Dé kleutercamping van Nederland!
Kom naar de Sprookjescamping

De kleutercamping van Nederland

Willen jullie vakantie vieren op een plek die normaal alleen in sprookjes bestaat? Dat kan op de kleutercamping van Nederland: de Sprookjescamping! Een geweldige camping waar je kunt kamperen met eigen materialen of verblijven in een volledig ingerichte accommodatie. Wat Capfun de Sprookjescamping een echte kleutercamping maakt, zijn de speciale kinderfaciliteiten, de animatie en natuurlijk de echte sprookjesfiguren! Kijk snel welke accommodatie bij jullie past! Liever met eigen kampeermiddelen? Kijk dan bij de kampeerplaatsen met op elk veldje een speeltuin, zodat jullie altijd zicht hebben op de kleuters! 

 

Kleutercamping van Nederland

Op de Sprookjescamping is iedere dag een nieuwe theatershow, waarin de sprookjesfiguren hun avonturen laten zien. Met grote ogen kijken de kleuters naar de prachtige sprookjesfiguren die altijd voor sensatie en gezelligheid zorgen. Alleen tijdens het hoogseizoen animatie? Nee, natuurlijk niet! Bij de kleutercamping is er elke dag animatie en een theatershow. Zelfs buiten schoolvakanties en feestdagen om. Bekijk de kindercamping en de vele faciliteiten en boek snel een plekje op de Sprookjescamping met jullie kleuter!  

Altijd animatie
Theater
Sprookjesthema
3T4A1420
10

Bumpie, Hannah, Droesem, Tati, Maartje, Kabor, Wanda, Lodewijk, Buddy en ja zelfs Botterbaasje, jullie hebben mij en mijn zoontje 3 onvergetelijke weken gegeven...

Remco