Kindvriendelijke camping Drenthe
Kom naar de Sprookjescamping

Kindvriendelijke camping Drenthe

De Sprookjescamping in Rheeze nabij de grens van Drenthe wordt beoordeeld als een zeer kindvriendelijke camping. Alles is gericht op kinderen tussen 0 tot 10 jaar. De hoofdpersonen zijn de kinderen. Kinderen beleven een sprookje als ze bij de Sprookjescamping zijn. De faciliteiten zijn allemaal op kinderen gericht. Er zijn ontelbare speeltuintjes, waterspeelparadijzen, accommodaties die iets sprookjesachtigs hebben. Je kan bijna niet geloven dat het bestaat.

Aankomst
Vertrek

Elke dag animatie op de kindvriendelijke camping in Drenthe

Tijdens het hele seizoen, dus ook buiten schoolvakanties, is er elke dag animatie op de kindvriendelijke camping in de Vechtstreek, vlakbij de grens van Drenthe. Elke dag is er een animatieteam dat zich inzet om het alle kinderen tussen 0 en 10 jaar naar de zin te maken. Er wordt geknutseld, spelletjes gespeeld, op ontdekking in het bos, gedanst en gezongen. De sprookjesfiguren helpen het animatieteam graag mee met de activiteiten. De kinderen gaan op avontuur en leren ook allemaal nieuwe dingen van de sprookjesfiguren. Alle sprookjesfiguren hebben een speciaal talent die ze enthousiast willen overbrengen aan de kinderen. Zo is Kabor Kabouter een hele goede kok en is hij beroemd om zijn paddenstoelensoep. Tati de Toffe Toverfee is niet zo goed in toveren, maar dansen kan ze als de beste.

Het Sprokkeltheater

Elke avond is er in het Sprokkeltheater een theatershow voor de kinderen waarin er weer een nieuw avontuur wordt beleefd. De kinderen kunnen de liedjes meezingen en er kan volop worden gedanst. In de schoolvakanties zijn er ook themaweken, zoals bijvoorbeeld de Botterbaas feestweken. Tijdens de schoolvakanties kunnen de kinderen vanaf 6 jaar auditie doen voor een rol in de theatershow. Op zondag is de auditie en als de kinderen door zijn, mogen zij in die week samen met de sprookjesfiguren een aantal keren oefenen voor hun grote moment op donderdagavond. Als trotse ouders zitten jullie dan te kijken naar jullie eigen kind die staat te stralen op het podium. Dat zal een herinnering worden om nooit te vergeten.

Verblijf op de kindvriendelijke camping in Drenthe

De verschillende sprookjesachtige accommodaties zijn een beleving op zich. Kijk maar eens naar het aanbod. Je stapt zo het sprookje binnen als je kiest voor een van de Kasteel Lodges, de Sprookjes Kota of een heus Sprookjes Kasteel. Maar ook in de andere Glamping Accommodaties is de inrichting mooi en kindvriendelijk.

 

Ben je meer op zoek naar het echte buiten gevoel en is luxe minder belangrijk dan kun je kiezen voor een ingerichte tent, chalet of een kampeerplek voor de eigen tent, camper of caravan. Op de kampeervelden is in het midden van elk veld een klein speeltuintje. Zo kun je op elk moment de kinderen in de gaten houden. Kom naar de kindvriendelijke Sprookjescamping, vlakbij Drenthe en beleef het mee!

Kom naar de Sprookjescamping