Kindvriendelijke vakantie

Een kindvriendelijke vakantie in eigen land?
De Sprookjescamping is de perfecte camping wanneer u op zoek bent naar een kindervriendelijke vakantie in Nederland. Door de vele faciliteiten, zoals (water)speeltuinen, zullen uw kinderen zich nooit vervelen. Ook is er een visvijver waar je heel veel verschillende vissen kunt vangen! U beleeft een kindvriendelijke vakantie, want elke dag zijn er activiteiten georganiseerd door het recreatieteam voor kinderen tot en met elf jaar. Ook de ouders kunnen zich vermaken op deze camping. Voor zowel de ouders als kinderen genoeg vertier: een echte kindvriendelijke vakantie en dat in eigen land!

Genoeg vermaak voor dé kindvriendelijke vakantie

Op De Sprookjescamping is veel vermaak voor jong en oud. Kinderen kunnen de hele dag door leuke activiteiten doen met bijvoorbeeld het recreatieteam. Wat kunnen de kinderen zoal doen tijdens de kindvriendelijke vakantie?

  • Vissen bij de visvijver
  • Spelen in één van de vele (water)speeltuinen
  • Kijken naar de theatervoorstellingen
  • Verschillende activiteiten met het recreatieteam

Veel gemak voor een kindvriendelijke vakantie

Op De Sprookjescamping beleeft u een kindvriendelijke vakantie, want u kunt kamperen met uw eigen caravan, camper of tent, maar ook kunt u een chalet of een tent huren. We hebben maar liefst 270 plekken waar u kunt kamperen. Ook door de uitstekende sanitaire voorzieningen hoeft u zich nooit druk te maken of u een kindervriendelijke vakantie hebt uitgezocht, want op De Sprookjescamping heeft u dat zeker!

Boek daarom nu uw verblijf op deze prachtige camping in Rheeze voor een heerlijke kindvriendelijke vakantie.