Is het al meivakantie?
Op naar de Sprookjescamping!

Lastminute voor de meivakantie

Zijn jullie op zoek naar een last minute voor de meivakantie. De Sprookjescamping is de leukste kindercamping. Waar anders dan in Rheeze lopen er tien sprookjesfiguren rond die samen met de kinderen steeds weer nieuwe avonturen beleven? De Sprookjescamping biedt talloze activiteiten en faciliteiten op 5-sterren niveau voor ouders en kinderen t/m 10 jaar. Er zijn overal op de camping speeltuintjes waar de kinderen zich kunnen vermaken. En ook als het weer even wat minder is, is er op deze camping in Overijssel van alles te beleven. Kinderen kunnen zich uitleven in de geweldige binnenspeeltuin of in het mooie overdekte waterspeelparadijs.

Aankomst
Vertrek

Beperkte beschikbaarheid tijdens de Meivakantie

Het is mooi weer en dat merken we. Het is de laatste week erg druk met boekingen voor de meivakantie. Vanaf heden zijn er nog diverse kampeerplekken beschikbaar (lopend tot uiterlijk 30 april). Vanaf 3 mei zijn er nog wel kampeerplaatsen beschikbaar. 

 

In de accommodaties is er nog beperkte beschikbaarheid van 26 t/m 29 april.

In het weekend van 3 t/m 6 mei is er een Bevrijdingsweekend arrangement in het leven geroepen, een speciaal arrangement voor de 4 persoons chalets. Boek nu vanaf € 285,- een chalet voor dat weekend en beleef een magisch verblijf.

 

Voor echte fans hebben we een mogelijkheid om het verblijf tijdens de meivakantie te verlengen met het 3 weekenden in mei arrangement. Boeken kan al vanaf €129,- 

 

Tijdens het bevrijdingsweekend hebben we een uitgebreid animatieprogramma met een heus bevrijdingsfestival. 

Boek dus snel jullie accommodatie of kampeerplaats om niets te hoeven missen!

Animatie en theater tijdens een lastminute in de meivakantie

Met alle activiteiten van het animatieprogramma is er geen moment waarop de kinderen zich vervelen tijdens de lastminute in de meivakantie. Het animatieprogramma wordt op leeftijd aangeboden. Er zijn een viertal clubs waarin verschillende activiteiten worden georganiseerd. De allerkleinsten van 0 t/m 3 jaar zijn de Magische Elfjes, de 4- en 5-jarigen worden lid van de Ondeugende Beren Club, de 6- en 7-jarigen kunnen activiteiten ondernemen die worden aangeboden in de Stoere Draken Club en de echte stoere activiteiten voor 8 t/m 10 jarigen doe je in de Buddy Club. Het kindervakantiepark is uniek door het Sprookjesthema. Er zijn tien Sprookjesfiguren die allen op de Sprookjescamping wonen en graag spelen, zingen en dansen met de kinderen. Er is iedere dag animatie en elke avond een theatershow, zelfs tijdens het laagseizoen. In de meivakantie is er ook altijd een speciale themaweek.

Hebben jullie ook zin in een geweldige vakantie? Kom dan genieten van een lastminute in de meivakantie op het kindervakantiepark in Rheeze, Overijssel.

header-theater-3

Faciliteiten lastminute vakantie in mei

Natuurlijk willen jullie naast vermaakt worden ook zelf op onderzoek uit en avonturen beleven tijdens de lastminute in de meivakantie. Er zijn genoeg faciliteiten die daar voor zorgen. Voor de waterpret zijn er waterspeelparadijzen, voor de knorrende maagjes is er een restaurant en een Eeterij en om lekker schoon te worden zijn er gethematiseerde sanitair gebouwen, van alle luxe voorzien. Bij alle faciliteiten is er rekening gehouden met de kinderen tot en met 10 jaar. Misschien komt Lodewijk of Wanda wel even kijken of de tanden goed gepoetst worden. Dus boek direct online en kom genieten van een geweldige lastminute meivakantie en geniet van de leukste kindervakantie!

Lastminute arrangementen meivakantie

Je kunt op de camping kiezen uit diverse accommodaties zoals chalets of glamping acommodaties. Willen jullie zelf geen kampeermiddel meenemen, maar wel gebruik maken van een kampeermiddel. Daarvoor zijn ook mogelijkheden op de camping met binnenzwembad.

Je kunt bij ons kiezen uit diverse compleet ingerichte toercaravans en vakantietenten. Naast de accommodaties voorziet de kindercamping in ruime kampeerplaatsen op een veld met in het midden een speeltuintje. Voor de meivakantie zijn er diverse kampeerarrangementen zoals bijvoorbeeld een meivakantie 8 dagen arrangement. Boek nu een lastminute arrangement voor de meivakantie!

Boek jullie lastminute in de meivakantie!

3T4A6508
9

Super mooi, erg schoon. Van alles te doen voor de kinderen, gezellig en vriendelijk. Voor mijn 3de jaar!

 

José