Magisch weekendje beleven?
Kom naar de Sprookjescamping!

Een last minute weekendje weg

Zijn jullie op zoek naar een weekendje weg? In de weekenden in het voorjaar is er steeds weer een ander themaweekend op Capfun de Sprookjescamping. Leuk om eens een weekendje te kijken hoe het u bevalt op de Sprookjescamping. In het weekend is er een vol animatieprogramma voor kinderen van 0 t/m 10 jaar.

De sprookjesfiguren doen spelletjes met de kinderen, speurtochten en er wordt regelmatig geknutseld, gedansd en geknuffeld. Met totaal tien sprookjesfiguren is er altijd wel een favoriet. Wanda de Waterelf houdt van muziek, Kabor de Kabouter van koken, Buddy Brave heeft veel gereisd en kan dus mooie verhalen vertellen en Droesem de Draak is erg vrolijk en houdt erg veel van spekjes. Zo hebben alle sprookjesvrienden hun eigen talent en zorgen ze samen voor veel plezier en avontuur. Bekijk snel wat er nog beschikbaar is op de kindercamping van Nederland en maak blijvende herinneringen!

 

De accommodatie tijdens uw last minute weekendje

Heeft u besloten een weekendje weg te gaan, maar wilt niet alle kampeerspullen inpakken en de auto vol hebben voor een weekendje weg? Capfun de Sprookjescamping heeft hiervoor de oplossing. Huur een chalet of glamping accommodatie. U hoeft dan niet alles zelf mee te nemen en kunt vertrekken wanneer u wilt. U wordt op de camping verwelkomd door Sprookjesfiguren en de kinderen hebben de tijd van hun leven en u ook. Even een weekendje tijd met en voor elkaar. Alle accommodaties en camping faciliteiten zijn op 5 sterren niveau. Geen zaken om u zorgen over te maken.

 

Als u echt van luxe houdt dan zijn er op deze 5 sterren kindercamping ook chalets en glamping accommodaties. Deze zijn altijd als eerste verhuurd, dus als u nog een weekendje kunt boeken, is dat zeker aan te raden. De chalets en glamping accommodaties zijn voorzien van eigen douche en toilet en uitgebreide keuken en ook de slaapkamers zijn van elkaar gescheiden, al dan niet met een deur. Vind uw favoriete accommodatie en boek uw weekendje weg op een van de meest kindvriendelijke campings van Europa.

Alles wat u nodig heeft op de camping

U hoeft zich geen zorgen te maken als u iets vergeet van thuis. Op Capfun de Sprookjescamping is een campingwinkel met ruim assortiment. Eten en drinken kunt u in de Eeterij. Willen jullie iets uitgebreider uit eten dan kunt u plaatsnemen op het terras van de Kasteelkeuken. Hier kunt u ook binnen zitten als het buiten niet zo aangenaam is. De kinderen kunnen zich prima amuseren in de vele speeltuintjes, de twee waterspeelparadijzen en niet te vergeten de uitgebreide binnenspeeltuin die zelfs geschikt is voor de allerkleinsten. Het sanitair gebouw is zo ingericht dat kinderen overal bij kunnen. De wasbakken zijn op hoogte en ook de douches zijn speciaal voor kinderen ingericht. Er zijn overigens ook familiedouches. Kortom, de ultieme kindervakantie!

 

Liever met eigen kampeermiddelen?

Kijk dan snel bij de speciale kampeer aanbiedingen en arrangementen!