuintje op elk veldje.

De kinderen kunnen lekker spelen en de ouders kunnen even lekker bijkomen met een kop koffie en een boekje of de tablet. De kampeerplek is nooit ver lopen van het verwarmde sanitairgebouw, dat is uitgerust met alle gemakken als wasmachines, kinderdouches, familiedouches en wastafels op hoogte. De kinderen kunnen dus gemakkelijk zelf naar het sanitairgebouw. Dat is al een beleving op zich!

Is het buiten wat minder weer, dan is er in de Eeterij een binnenspeeltuin.Maar ook spetteren in het mooie tochtvrije waterspeelparadijs behoort tot de mogelijkheden. Willen jullie de kinderen een herinnering geven aan deze fantastische kindervakantie? Dan kunnen ze ook stickers van de sprookjesfiguren sparen tijdens de vakantie. In de Bumpieshop is hiervoor een verzamelalbum verkrijgbaar.

Wil je lekker relaxen op een strandje of een zandkasteel bouwen met de kinderen, dan kan je op de camping met visvijver terecht bij de Elfenvijver.

Uit eten gaan kan in de Eeterij of restaurant De Kasteelkeuken.  Kortom, Capfun de Sprookjescamping is de leukste kindercamping van Nederland!

Elke dag theater
Kinderen t/m 10 jaar
Animatie in clubverband

Kampeerplaatsen en accommodaties op het kindervakantiepark

De kampeerplekken op hét kindervakantiepark van Nederland zijn allemaal voorzien van 10 ampère elektriciteit. Jullie kunnen jullie plekje kiezen op de velden Toverstaf of Toverhoed.

Vanuit de ruime kampeerplaatsen is het voor kinderen mogelijk om op het eigen kampeerveld te spelen in het speeltuintje. Op elke veld zijn de speeltoestellen gecentreerd, zodat de ouders hun kinderen niet uit het oog verliezen. De kampeervelden liggen altijd in de buurt van het immer schone sanitairgebouw.

Wil je liever niet kamperen, dan kun je één van onze luxe accommodaties huren. Er is een ruime keuze uit chalets, glamping accommodaties als lodges en cottages. Een verblijf op het kindervakantiepark in Nederland, Capfun de Sprookjescamping is zeer zeker de moeite waard!