Op zoek naar uw ultieme
zomervakantie?

Last minute boeken in de zomervakantie

Bent u op zoek naar een last minute in juli of augustus? Kom jullie kindervakantie vieren op de Sprookjescamping. Een vakantie voor kinderen van 0 t/m 10 jaar met elke dag een leuk animatieprogramma & een spetterende theatershow. Voor kinderen de ultieme vakantie! Op de camping lopen dagelijks sprookjesfiguren rond die de leukste avonturen beleven. En natuurlijk kunnen jullie deze avonturen met hen mee beleven. Maar liefst tien sprookjesfiguren maken er een gezellige boel van. Ontmoet Hannah de Heldhaftige en haar beer Bumpie of Lodewijk de Kikkerprins en Tati de Toffe Toverfee. Op de Sprookjescamping zijn alle faciliteiten op kinderen gericht en kunnen ze lekker hun gang gaan. De ultieme zomervakantie op een van de meest kindvriendelijke campings van Europa!

Aankomst
Vertrek

Kamperen of luxe kamperen tijdens uw last minute in juli of augustus

Op de Sprookjescamping kunt u heerlijk kamperen op ruime kampeervelden. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100 m2 en in het midden van het veld ligt altijd een speeltuintje. De kampeerplaatsen zijn (bijna) allemaal voorzien van 10 ampère stroom en er is een vuilwaterafvoer en een watertappunt. De comfort plus plaatsen hebben zelfs een eigen watertappunt. De kampeervelden hebben hun eigen naam, dus uw kind kan zodoende ook niet verdwalen. Het voordeel van het kamperen op een kindercamping is dat er altijd andere kinderen zijn van hun eigen leeftijd. De kinderen maken snel vriendjes, zeker omdat de activiteiten zijn geclusterd in leeftijdsclubs. De sprookjesfiguren laten zich regelmatig zien op de kampeervelden en komen dan gezellig met de kinderen een spelletje doen of spelen in het speeltuintje.

Naast kamperen zijn er diverse accommodaties op deze familiecamping, van chalets tot ingerichte vakantietenten en toercaravans tot glamping accommodaties. Om een keer te proefkamperen kunt u heel goed gebruik maken van de Dethleff toercaravan of ingerichte vakantietent. Deze zijn van alle gemakken voorzien en geven een mooi beeld van het kamperen. Kijk snel wat er nog beschikbaar is voor uw last minute verblijf in de zomervakantie.

De laatste accommodaties en kampeerplekjes

Willen jullie in zomer 2020 nog verblijven op de Sprookjescamping? Dan zijn er nog een aantal mogelijkheden, met name begin juli, eind augustus en begin september. 

 

In juli en augustus boek je nog enkele weekendjes weg in glamping, chalet, toercaravan of ingerichte tent. 

Eind augustus is er ook nog een kampeerarrangement te boeken, namelijk de Elfjesvakantie week najaar. Willen jullie in een chalet, toercaravan of glamping accommodatie? Denk dan ook eens aan een verblijf in de nazomer of de herfstvakantie.

 

Bellen mag overigens altijd! De receptie kan heel snel voor u kijken of een bepaalde accommodatie of kampeerplek nog beschikbaar is en kan jullie eventueel ook een alternatief aanbieden, indien mogelijk. Bel 0523 - 261369.

Elke dag animatie in de zomervakantie

In de zomervakantie, maar ook elke dag in zowel het voorjaar als najaar, is er elke dag van alles te doen op de Sprookjescamping. Elke dag is er ook een avontuur in het theater. In de weekenden is het programma gericht op alle leeftijden van 0 t/m 10 jaar. In de midweken met name op kinderen t/m 5 jaar. De animatie is opgedeeld in groepen om het animatieprogramma voor alle leeftijden interessant en leuk te maken. Voor de kleintjes zijn het met name voorlezen, knutselen, ontdekspelletjes, terwijl voor de grote kinderen er met name stoere bezigheden zoals hutten bouwen, speurtochten en sportieve elementen in het programma zitten. Er zijn vier leeftijdsgroepen met elk hun eigen focus aan activiteiten. Begin juli en eind augustus zijn er nog mogelijkheden en het voordeel is dat het dan op de camping minder druk is dan eind juli/begin augustus, wanneer iedereen in Nederland vakantie heeft. 

Komen jullie ook jullie zomervakantie op Sprookjescamping vieren, de leukste kindercamping van Nederland. Bekijk dan snel de beschikbaarheid.  

Last minute arrangementen in augustus

Wat kun je nog meer doen op deze gezinscamping?

Samen met Hannah op zoek , een toernooi met Buddy of in een Kabouterles met Kabor. Dat is een greep uit de activiteiten tijdens een last minute in de zomervakantie. Aan het einde van de dag is er altijd de spetterende theatershow.

Als de kinderen even niet mee willen doen aan het animatieprogramma kunnen ze zich amuseren in Hannah’s Kasteel of Botterikenfabriek. Aan wieltjes draaien, door buizen kruipen, van de familieglijbaan of op een band door een wildwaterbaan. Op deze fantastische familiecamping kunnen de kinderen naast heerlijke spetteren in de waterspeelparadijzen, ook spelen in de vele speeltuintjes. Wat dacht u van een hapje en drankje in Eeterij in de Kasteeltuin, een van de eetgelegenheden van de camping. Naast de Eeterij, kunt u in de Kasteelkeuken uitgebreid uit eten. Op het menu staan diverse vleesgerechten, visgerechten en vegetarische gerechten.

Verder is de Sprookjescamping de enige camping in de regio met zijn eigen Elfenvijver. Bij deze vijver worden regelmatig leuke strandspellen gehouden en kunt u ook lekker op eigen gelegenheid bezoeken. Op een steenworp afstand is ook strandmeer De Oldemeijer, waar u uitgebreid kunt zwemmen.

Uniek sprookje
Animatie & Theater
Vijf sterren camping

Liever in een accommodatie?

Bekijk dan alle aanbiedingen & arrangementen en verblijf in een geweldige accommodatie!