Op zoek naar uw ultieme
zomervakantie?

Last minute boeken in de zomervakantie

Bent u op zoek naar een last minute in juli en augustus? Kom jullie kindervakantie vieren op de Sprookjescamping. Een vakantie voor kinderen van 0 t/m 10 jaar met elke dag een leuk animatieprogramma & een spetterende theatershow. Voor kinderen de ultieme vakantie! Op de camping lopen dagelijks sprookjesfiguren rond die de leukste avonturen beleven. En natuurlijk kunnen jullie deze avonturen met hen mee beleven. Maar liefst tien sprookjesfiguren maken er een gezellige boel van. Ontmoet Hannah de Heldhaftige en haar beer Bumpie of Lodewijk de Kikkerprins en Tati de Toffe Toverfee. Op de Sprookjescamping zijn alle faciliteiten op kinderen gericht en kunnen ze lekker hun gang gaan. De ultieme zomervakantie op een van de meest kindvriendelijke campings van Europa!

Aankomst
Vertrek

Kamperen of luxe kamperen tijdens uw last minute in de zomer

Op de Sprookjescamping kunt u heerlijk kamperen op ruime kampeervelden. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100 m2 en in het midden van het veld ligt altijd een speeltuintje. De kampeerplaatsen zijn (bijna) allemaal voorzien van 10 ampère stroom en er is een vuilwaterafvoer en een watertappunt. De comfort plus plaatsen hebben zelfs een eigen watertappunt. De kampeervelden hebben hun eigen naam, dus uw kind kan zodoende ook niet verdwalen. Het voordeel van het kamperen op een kindercamping is dat er altijd andere kinderen zijn van hun eigen leeftijd. De kinderen maken snel vriendjes, zeker omdat de activiteiten zijn geclusterd in leeftijdsclubs. De sprookjesfiguren laten zich regelmatig zien op de kampeervelden en komen dan gezellig met de kinderen een spelletje doen of spelen in het speeltuintje.

Naast kamperen zijn er diverse accommodaties op deze familiecamping, van chalets tot ingerichte vakantietenten en toercaravans tot glamping accommodaties. Om een keer te proefkamperen kunt u heel goed gebruik maken van de Dethleff toercaravan of ingerichte vakantietent. Deze zijn van alle gemakken voorzien en geven een mooi beeld van het kamperen. Kijk snel wat er nog beschikbaar is voor uw last minute verblijf in de zomervakantie.

De laatste accommodaties en kampeerplekjes

Willen jullie in zomer 2019 nog verblijven op de Sprookjescamping? Dan zijn er nog een aantal mogelijkheden.

Hieronder vindt u de mogelijkheden: 

 

In het weekend van 12 tot 15 juli*: 

- 5 chalets

- 2 toercaravans

- 4 vakantietenten

- 10 kampeerplekjes  

 

Midweek 15 tot 20 juli*:

- 4 kampeerplekjes  

 

In het weekend van 19 tot 22 juli*:

- 4 toercaravans

- 1 vakantietent  

 

In het weekend van 26 tot 29 juli*:

- 2 vakantietenten

- 1 toercaravan

 

In het weekend van 2 tot 5 augustus*:

- 1 vakantietent

 

In het weekend van 16 tot 19 augustus*: 

- 1 chalet

- 1 Glamp Home

- nog diverse kampeerplekjes

 

*aan verandering onderhevig, beschikbaarheid niet gegarandeerd. 

 

Eind augustus is er ook nog een kampeerarrangement te boeken, namelijk de Elfjesvakantie week najaar. Willen jullie in een chalet, toercaravan of glamping accommodatie? Denk dan ook eens aan een verblijf in het naseizoen of de herfstvakantie.

 

Bellen mag overigens altijd! De receptie kan heel snel voor u kijken of een bepaalde accommodatie of kampeerplek nog beschikbaar is en kan jullie eventueel ook een alternatief aanbieden, indien mogelijk. Bel 0523 - 261369.

Elke dag animatie in de zomervakantie

In de zomervakantie, maar ook elke dag in zowel het voorjaar als najaar, is er elke dag van alles te doen op de Sprookjescamping. Elke dag is er ook een avontuur in het theater. In de weekenden is het programma gericht op alle leeftijden van 0 t/m 10 jaar. In de midweken met name op kinderen t/m 5 jaar. De animatie is opgedeeld in groepen om het animatieprogramma voor alle leeftijden interessant en leuk te maken. Voor de kleintjes zijn het met name voorlezen, knutselen, ontdekspelletjes, terwijl voor de grote kinderen er met name stoere bezigheden zoals hutten bouwen, speurtochten en sportieve elementen in het programma zitten. Er zijn vier leeftijdsgroepen met elk hun eigen focus aan activiteiten. Begin juli en eind augustus zijn er nog mogelijkheden en het voordeel is dat het dan op de camping minder druk is dan eind juli/begin augustus, wanneer iedereen in Nederland vakantie heeft. 

Komen jullie ook jullie zomervakantie op Sprookjescamping vieren, de leukste kindercamping van Nederland. Bekijk dan snel de beschikbaarheid.  

Last minute arrangementen in augustus

Wat kun je nog meer doen op deze gezinscamping?

Samen met Hannah op zoek naar een schat, een waterpolotoernooi met Buddy of in een huifkar met Kabor. Dat is een greep uit de activiteiten tijdens een last minute in de zomervakantie. Aan het einde van de dag is er altijd de Bumpiestoet naar de spetterende theatershow.

