Kindervakantiepark in Nederland
Kom naar de Sprookjescamping

Kindervakantiepark in Nederland!

Zijn jullie op zoek naar een vakantie voor 2020 in Nederland met kinderen tot en met 10 jaar? Kom dan naar 5 sterren kindervakantiepark Nederland de 'Sprookjescamping'. Er is iedere dag animatie en een theatershow met echte Sprookjesfiguren! Er is genoeg keuze uit verschillende accommodaties. Willen jullie graag Glampen of liever in een chalet? Voor de echte kampeerliefhebber zijn er ook vakantietenten en toercaravans te huur! Dus altijd wel een mooie plek voor jullie en volledig ingericht. En willen jullie met eigen kampeermiddel? Dan zijn er mooie en ruime kampeerplaatsen. Boek direct online bij kindervakantiepark Nederland!

Aankomst
Vertrek

Kindervakantiepark in Nederland vol vermaak en theater

Als er één kindervakantiepark in Nederland bestaat dat veel vermaak en theater aanbiedt dan is dat de Sprookjescamping wel. Het Sprookje van Hannah de Heldhaftige op het mooiste plekje komt hier tot leven. Samen met haar negen sprookjesvrienden beleeft Hannah de spannendste avonturen. De hele dag vermaken ze jullie met hun grapjes, spannende ontmoetingen en hun toverij. Overdag zijn er activiteiten zoals levend kwartet, de kliederclub of Hannah’s talentenjacht. Maar als je tot de Buddy Club behoort, dan kun je meedoen aan een of ander cool spel of activiteit met Buddy, de broer van Hannah die heel veel heeft meegemaakt op al zijn reizen. De Botterbaas heeft altijd snode plannen, dus houdt hem goed in de gaten!

Aan het einde van de middag is er een theatershow waar de sprookjesfiguren weer een nieuw avontuur beleven. Zal het Tati dit keer lukken om haar toverspreuk goed uit te spreken en echt te toveren of komt de Botterbaas weer roet in het eten gooien?

Kortom, de hele dag is er wat te beleven op de Sprookjescamping, ideaal voor een midweek of weekend weg met kinderen!

Faciliteiten op het kindervakantiepark in Nederland

De Sprookjescamping is een kindervakantiepark in Nederland met ontzettend veel faciliteiten die voor een vakantie met kinderen onmisbaar zijn. Denk eens aan een speeltuintje op elk kampeerveld.

De kinderen kunnen lekker spelen en de ouders kunnen even lekker bijkomen met een kop koffie en een boekje of de tablet. De kampeerplek is nooit ver lopen van het verwarmd sanitairgebouw, die is uitgerust met alle gemakken als wasmachines, kinderdouches, familiedouches en wastafels op hoogte. De kinderen kunnen dus gemakkelijk zelf naar het sanitairgebouw. Dat is al een beleving op zich!

Is het buiten wat minder weer, dan is er in de Eeterij een binnenspeeltuin en zijn er allemaal spelletjes te spelen, maar ook spetteren in het mooie tochtvrije waterspeelparadijs behoort tot de mogelijkheden. Willen jullie de kinderen een herinnering geven aan deze fantastische kindervakantie dan kunnen ze ook sticker van de sprookjesfiguren sparen tijdens de vakantie. In de Bumpieshop is hiervoor een verzamelalbum verkrijgbaar.

Wil je lekker relaxen op een strandje of een zandkasteel bouwen met de kinderen, dan kan je op de camping met visvijver terecht bij de Elfenvijver.

Uit eten gaan kan in de Eeterij. Daar hebben ze alles wat kinderen lekker vinden zoals patat, pizza en pannenkoeken. Tijdens het wachten op de bestelling kunnen de kinderen spelen in de binnenspeeltuin. Kortom, de Sprookjescamping is de leukste kindercamping van Nederland!

Elke dag theater
Kinderen t/m 10 jaar
Animatie in clubverband

Kampeerplaatsen en accommodaties op het kindervakantiepark

De kampeerplekken op hét kindervakantiepark van Nederland zijn allemaal voorzien van 6 of 10 ampère elektriciteit. Jullie kunnen kiezen uit een kampeerplaats comfort en comfort plus. Het verschil tussen deze twee zit hem in het watertappunt. Bij comfort plus is er op elke kampeerplaats een watertappunt en een waterafvoer. Terwijl er bij de comfort plaatsen een gezamenlijk watertappunt is.

Vanuit de ruime kampeerplaatsen is het voor kinderen mogelijk om op het eigen kampeerveld te spelen in het speeltuintje. Op elke veld zijn de speeltoestellen gecentreerd, zodat de ouders hun kinderen niet uit het oog verliezen.

Jullie kunnen kiezen uit diverse locaties op het kampeerterrein door bij de boeking op jullie voorkeurslocatie te klikken. Dat kan zijn dichtbij de bosrand, Elfenvijver of wat meer centraal bij de faciliteiten in het hoofdgebouw. De kampeervelden liggen altijd in de buurt van de immer schone sanitairgebouwen. Wil je liever niet kamperen, dan kun je één van onze luxe accommodaties huren.

Er is een ruime keuze uit chalets, glamping accommodaties als lodges, cottages, vakantietenten, toercaravans en zelfs trekkershutten. Een verblijf op het kindervakantiepark in Nederland, de Sprookjescamping zeer zeker de moeite waard!

Kom verblijven op het kindervakantiepark in Nederland

Spreekt het sprookje je aan en ben je op zoek naar het ideale kindervakantiepark in Nederland? Boek dan nu een van de leuke en unieke arrangementen. Speciaal voor de allerkleinsten t/m 5 jaar kunnen jullie de Magische Mini Weken boeken, een midweek kamperen of verblijven buiten de drukke schoolvakanties. De Sprookjescamping is ook een échte familiecamping kun je boeken. Kijk eens naar het opa en oma arrangement, zowel te boeken in kamperen als in een accommodatie. Maar naast deze arrangementen kunnen jullie ook kiezen uit verschillende aanbiedingen en arrangementen tijdens feestdagen en schoolvakanties. Kijk snel of er een leuk arrangement voor jullie bij zit en kom binnenkort naar het leukste kindervakantiepark van Nederland!