Kindvriendelijke vakantie
Kom naar de Sprookjescamping

Een kindvriendelijke vakantie in eigen land?

Capfun de Sprookjescamping is de perfecte camping wanneer jullie op zoek zijn naar een kindvriendelijke vakantie. Door de vele kinderfaciliteiten, zoals (water)speeltuinen, zullen de kinderen zich nooit vervelen. Ook is er een visvijver waar je heel veel verschillende vissen kunt vangen! Jullie beleven een kindvriendelijke vakantie, want elke dag worden er activiteiten georganiseerd door het animatieteam voor kinderen tot en met tien jaar. Ook de ouders kunnen zich vermaken op deze camping. Voor zowel de ouders als kinderen genoeg vertier: een echte kindvriendelijke vakantie en dat in eigen land!

 

Genoeg vermaak en gemak voor dé kindvriendelijke vakantie

Op Capfun de Sprookjescamping is er veel vermaak voor jong en oud. Kinderen kunnen de hele dag door leuke activiteiten doen met bijvoorbeeld het animatieteam. Wat kunnen de kinderen zoal doen tijdens de kindvriendelijke vakantie?

Kinderfaciliteiten
Elke dag animatie
Theatershows

Kindvriendelijke vakantie op Capfun de Sprookjescamping

Op Capfun de Sprookjescamping beleven jullie een kindvriendelijke vakantie, want jullie kunnen kamperen met eigen caravan, camper of tent op de ruime kampeerplaatsen, maar ook kunnen jullie één van de mooie accommodaties huren. Ook door de uitstekende sanitaire voorzieningen hoeven jullie je nooit druk te maken of jullie een kindervriendelijke vakantie hebben uitgezocht, want op dé kindercamping van Nederland hebben jullie dat zeker! Boek daarom nu jullie verblijf op deze prachtige camping in Rheeze voor een heerlijke kindvriendelijke vakantie