Vind een last minute in juli.
Een magisch verblijf!

Uw zomervakantie in juli

Zijn jullie op zoek naar een leuke bestemming voor jullie vakantie in juli? Een magisch verblijf en een onvergetelijke ervaring voor kinderen t/m 10 jaar? Kom dan deze zomer nog naar de Sprookjescamping. De camping ligt op maximaal 4 uur rijden van huis en dus gemakkelijk te doen met jonge kinderen. De Sprookjescamping is uniek in haar aanbod. Zo wordt er een heus sprookje verteld door de tien sprookjesfiguren die continu op de kindvriendelijke camping in Overijssel aanwezig zijn. Kennen jullie Hannah de Heldhaftige al? Zij is de baas van het mooiste plekje en samen met haar sprookjesvrienden heten zij jullie van harte welkom op dé kindercamping van Nederland.

Komt u ook magisch genieten? Boek dan nu de laatste plekjes en profiteer van de leukste arrangementen!

Aankomst
Vertrek

De Sprookjescamping, een populaire vakantiebestemming!

De Sprookjescamping is een populaire vakantiebestemming in Nederland voor gezinnen met kleine kinderen in de zomerperiode. De zomervakantie is dan ook vaak al goed bezet op deze échte familiecamping. Toch zijn er ook op de Sprookjescamping nog mogelijkheden om te verblijven in de zomer. Er zijn met name in de eerste twee weken van juli nog diverse accommodaties en kampeerplaatsen beschikbaar.

Kamperen op de Sprookjescamping kan gerust een mooie beleving en ervaring worden genoemd. Bij aankomst op de camping wordt u al begroet door een aantal sprookjesfiguren. De kampeervelden zijn ruim opgezet en hebben altijd een speeltuintje in het midden. Zo kunnen de kinderen zich na de autorit even uitleven, zodat u zich even bezighoudt met het opzetten van de tent of voortent.

 

home-video

Arrangementen in juli

Heeft u uw keuze laten vallen op kamperen, dan zijn er diverse arrangementen waarvan u gebruik kunt maken in juli. Zo kunnen jullie kiezen uit 2 Heldhaftige weken van 29 juni t/m 13 juli verblijven jullie dan op de camping. Tijdens deze periode is de zomervakantie nog niet voor alle Nederlanders echt begonnen, maar zijn de activiteiten wel al in volle gang. In het weekend van 28 juni vieren we Droesem’s verjaardag met een heus Drakenfestijn en Spekkiegames. 

Tijdens jullie Elfjesvakantie kunnen jullie kiezen voor 1 week kamperen vanaf 11 juni t/m 6 juli. U kunt dan ook nog in het voorjaar kamperen op de Sprookjescamping, net voor de drukte van de zomervakantie. Voordeel hiervan is dat de Sprookjesvrienden meer aandacht hebben voor de kinderen.

In de Toverweek van 6 juli t/m 13 juli heeft Zuid Nederland al vakantie, maar is het minder druk dan een week later als er meerdere regio’s vakantie krijgen. Dus als jullie een leuke gezinsvakantie in Nederland zoeken dan is dit arrangement uitermate geschikt.

Boek uw last minute arrangement voor komende juli!

Beschikbare accommodaties tijdens de zomervakantie

Er zijn ingerichte vakantietenten van de Waard. Deze hoogwaardige tenten zijn van alle gemakken voorzien, denk aan een complete inventaris van glazen tot kurkentrekker tot gasstel, parasol en tuinset. Er zijn 3 slaapcabines en u kunt zelfs staan in deze tent.

Om meteen te kunnen genieten van uw vakantie kunt u bij ons ook compleet ingerichte toercaravans huren. Dit zijn nieuwe caravans van Dethleffs voorzien van wat meer luxe. Ze hebben allemaal een eigen volledig ingerichte keuken, toilet, voortent. Voor de kinderen is er een stapelbed en voor de ouders een twee persoonsbed of twee enkele bedden. Bekijk welke vakantietent of toercaravan bij u past en boek direct online!

