Kindvriendelijke camping
in Overijssel

Kindvriendelijke camping in Overijssel?

Capfun de Sprookjescamping is precies wat jullie zoeken als jullie een vakantie willen op de meest kindvriendelijke camping in Overijssel! Wij zijn niet alleen de meest kindvriendelijke camping van Overijssel, maar volgens de ANWB ook nog eens benoemd als Topcamping, een van de beste 5 sterren campings! Capfun de Sprookjescamping is volledig ingericht voor kinderen tot en met tien jaar. Op deze kindvriendelijke camping Overijssel is er iedere dag animatie en theater voor de kinderen. Ouders en kinderen hoeven zich geen dag te vervelen op de Sprookjescamping. Boek direct een kampeerplaats of één van de prachtige accommodaties!

 

Theater en vermaak op de kindvriendelijke camping Overijssel

Op kindvriendelijke camping Overijssel de Sprookjescamping is iedere dag vermaak en vertier! De jongste kinderen (tot en met tien jaar) kunnen ‘s ochtends gezellig knutselen met de Magische Elfjes en de Ondeugende Beren club. De oudere kinderen (tot en met tien jaar) gaan dan bijvoorbeeld vlotten bouwen met de Buddy club!

Ook worden alledaagse activiteiten op de Sprookjescamping omgetoverd tot een sprookje. Tati deToffe Toverfee komt soms zomaar de kindercamping over! Of Hannah de Heldhaftige staat ineens in de binnenspeeltuin. Alles kan op de magische Sprookjescamping, speciaal voor kinderen tot en met tien jaar en hun (groot)ouders!

Kinderfaciliteiten
Elke dag animatie
Sprookjesthema

De accommodaties op de kindvriendelijke camping Overijssel

Op de kindvriendelijkste camping van Overijssel, Capfun de Sprookjescamping, zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten. Op onze camping zijn jullie natuurlijk van harte welkom met een eigen caravan of tent! Willen jullie liever in een accommodatie? Er staan veel accommodaties voor jullie klaar en allemaal zijn ze ingericht met volledige inventaris. Waar willen jullie je vakantie in doorbrengen?

 

Komen jullie bij ons kamperen of overnachten? Op de kindvriendelijke camping Overijssel, Capfun de Sprookjescamping, zijn niet alleen prachtige kampeerplaatsen en accommodaties. Ook de sanitaire voorzieningen zijn uitstekend! Komen jullie binnenkort op Capfun de Sprookjescamping?