Luxe accommodatie huren
met Pasen 2020

Luxe accommodatie huren met Pasen op de Sprookjescamping

De paasvakantie begint zodra jullie in de auto stappen. Lekker niets doen en genieten met het gezin. Daar krijgen jullie op de Sprookjescamping alle kans voor. Helemaal als jullie één van de luxe accommodaties huren, die klaar staan zodra jullie aankomen. Jullie hoeven niets op of klaar te zetten, want dat is al geregeld. Daarnaast is het ook al volledig ingericht. Dus jullie vakantie kan direct beginnen zodra jullie met Pasen aankomen. De kids gaan eieren zoeken met de Sprookjesfiguren en de ouders kunnen met de voetjes omhoog.

Aankomst
Vertrek
8 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Chalet 4 persoons

Chalet 4 persoons

Volledig ingerichte chalets voor vier personen. Met privacy en een eigen terras. 

 

meer info
Chalet 6 persoons

Chalet 6 persoons

Verschillende chalets voor 6 personen. 

meer info
Chalet Kim 4 persoons

Chalet Kim 4 persoons

De met hout beklede compacte chalet Sun + Top TV 4 persoons is voorzien van alle gemakken. 

meer info
Chalet Happy Summer 4 persoons

Chalet Happy Summer 4 persoons

Ieder vakantiehuis heeft een vrije ligging waar jullie kunnen genieten van de rust. 

meer info
Mobile Home 4 persoons

Mobile Home 4 persoons

Willen jullie graag in een prachtige Mobile Home logeren, met direct uitzicht op een speeltuin? Boek dan dit huisje.

meer info
Chalet 2 persoons

Chalet 2 persoons

Speciale 2-persoons chalet voor opa & oma of ouder met kind. 

meer info
Chalet Resort 6 persoons

Chalet Resort 6 persoons

De met hout beklede compacte chalet Resort Top TV 6 pers is voorzien van alle gemakken. 

meer info
Chalet Habana (met terras) 4 persoons

Chalet Habana (met terras) 4 persoons

De met hout beklede compacte chalet Habana met terras is voorzien van alle gemakken en is geschikt voor 4 personen. 

Deze chalets kijken uit over de Elfenvijver en hebben een overdekt terras.

meer info

Ruime en luxe accommodaties tijdens Pasen

Wat kunnen jullie allemaal verwachten als jullie een volledig ingerichte accommodatie huren? Een volledige inboedel, zodat het jullie aan niks ontbreekt! Niet alleen de praktische basisartikelen zoals bestek, servies en een waterkoker. Maar ook een koffiezetapparaat, een koelkast met vriesvak, een kookhoek, een televisie en een tuinset met kussens. Jullie zijn dus ingericht op lekker koken, al hebben we ook een eeterij en restaurant met regelmatig (kinder)buffetten. Elke ochtend begint met de geur van versgezette koffie, vermengd met bedauwd gras. Na het rondrennen in de zon, weten de kinderen de weg naar de ijsjes in het vriesvak. Kleine momenten en mooie vakantieherinneringen in de maak. Waarom geen accommodatie huren op de Sprookjescamping?

Favoriete luxe accommodatie tijdens Pasen

Op de Sprookjescamping zijn er verschillende luxe accommodaties beschikbaar tijdens Pasen. Jullie kunnen kiezen uit chalets, toercaravans of glamping accommodaties.

 

Chalets

De chalets staan op verschillende plekken van de Sprookjescamping en hebben altijd een stukje grond ernaast waar jullie heerlijk kunnen zitten. Alles zit er al in om jullie een onbezorgde vakantie te bieden. Er zijn chalets voor 4 personen en 6 personen. Bekijk de chalets en maak jullie keuze. 

 

Toercaravans

Ieder jaar zijn er (vergelijkbare) nieuwe Detleffs caravans op de Sprookjescamping. Allen zijn luxe en volledig ingericht. Ze staan bij andere toercaravans op een veldje met een speeltuintje in de buurt. Gezellig en het echte kampeergevoel, maar dan zonder zorgen. Bekijk de toercaravans die op dit moment op de Sprookjescamping staan. 

 

Glamping accommodaties

Glampen is het nieuwe kamperen. Het gevoel van kamperen met de luxe van thuis. Er zijn verschillende glamping accommodaties aanwezig op de Sprookjescamping en allen zijn ze van hout, wat de natuur naar binnen brengt. Willen jullie glampen? Kijk dan bij de glamping accommodaties

 

Er is altijd wel een luxe accommodatie te huur met Pasen die perfect bij jullie past dus kom naar dé Kindercamping van Nederland en geniet ook volop van al de andere voorzieningen op deze kindvriendelijke camping. De Sprookjescamping maakt van jullie Paasvakantie een waar kampeerfeest!

 

Bekijk de speciale aanbiedingen met Pasen! 

Volledig ingericht
5 sterrencamping
Kinderfaciliteiten