Is het al meivakantie?
Op naar de Sprookjescamping!

Lastminute voor de meivakantie

Zijn jullie op zoek naar een last minute voor de meivakantie. Capfun de Sprookjescamping is de leukste kindercamping. Waar anders dan in Rheeze lopen er tien sprookjesfiguren rond die samen met de kinderen steeds weer nieuwe avonturen beleven? De Sprookjescamping biedt talloze activiteiten en faciliteiten op 5-sterren niveau voor ouders en kinderen t/m 10 jaar. Er zijn overal op de camping speeltuintjes waar de kinderen zich kunnen vermaken. En ook als het weer even wat minder is, is er op deze camping in Overijssel van alles te beleven. Kinderen kunnen zich uitleven in de geweldige binnenspeeltuin of in het mooie overdekte waterspeelparadijs.

 

Animatie en theater tijdens een lastminute in de meivakantie

Met alle activiteiten van het animatieprogramma is er geen moment waarop de kinderen zich vervelen tijdens de lastminute in de meivakantie. Het animatieprogramma wordt op leeftijd aangeboden. Er zijn een viertal clubs waarin verschillende activiteiten worden georganiseerd. De allerkleinsten van 0 t/m 3 jaar zijn de Magische Elfjes, de 4- en 5-jarigen worden lid van de Ondeugende Beren Club, de 6- en 7-jarigen kunnen activiteiten ondernemen die worden aangeboden in de Stoere Draken Club en de echte stoere activiteiten voor 8 t/m 10 jarigen doe je in de Buddy Club. Het kindervakantiepark is uniek door het Sprookjesthema. Er zijn tien Sprookjesfiguren die allen op de Sprookjescamping wonen en graag spelen, zingen en dansen met de kinderen. Er is iedere dag animatie en elke avond een theatershow, zelfs tijdens het laagseizoen. In de meivakantie is er ook altijd een speciale themaweek.

Hebben jullie ook zin in een magische vakantie? Kom dan genieten van een lastminute in de meivakantie op het kindervakantiepark in Rheeze, Overijssel.

header-theater-3

Faciliteiten lastminute vakantie in mei

Natuurlijk willen jullie naast vermaakt worden ook zelf op onderzoek uit en avonturen beleven tijdens de lastminute in de meivakantie. Er zijn genoeg faciliteiten die daar voor zorgen. Voor de waterpret zijn er waterspeelparadijzen, voor de knorrende maagjes is er een restaurant en een Eeterij en om lekker schoon te worden is er het gethematiseerde sanitair gebouw, van alle luxe voorzien. Bij alle faciliteiten is er rekening gehouden met de kinderen tot en met 10 jaar. Misschien komt Lodewijk of Wanda wel even kijken of de tanden goed gepoetst worden. Dus boek direct online en kom genieten van een geweldige lastminute meivakantie en geniet van de leukste kindervakantie!

Boek jullie lastminute in de meivakantie!

3T4A6508
9

Super mooi, erg schoon. Van alles te doen voor de kinderen, gezellig en vriendelijk. Voor mijn 3de jaar!

 

José