Last minutes kamperen
Kom naar de Sprookjescamping!

Last minute kamperen in Nederland

Willen jullie last minute nog een magisch weekendje beleven op Capfun de Sprookjescamping? De kinderen verrassen met een bezoek aan Capfun de Sprookjescamping, een spontane ontmoeting met onze sprookjesfiguren Hannah, Bumpie en alle anderen? Kom naar de leukste kindercamping  van Nederland! Op Capfun de Sprookjescamping verveel je je namelijk nooit. Wanneer je komt kamperen is er iedere dag animatie, dus 7 dagen per week. Boek nu snel!

Last minute kamperen in het voorjaar

Genieten van de natuur, mooie kleuren, de zon die weer tevoorschijn komt, last minute kamperen in het voorjaar is helemaal geweldig. Op de kindercamping is er dagelijks animatie, ook buiten de schoolvakanties. Op onze magische camping kunnen de kinderen genieten van theater, speeltuinen en waterspeelparadijzen. Dit kan zowel binnen als buiten! Dus ook tijdens een minder mooie dag valt er genoeg te beleven. Kom klimmen in de indoorspeeltuin of ga spetteren in ons overdekt waterspeelparadijs. Op zonnige dagen kun je gaan vissen in onze Elfenvijver of kies je een mooie fietsroute door de omgeving. Wanneer je een dagje buiten de camping wilt doorbrengen, dan kun je met het gezin een bezoekje brengen aan één van de parken in de buurt van Capfun de Sprookjescamping. Voor de kinderen is het één groot avontuur met veel nieuwe vriendjes. Een last minute vakantie die ze nooit zullen vergeten.

DJI_0012 2

Last minute kamperen in onze volledig ingerichte accommodaties

Komen jullie liever met een eigen kampeermiddel, of maken jullie graag gebruik van één van de bestaande accommodaties? Bij Capfun de Sprookjescamping hebben jullie keuze uit verschillende kampeermogelijkheden. Onze camping beschikt over ruime kampeerplekken. Voor de gezinnen die liever kiezen voor een bestaande accommodatie bieden wij ook ruime keuze! Jullie kunnen namelijk lekker relaxen in een chalet. Voor de liefhebber van het luxe kampeergevoel zijn er geweldige glamping accommodaties. 

Last minute kamperen in het Vechtdal

Als 5-sterrencamping verzekeren wij jullie van een vakantie met uitstekende faciliteiten. Alles is afgewerkt in sprookjesstijl en er is in alles rekening gehouden met de kinderen. Zo zijn er wastafels op verschillende hoogtes en zijn de douches verhoogd. Ook beschikt ons sanitair gebouw over familiedouches. Zo kun je na een drukke dag genieten van een lekkere douche met onbeperkt gratis water en kun je zelf gemakkelijk tanden poetsen. Hierdoor kan iedereen genieten van een fijne en ontspannen vakantie. Bekijk onze last minute kampeerplekken in het voorjaar en geniet op de Sprookjescamping! Capfun de Sprookjescamping is de kindercamping van Nederland en heeft alle faciliteiten waar zowel ouder als kind blij van worden. Boek snel jullie last minute plekje op de mooiste camping van Nederland!

Elke dag theater
Hele dag animatie
Waterspeeltuinen