Kindvriendelijke camping
Op elk veld een speeltuin

Dé meest kindvriendelijke camping!

Op Capfun de Sprookjescamping staat jullie een heerlijke vakantietijd te wachten. Niet voor niets is Capfun de Sprookjescamping de meest kindvriendelijke camping. Zo is er elke dag een uitgebreid animatieprogramma, voor kinderen van nul tot en met tien jaar. Die leeftijdsgroep en hun (groot)ouders beleven hier de vakantie van hun leven. Kom naar één van de meest kindvriendelijke campings van het land, waar we ook volwassenen niet vergeten. En dat allemaal in een prachtig groene omgeving, in het noordoosten van Nederland. Dé kindvriendelijkste camping!

 

Vakantie op een kindvriendelijke camping

De kinderen zijn onder de pannen op deze kindvriendelijke camping Nederland. Elke avond horen jullie de mooiste verhalen tijdens het eten. En terwijl de kinderen lekker knutselen, toneelspelen of bijvoorbeeld het meedoen met de schuimparty, hebben de ouders tijd voor zichzelf. Natuurlijk is er ook meer dan genoeg om samen als gezin te beleven. Zowel op de camping als daarbuiten. Dit deel van Nederland is gemaakt voor vakantiegangers, dus wat jullie ook willen doen: hier is het vast en zeker te vinden. Kom naar de meest kindvriendelijke camping van Nederland!

Kinderfaciliteiten
Kindercamping
Sprookjesthema

Eigen verblijf of accommodatie huren?

Komen jullie graag met een eigen caravan of tent? Capfun de Sprookjescamping heeft een aantal ruime kampeerplekken voor het echte kampeergevoel. Daarnaast bieden we jullie graag de keuze uit een groot aantal verschillende accommodaties. Zoals een luxe chalet of glamping accommodaties. Van alle gemakken voorzien en lekker comfortabel. Voor elke kampeerplaats geldt bovendien dat er aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen ravotten op een speeltoestel in de buurt, waar de (groot)ouders rechtstreeks zicht op hebben. Veilig, vriendelijk en verrassend vakantie vieren.