Op zoek naar uw ultieme
zomervakantie?

Last minute boeken in de zomervakantie

Bent u op zoek naar een last minute in juli of augustus? Kom jullie kindervakantie vieren op  Capfun de Sprookjescamping. Een vakantie voor kinderen van 0 t/m 10 jaar met elke dag een leuk animatieprogramma & een spetterende theatershow. Voor kinderen de ultieme vakantie! Op de camping lopen dagelijks sprookjesfiguren rond die de leukste avonturen beleven. En natuurlijk kunnen jullie deze avonturen met hen mee beleven. Maar liefst tien sprookjesfiguren maken er een gezellige boel van. Ontmoet Hannah de Heldhaftige en haar beer Bumpie of Lodewijk de Kikkerprins en Tati de Toffe Toverfee. Op Capfun de Sprookjescamping zijn alle faciliteiten op kinderen gericht en kunnen ze lekker hun gang gaan. De ultieme zomervakantie op een van de meest kindvriendelijke campings van Europa!

 

Kamperen tijdens uw last minute in juli of augustus

Op Capfun de Sprookjescamping kunt u heerlijk kamperen op ruime kampeervelden. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100 m2 en in het midden van het veld ligt altijd een speeltuintje. De kampeerplaatsen zijn (bijna) allemaal voorzien van 10 ampère stroom en er is een vuilwaterafvoer en een watertappunt.  De kampeervelden hebben hun eigen naam, dus uw kind kan zodoende ook niet verdwalen. Het voordeel van het kamperen op een kindercamping is dat er altijd andere kinderen zijn van hun eigen leeftijd. De kinderen maken snel vriendjes, zeker omdat de activiteiten zijn geclusterd in leeftijdsclubs. De sprookjesfiguren laten zich regelmatig zien op de kampeervelden en komen dan gezellig met de kinderen een spelletje doen of spelen in het speeltuintje.

Naast kamperen zijn er diverse accommodaties op deze familiecamping, van chalets tot glamping accommodaties. Kijk snel wat er nog beschikbaar is voor uw last minute verblijf in de zomervakantie.

Elke dag animatie in de zomervakantie

In de zomervakantie, maar ook elke dag in zowel het voorjaar als najaar, is er elke dag van alles te doen op Capfun de Sprookjescamping. Elke dag is er ook een avontuur in het theater. In de weekenden is het programma gericht op alle leeftijden van 0 t/m 10 jaar. In de midweken met name op kinderen t/m 5 jaar. De animatie is opgedeeld in groepen om het animatieprogramma voor alle leeftijden interessant en leuk te maken. Voor de kleintjes zijn het met name voorlezen, knutselen, ontdekspelletjes, terwijl voor de grote kinderen er met name stoere bezigheden zoals hutten bouwen, speurtochten en sportieve elementen in het programma zitten. Er zijn vier leeftijdsgroepen met elk hun eigen focus aan activiteiten. 

Komen jullie ook jullie zomervakantie op Capfun de Sprookjescamping vieren, de leukste kindercamping van Nederland. Bekijk dan snel de beschikbaarheid.  

Wat kun je nog meer doen op deze gezinscamping?

Samen met Hannah op zoek , een toernooi met Buddy of in een Kabouterles met Kabor. Dat is een greep uit de activiteiten tijdens een last minute in de zomervakantie. Aan het einde van de dag is er altijd de spetterende theatershow.

Als de kinderen even niet mee willen doen aan het animatieprogramma kunnen ze zich amuseren in Hannah’s Kasteel of Botterikenfabriek. Aan wieltjes draaien, door buizen kruipen, van de familieglijbaan of op een band door een wildwaterbaan. Op deze fantastische familiecamping kunnen de kinderen naast heerlijke spetteren in de waterspeelparadijzen, ook spelen in de vele speeltuintjes. Wat dacht u van een hapje en drankje in Eeterij in de Kasteeltuin, een van de eetgelegenheden van de camping. Naast de Eeterij, kunt u in de Kasteelkeuken uitgebreid uit eten. Op het menu staan diverse vleesgerechten, visgerechten en vegetarische gerechten.

Verder is Capfun de Sprookjescamping de enige camping in de regio met zijn eigen Elfenvijver. Bij deze vijver worden regelmatig leuke strandspellen gehouden en kunt u ook lekker op eigen gelegenheid bezoeken. Op een steenworp afstand is ook strandmeer De Oldemeijer, waar u uitgebreid kunt zwemmen.

Uniek sprookje
Animatie & Theater
Vijf sterren camping

Liever in een accommodatie?

Bekijk dan alle mogelijkheden en verblijf in een geweldige accommodatie!