Kindvriendelijke camping
Op elk veld een speeltuin

Dé meest kindvriendelijke camping!

Opstaan, wassen, een boterham eten en tanden poetsen. Zo, nu kan de pret beginnen! Op de Sprookjescamping staat jullie een heerlijke vakantietijd te wachten. Niet voor niets is de Sprookjescamping de meest kindvriendelijke camping. Zo is er elke dag een uitgebreid animatieprogramma, voor kinderen van nul tot en met 10 jaar. Die leeftijdsgroep en hun (groot)ouders beleven hier de vakantie van hun leven. Kom naar één van de meest kindervriendelijke campings van het land, waar we ook volwassenen niet vergeten. En dat allemaal in een prachtig groene omgeving, in het noordoosten van Nederland. Dé kindvriendelijkste camping!

Aankomst
Vertrek

Dan is het pas echt vakantie op de kindvriendelijke camping

De kinderen zijn onder de pannen op deze kindvriendelijke camping Nederland. Elke avond horen jullie de mooiste verhalen tijdens het eten. En terwijl de kinderen lekker knutselen, toneelspelen of het Grote Geld Smokkelspel spelen, hebben de ouders tijd voor henzelf. Voor dat ene goede boek, een sauna met zonnebankje of een mooie wandeling in de buurt. Zo gaat dat op de meest kindvriendelijke camping van Nederland. Natuurlijk is er ook meer dan genoeg om samen als gezin te beleven. Zowel op de camping als daarbuiten. Dit deel van Nederland is gemaakt voor vakantiegangers, dus wat jullie ook willen doen: hier is het vast en zeker te vinden. Kom naar de meest kindvriendelijke camping Nederland!

Kinderfaciliteiten
Kindercamping
Sprookjesthema

Eigen verblijf of accommodatie huren?

Komen jullie graag met een eigen caravan of tent? De Sprookjescamping heeft 270 ruime plekken voor het echte kampeergevoel. Daarnaast bieden we jullie graag de keuze uit vijf verschillende accommodaties. Zoals een luxe chalet, glamping accommodaties, ingerichte toercaravantrekkershut of ingerichte tent. Van alle gemakken voorzien en lekker comfortabel. Voor elke kampeerplaats geldt bovendien dat er aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen ravotten op een speeltoestel in de buurt, waar de (groot)ouders rechtstreeks zicht op hebben. Veilig, vriendelijk en verrassend vakantie vieren, kortom. Kijk direct of jullie voorkeursplek of accommodatie beschikbaar is.