Kom luxe kamperen
Volledig ingerichte accommodatie

Luxe kamperen op Capfun de Sprookjescamping!

De 5 sterrencamping ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal in de buurt van Hardenberg. Op deze kindercamping kunnen jullie luxe kamperen met het hele gezin in bijvoorbeeld een glamping accommodatie of in een van de mooie chalets! Hier worden kinderwensen heel serieus genomen. En wat is een betere periode om dromen uit te laten komen dan de vakantie? Want waar kunnen jullie luxe kamperen op een plek waar tien echte sprookjesfiguren wonen? Het animatieteam organiseert elke dag (in laag- en hoogseizoen) een afwisselend animatieprogramma. Dus willen jullie luxe kamperen in Nederland, kom dan naar Capfun de Sprookjescamping!

 

Wat maakt de Sprookjescamping tot een luxe camping?

Het luxe sanitair gebouw bijvoorbeeld. Volledig in sprookjesstijl en aangepast voor kinderen t/m tien jaar en hun ouders. Daarbij zijn er wastafels, afgesteld in verschillende hoogtes en familiedouches. Jullie hoeven ook niet met muntjes te werken voor de douches, want er is altijd warm water. Daarnaast zijn er vele andere faciliteiten zoals waterspeelparadijzen, zowel binnen als buiten, een binnenspeeltuin, restaurant, Eeterij en altijd wel een speeltuin(tje) in de buurt! 's Avonds kunnen de kinderen en (groot)ouders genieten van de avonturen van de sprookjesfiguren in de Sprokkelplaats, het theater van Capfun de Sprookjescamping. Verder kunnen jullie in de uitgebreide campingwinkel, de Bumpieshop, allerlei producten vinden die je ook in jullie eigen supermarkt kunnen kopen. Op vakantie, maar met de luxe van thuis.

 

5 sterrencamping
Kinderfaciliteiten
Ruime kampeerplaatsen

Kom kamperen op de luxe camping

Zijn jullie nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan bij de luxe accommodaties die jullie kunnen huren op de Kindercamping van Nederland! Er zijn chalets en glamping accommodaties te huur. Hebben jullie een eigen kampeermiddel? Dan kunnen jullie terecht op een ruime kampeerplaats. De comfort + plaatsen hebben een eigen vuilwaterafvoer, watertappunt en 10 ampere. Genoeg keuze dus en voor iedereen een passend plekje. Kom luxe kamperen op Capfun de Sprookjescamping. Boek direct online

 

De Sprookjescamping is de laatste jaren niet voor niets uitgeroepen tot ANWB Topcamping. Kom daarom kamperen of verblijven op de meest luxe camping van de Vechtstreek, Capfun de Sprookjescamping!