Welke activiteiten zijn er tijdens jullie juli vakantie?

In juli beginnen de themaweken, speciale weken met een bepaald thema. Deze gaan door tot eind augustus. De themaweken op een rij:

 

Circusweek, Droesem de circusdirecteur (7-7 t/m 11-7, 28-7 t/m 1-8, 18-8 t/m 22-8)

Droesem wil graag circusdirecteur worden.  Maar om een circusdirecteur te zijn, heeft hij wel een circus nodig, met daarbij circusacts.

Zo gaat Droesem aan de slag, hij regelt allemaal stof om een circustent te kunnen maken op het mooiste plekje. Daarnaast houdt hij een talentenjacht waar de sprookjesvrienden aan mee kunnen doen.  De winnaars mogen mee doen aan het circus van Droesem. Tijdens de circusweek zijn er leuke activiteiten zoals Clownsles.

 

Het magische pakketje (14-7 t/m 18-7, 4-8 t/m 8-8, 25-8 t/m 29-8)

Hannah vindt in de sprookjesschool een nieuwe ontdekking. Ze vindt tussen alle lesboeken een schatkaart. Ergens in de sprookjesschool moet een pakketje verstopt liggen en daarin moet alle geluk van de wereld zitten. Hannah vindt dat wel goed klinken en gaat op zoek naar het pakketje. Zal ze het pakketje vinden? En zijn er misschien nog meer kapers op de kust?

 

Feeënbal  (21-7 t/m 25-7, 11-8 t/m 15-8)

Jaarlijks vindt er een feeënbal plaats wat ieder jaar door een andere Fee word georganiseerd. Deze Fee wordt gekozen door een soort van grabbelton. Dit jaar is Tati uitgekozen. Tati vindt het een hele eer, maar ze vindt het ook heel erg spannend. Zo moet alles er goed uitzien voor alle Tovergasten.

Het meest spannende vind Tati haar magische act. Iedere gastvrouw moet een magische act doen. Maar Tati is niet heel sterk in toveren en is bang dat het fout gaat. We hebben Labratz, dat houdt in dat we proefjes gaan doen.

 

Alle themaweken hebben een groot pleinfestijn. En we hebben natuurlijk de Sprokkeltheaterclub waar alle kinderen vanaf 6 jaar aan mee kunnen doen. Ze beleven dan het avontuur echt mee.

 

Voorzieningen op de Sprookjescamping

De Sprookjescamping is een 5 sterren kindercamping, al diverse jaren uitgeroepen door de ANWB tot Topcamping. Dat betekent verblijven op het allerhoogste niveau, maar ook mooie voorzieningen voor jong en oud. Er is een campingwinkel met een uitgebreid assortiment, een Eeterij voor het bestellen van friet, pizza en pannenkoeken. Wilt u uitgebreider eten met de kinderen dan kan dat ook in de Kasteelkeuken. Kijk eens wat er allemaal op het menu staat?

Er zijn maar liefst twee waterspeelparadijzen, eentje binnen en eentje buiten. Speeltuintjes zijn er op elk kampeerveld en als het weer even wat minder is, kunnen kinderen binnen spelen in de overdekte speeltuin ‘Speeldroom’. Elke avond wordt er een spetterend theater uitgevoerd in de Sprokkelplaats, waar ook verschillende onderdelen van het animatieprogramma worden hier gehouden. Er worden ook in het restaurant de Kasteelkeuken wel eens theaterstukjes gehouden tijdens een theaterbuffet. Kortom, een last minute vakantie boek je bij het meest magische kindervakantiepark van Nederland! Boek nu online!

3T4A4156
8

Zeer kindvriendelijk
Super vriendelijk personeel 
Alles super proper 
Top animatie team

Kris