Kindvriendelijke camping Drenthe
Kom naar de Sprookjescamping

Kindvriendelijke camping Drenthe

In het hart van het Vechtdal vind je de meest kindvriendelijke camping nabij Drenthe! Maar ook voor ouders en grootouders is de Sprookjescamping de perfecte plek voor een fijne vakantie. Alle activiteiten en animatie is gericht op kinderen tussen 0 tot 10 jaar. Met in de hoofdrol de kinderen. Tijdens jullie verblijf maken de kinderen kennis met de sprookjesfiguren die op de kindercamping wonen en leren ze veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen. De faciliteiten zijn allemaal op kinderen gericht. Er zijn ontelbare speeltuintjes, zwembaden met glijbanen en alle accommodaties zijn in sprookjesthema ingericht. Je kan bijna niet geloven dat het bestaat.

Aankomst
Vertrek

Elke dag animatie op de kindvriendelijke camping in Drenthe

Tijdens het hele seizoen, dus ook buiten schoolvakanties, is er elke dag animatie op de kindvriendelijke camping in de Vechtstreek, vlakbij de grens van Drenthe. De Sprookjesfiguren lopen overal op de camping rond, en iedere keer is het weer spannend voor de kinderen om ze tegen te komen. Ook brengen de Sprookjesfiguren regelmatig een bezoek aan de verschillende speeltuintjes op de camping. Het animatieteam zet zich iedere dag in om het alle kinderen tussen 0 en 10 jaar naar de zin te maken. Er wordt geknutseld, spelletjes gespeeld, op ontdekking in het bos, gedanst en gezongen. De sprookjesfiguren helpen het animatieteam graag mee met de activiteiten. De kinderen gaan op avontuur en leren ook allemaal nieuwe dingen van de sprookjesfiguren. Alle sprookjesfiguren hebben een speciaal talent die ze enthousiast willen overbrengen aan de kinderen. Zo is Kabor Kabouter een hele goede kok en is hij beroemd om zijn paddenstoelensoep. Tati de Toffe Toverfee is niet zo goed in toveren, maar dansen kan ze als de beste. Met de verschillende activiteiten op de kindercamping hebben de kinderen de hele dag plezier, terwijl ouders ontzorgd zijn.

Waterspeelparadijzen
Theater & Animatie
Indoor Speeltuin

Het Sprokkeltheater

Elke avond is er in het Sprokkeltheater een theatershow voor de kinderen waarin er weer een nieuw avontuur wordt beleefd. De kinderen kunnen de liedjes meezingen en er kan volop worden gedanst. In de schoolvakanties zijn er ook themaweken, zoals bijvoorbeeld de Het magische pakketje of Droesem de circusdirecteur. Voor de jonge acteurs van de Sprookjescamping is er tijdens de schoolvakanties zelfs de mogelijkheid om auditie te doen voor een rol in de theatershow! Bij de uitvoering mogen natuurlijk ouders en opa en oma komen kijken, zelfs als zij niet op de camping verblijven! Op zondag is de auditie en als de kinderen door zijn, mogen zij in die week samen met de sprookjesfiguren een aantal keren oefenen voor hun grote moment op donderdagavond. Als trotse ouders zitten jullie dan te kijken naar jullie eigen kind die staat te stralen op het podium. Dat zal een herinnering worden om nooit te vergeten.

3T4A8535

Verblijf op de kindvriendelijke camping in Drenthe

De verschillende sprookjesachtige accommodaties zijn een beleving op zich. Hoe jullie tijdens de vakantie ook het liefst verblijven, er is altijd een kampeermogelijkheid die bij jullie past. Kom bijvoorbeeld met een eigen kampeermiddel, of verblijf in één van onze accommodaties zoals volledig ingerichte gezinstenten, toercaravans of glamping accommodaties. Je stapt zo het sprookje binnen als je kiest voor een van de Kasteel Lodges, de Sprookjes Kota of een heus Sprookjes Kasteel. Maar ook in de andere glamping accommodaties is de inrichting echt sprookjesachtig en altijd kindvriendelijk.

 

Ben je meer op zoek naar het echte buiten gevoel en is luxe minder belangrijk dan kun je kiezen voor een ingerichte tent, chalet of een kampeerplek voor de eigen tent, camper of caravan. Waar jullie ook kamperen op de Sprookjescamping, overal is een speeltuintje in de buurt. Zo kunnen de kinderen

spelen terwijl ouders ze vanaf de tent of accommodatie toch goed in de gaten kunnen houden. Kom naar de kindvriendelijke Sprookjescamping, vlakbij Drenthe en beleef het mee!

Kom naar de Sprookjescamping