Vind een last minute in juli.
Een magisch verblijf!

Uw zomervakantie in juli

Zijn jullie op zoek naar een leuke bestemming voor jullie vakantie in juli? Een magisch verblijf en een onvergetelijke ervaring voor kinderen t/m 10 jaar? Kom dan in zomer van 2021 naar Capfun de Sprookjescamping. De camping ligt op maximaal 4 uur rijden van huis en dus gemakkelijk te doen met jonge kinderen. Capfun de Sprookjescamping is uniek in haar aanbod. Zo wordt er een heus sprookje verteld door de tien sprookjesfiguren die continu op de kindvriendelijke camping in Overijssel aanwezig zijn. Kennen jullie Hannah de Heldhaftige al? Zij is de baas van het mooiste plekje en samen met haar sprookjesvrienden heten zij jullie van harte welkom op dé kindercamping van Nederland.

 

De Sprookjescamping, een populaire vakantiebestemming!

De Sprookjescamping is een populaire vakantiebestemming in Nederland voor gezinnen met kleine kinderen in de zomerperiode. De zomervakantie is dan ook vaak al goed bezet op deze échte familiecamping. Toch zijn er ook op de Sprookjescamping nog mogelijkheden om te verblijven in de zomer. Er zijn met name in de eerste twee weken van juli nog diverse accommodaties en kampeerplaatsen beschikbaar.

Kamperen op de Sprookjescamping kan gerust een mooie beleving en ervaring worden genoemd. Bij aankomst op de camping wordt u al begroet door een aantal sprookjesfiguren. De kampeervelden zijn ruim opgezet en hebben altijd een speeltuintje in het midden. Zo kunnen de kinderen zich na de autorit even uitleven, zodat u zich even bezighoudt met het opzetten van de tent of voortent.

 

home-video

Voorzieningen op Capfun de Sprookjescamping

Capfun de Sprookjescamping is een 5 sterren kindercamping, al diverse jaren uitgeroepen door de ANWB tot Topcamping. Dat betekent verblijven op het allerhoogste niveau, maar ook mooie voorzieningen voor jong en oud. Er is een campingwinkel met een uitgebreid assortiment, een Eeterij voor het bestellen van friet, pizza en pannenkoeken. Wilt u uitgebreider eten met de kinderen dan kan dat ook in de Kasteelkeuken. Kijk eens wat er allemaal op het menu staat?

Er zijn maar liefst twee waterspeelparadijzen, eentje binnen en eentje buiten. Speeltuintjes zijn er op elk kampeerveld en als het weer even wat minder is, kunnen kinderen binnen spelen in de overdekte speeltuin ‘Speeldroom’. Elke avond wordt er een spetterend theater uitgevoerd in de Sprokkelplaats, waar ook verschillende onderdelen van het animatieprogramma worden hier gehouden. Er worden ook in het restaurant de Kasteelkeuken wel eens theaterstukjes gehouden tijdens een theaterbuffet. Kortom, een last minute vakantie boek je bij het meest magische kindervakantiepark van Nederland! Boek nu online!

3T4A4156
8

Zeer kindvriendelijk
Super vriendelijk personeel 
Alles super proper 
Top animatie team

Kris