Als de kinderen even niet mee willen doen aan het animatieprogramma kunnen ze zich amuseren in Hannah’s Kasteel of Botterikenfabriek. Aan wieltjes draaien, door buizen kruipen, van de familieglijbaan of op een band door een wildwaterbaan. Op deze fantastische familiecamping kunnen de kinderen naast heerlijke spetteren in de waterspeelparadijzen, ook spelen in de binnenspeeltuin. Terwijl u als ouder gezellig even een drankje kunt nuttigen Eeterij in de Kasteeltuin, een van de eetgelegenheden van de camping. Naast de Eeterij, kunt u in de Kasteelkeuken uitgebreid uit eten. Op het menu staan diverse vleesgerechten, visgerechten en vegetarische gerechten.

Verder is de Sprookjescamping de enige camping in de regio met zijn eigen Elfenvijver. Bij deze vijver worden regelmatig leuke strandspellen gehouden en kunt u ook lekker op eigen gelegenheid bezoeken. Op een steenworp afstand is ook strandmeer De Oldemeijer, waar u uitgebreid kunt zwemmen.

Uniek sprookje
Animatie & Theater
Vijf sterren camping

Een tipje van de sluier van het animatieprogramma in juli

In juli beginnen de themaweken, speciale weken met een bepaald thema. De themaweken voor juli kunnen jullie hieronder vinden:

 

7 juli t/m 11 juli en 28 juli t/m 1 augustus: Circusweek, Droesem de circusdirecteur 

Droesem wil graag circusdirecteur worden. Om een circusdirecteur te zijn, heeft hij wel een circus nodig, met daarbij circusacts.

Droesem gaat aan de slag met allemaal stof om een circustent te kunnen maken op het mooiste plekje. En hij houdt een talentenjacht voor de acts in het circus waar de sprookjesvrienden aan mee kunnen doen. Tijdens de circusweek zijn er leuke activiteiten zoals Clownsles.

 

14 juli t/m 18 juli: Het magische pakketje 

Hannah heeft een nieuwe ontdekking gedaan in de Sprookjesschool. Ze vindt tussen alle lesboeken een schatkaart. Ergens in de sprookjesschool moet een pakketje verstopt liggen en daarin moet alle geluk van de wereld zitten. Hannah gaat op zoek naar het pakketje, maar zal ze het pakketje vinden voordat de Botterbaas het vindt? 

 

21 juli t/m 25 juli: Feeënbal  

Jaarlijks vind er een feeënbal plaats wat ieder jaar door een andere Fee wordt georganiseerd. Deze Fee wordt gekozen door een soort van grabbelton. Dit jaar is Tati uitgekozen. Tati vindt het een hele eer, maar ze vindt het ook heel erg spannend. Zo moet alles er goed uitzien voor alle Tovergasten.

Het meest spannende vind Tati haar magische act. Iedere gastvrouw moet een magische act doen. Maar Tati is niet heel sterk in toveren en is bang dat het fout gaat. Als activiteit hebben we bijvoorbeeld Labratz, dat houdt in dat we proefjes gaan doen.

 

Alle themaweken hebben een groot pleinfestijn. En we hebben natuurlijk de Sprokkeltheaterclub waar alle kinderen vanaf 6 jaar aan mee kunnen doen. Ze beleven dan het avontuur echt mee.

Een tipje van de sluier van het animatieprogramma in augustus

De themaweken gaan verder in augustus. De themaweken die achtereenvolgens in augustus gaan plaatsvinden zijn:

 

4 t/m 8 augustus en 25 t/m 29 augustus: Het magische pakketje

Hannah vindt in de sprookjesschool een nieuwe ontdekking. Ze vindt tussen alle lesboeken een schatkaart. Ergens in de sprookjesschool moet een pakketje verstopt liggen en daarin moet alle geluk van de wereld zitten. Hannah vindt dat wel goed klinken en gaat op zoek naar het pakketje. Zal ze het pakketje vinden? En zijn er misschien nog meer kapers op de kust?

 

11 t/m 15 augustus: Feeënbal 

Tati wil maar al te graag het Feeënbal organiseren en ze wordt daarvoor ook uitgekozen, maar het is ook allemaal wel heel erg spannend. Vooral als ze haar magische act moet voordragen. Tati's toverkwaliteiten zijn niet zo goed helaas. Zal ze het er goed vanaf brengen als gastvrouw?

Activiteit tijdens deze week is dansen, Labratz (allerlei proefjes doen).

 

18 t/m 22 augustus: Circusweek, Droesem de circusdirecteur 

Droesem wil graag circusdirecteur worden. Maar om een circusdirecteur te zijn, heeft hij wel een circus nodig, met daarbij circusacts.

Zo gaat Droesem aan de slag, hij regelt allemaal stof om een circustent te kunnen maken op het mooiste plekje. Daarnaast houdt hij een talentenjacht waar de sprookjesvrienden aan mee kunnen doen.  De winnaars mogen mee doen aan het circus van Droesem. Tijdens de circusweek zijn er leuke activiteiten zoals Clownsles.

 

In juli en augustus is er elke week een groot pleinfestijn. En we hebben natuurlijk de Sprokkeltheaterclub waar alle kinderen vanaf 6 jaar aan mee kunnen doen. Ze beleven dan het avontuur echt mee en krijgen hierin een rolletje.

Liever in een accommodatie?

Bekijk dan alle aanbiedingen & arrangementen en verblijf in een geweldige accommodatie!