Kindvriendelijke camping
Nederland!

Kindvriendelijke camping Nederland

Zijn jullie op zoek naar een kindvriendelijke camping in Nederland? Dan is Capfun de Sprookjescamping precies wat jullie zoeken! De Sprookjescamping ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Rheezerdal vlakbij Hardenberg. Capfun de Sprookjescamping is een kindvriendelijke 5 sterren camping en biedt zowel comfort en luxe de ouders, als vermaak en avontuur voor de kinderen. Alles is ingericht op kinderen t/m 10 jaar! Dus zijn jullie nog op zoek naar een kindvriendelijke camping in Nederland? Dan moeten jullie hier zijn!

 

De meest kindvriendelijke camping in Nederland

Hoe kamperen jullie het liefste? Hebben jullie eigen kampeermiddelen en zijn jullie een topteam in het opzetten van de (voor)tent of krijgen jullie het al benauwd bij het denken aan tenten opzetten. Op meest kindvriendelijke camping in Nederland maakt het niets uit hoe jullie het liefste kamperen, want er zijn genoeg opties! Voor de liefhebbers van kamperen met eigen middelen zijn er mooie en ruime kampeerplaatsen. En waarom kindvriendelijk? Omdat er altijd wel een speeltuintje in de buurt is! Gaan jullie liever glampen of in een chalet? Dan zijn er ook verschillende prachtige accommodaties te huur. Kijk direct bij kamperen of accommodaties en vindt jullie ideale plekje op het 'mooiste plekje, zoals Hannah en haar Sprookjesvrienden het noemen. 

Kinderfaciliteiten
Kids t/m 10 jaar
Sprookjesthema

Wat maakt de Sprookjescamping kindvriendelijk?

Capfun de Sprookjescamping is speciaal voor kinderen van 0 tot en met 10 jaar en hun (groot)ouders en kindvriendelijkheid staat voorop! Er zijn daarom ook speciale kinderfaciliteiten aanwezig zoals wastafels op verschillende hoogtes, kinderdouches en kindertoiletten, alles zodat de kids lekker zelfstandig bezig kunnen zijn. Maar ook de (groot)ouders worden niet vergeten, zo zijn er ook babybadjes, familiedouches en verhoogde douches. Naast deze noodzakelijke faciliteiten zijn er ook voorzieningen om jullie te vermaken op de kindvriendelijke kindercamping Nederland! Wat dachten jullie van iedere dag animatie en een theatershow of de sprookjesfiguren die rondlopen? En natuurlijk mag ook waterpret niet ontbreken. Dat kan in de geweldige waterspeelparadijzen, zowel binnen als buiten. Is het een dagje minder goed weer? Dan kunnen de kids spelen in de binnenspeeltuin en de (groot)ouders een drankje doen in de Eeterij. En na het vele spelen, kunnen jullie heerlijk dineren in het restaurant. Aan alles is gedacht op de mooiste kindvriendelijke camping Nederland!