Kom kamperen met een lastminute
tijdens Pasen!

Op zoek naar een lastminute voor Pasen?

Lastminutes zoeken voor Pasen? Zoek niet verder! Beleef de paasdagen in sprookjesstijl. Tijdens Pasen kun je genieten van elke dag animatie voor kinderen t/m 10 jaar en van spectaculaire theatershows die elke avond worden getoond. Er zijn tien sprookjesfiguren die, zoals jullie wel kunnen begrijpen, elke dag wel nieuwe avonturen meemaken. Boek nu jullie lastminute Pasen op de mooiste kindercamping van Nederland!

 

Lastminute Pasen en de faciliteiten

Om er een onvergetelijk Pasen van te maken zijn er volop mogelijkheden voor de kinderen om zich te vermaken. Naast elke dag animatie en theater zijn er volop speelmogelijkheden, zoals diverse speeltuintjes. Op elk kampeerveldje vind je ze, maar bij de ingang van de Sprokkelplaats, het theater, is een grote speeltuin gesitueerd. Is het wat minder weer dan kunnen de kinderen in de binnenspeeltuin spelen of lekker spetteren in het Waterspeelparadijs. Volop mogelijkheden voor kamperen met kinderen.

Niet voor niets is de camping afgelopen jaar genomineerd voor de ANWB camping van het jaar verkiezing, is het een ANWB Topcamping en is er een award in ontvangst genomen voor vakantieaanbieder van het jaar Babyvakanties.

Boek nu jullie lastminute Pasen en heb de tijd van jullie leven op de leukste kindercamping van Nederland!  

689B2665

Accommodaties lastminute Pasen

Ook met Pasen kun je bij Capfun de Sprookjescamping luxe kamperen. Naast het échte kamperen met Pasen met jullie eigen tent, caravan of camper, kunnen jullie ook verblijven in een van de accommodaties die op het kindervakantiepark in Nederland aanwezig zijn. Capfun de Sprookjescamping heeft keuze uit chaletsglamping accommodaties zoals de Glamp Lodges waarbij je nog het meest het echte kampeergevoel zult hebben, maar wel van alle gemakken voorzien. Daarnaast zijn er de nog iets luxere Kasteel Lodge Top TV 5 pers met uitkijkpunt als in een echt kasteel, de sprookjesachtige Sprookjes Kota Top TV 4 pers en het Sprookjes Kasteel Top TV 5 pers.

Kom voor een gezellige en onvergetelijke tijd naar de Sprookjescamping met een lastminute voor Pasen!

Kindercamping
Animatie 0 t/m 10 jaar
Professioneel theater

Extra’s tijdens lastminute Pasen

Tijdens een lastminute Pasen hoeven jullie je op  Capfun de Sprookjescamping geen moment te vervelen. Alles is aanwezig; van een uitgebreid restaurant tot een Eeterij met pannenkoeken, pizza en andere snacks op het menu. In de Eeterij kunnen de kinderen spelen in de overdekte speeltuin of zwemmen in het Waterspeelparadijs. Er is zelfs een winkel waar je de meeste boodschappen kunt halen die je nodig hebt tijdens een weekend weg met Pasen.

Mochten jullie toch even willen ontsnappen aan het magische animatieprogramma dan is er in de omgeving genoeg te doen. Buiten de camping kun je prima outdooractiviteiten ondernemen in het Vechtdal, zoals mountainbiken, kanoen, quad rijden, maar ook een fijne wandeling of fietstocht behoort tot de mogelijkheden. Fietsen zijn te huur bij de receptie!

Informeer bij de receptie als je eens wat anders wilt doen! Tot ziens tijdens een lastminute Pasen op Capfun de Sprookjescamping!

algemeen_11
9

Alles mooi schoon, mooie omgeving. Onze dochter van 2 heeft het nog steeds over Bumpie! Volgend jaar komen we graag weer! 😊

Lindsey - Zoover