Leukste kindercamping Nederland
Kom naar de Sprookjescamping

De leukste kindercamping van Nederland

Capfun de Sprookjescamping is natuurlijk de leukste kindercamping van Nederland! Er is iedere dag animatie en theater dankzij de tien sprookjesfiguren die allemaal spannende avonturen beleven. Kamperen met kinderen is nergens leuker dan op het mooiste plekje! De hele camping is gericht op het vermaken van de kinderen, terwijl de ouders kunnen genieten van de omgeving en rust. Daarnaast is de leukste kindercamping Nederland ook heel veilig. Kom daarom naar de leukste kindercamping van Nederland!

 

Hoe komen naar de leukste kindercamping Nederland?

Komen jullie met een eigen tent of caravan of willen jullie liever iets huren? Het is allemaal mogelijk op de leukste kindercamping Nederland! De kampeerplekken zijn erg ruim met maar liefst 100m2. Jullie hebben meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin. Willen jullie liever iets luxer overnachten op Capfun de Sprookjescamping? Wij hebben verschillende accommodaties die allemaal volledig zijn ingericht. Op de leukste kindercamping van Nederland is van alles mogelijk! Komen jullie ook logeren op de Sprookjescamping?

Kies uw accommodatie

Volop vermaak en avontuur op de leukste kindercamping

Capfun de Sprookjescamping is niet voor niets de leukste kindercamping van Nederland. Er is namelijk volop vermaak en avontuur voor kinderen en dat iedere dag! In het hoog- én laagseizoen staan de tien Sprookjesfiguren klaar om op avontuur te gaan met kinderen van alle leeftijden. Iedere dag kunnen kinderen knutselen in de Sprokkelplaats. Ook is het animatieprogramma per week verschillend en kunnen samen met Hannah en haar Sprookjesvrienden toffe avonturen worden beleefd. Komen jullie naar de leukste kindercamping Nederland? Boek direct jullie verblijf!

Theater & Animatie
Waterspeelparadijzen
Indoor Speeltuin
3T4A9979
9

Een heerlijke vakantie gehad, de kinderen worden vermaakt en wij konden lekker genieten van het mooie weer. Ideaal!

R. Janssen