Luxe kamperen

Luxe kamperen doet u op kindercamping de Sprookjescamping! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal in de buurt van Hardenberg. Op deze 5 sterren camping kunt u luxe kamperen met uw kinderen! Hier nemen we kinderwensen heel serieus. En wat is een betere periode om dromen te laten uitkomen dan de vakantie? Want waar kunt u nu luxe kamperen op een plek waar tien Sprookjesfiguren wonen? De sprookjesfiguren organiseren elke dag (in laag- en hoogseizoen) een afwisselend recreatieprogramma. Wist u dat wij ook zijn uitgeroepen tot “Beste camping van Europa”? Dus wilt u luxe kamperen in Nederland, kom dan naar de Sprookjescamping!

Luxe kampeer accommodaties op de Sprookjescamping

Voor luxe kamperen bent u uiteraard van harte welkom met uw eigen caravan of tent. Maar er staan ook tientallen accommodaties voor u klaar. U kunt bijvoorbeeld zelf een luxe De Waard Tent of een toercaravan huren. En alles is compleet ingericht met volledige inventaris. U hoeft alleen maar een keuze te maken! Ook kunt u uw vakantie doorbrengen in eenvakantiehuis, een Glamphome, een Mobile home, een Trekkershut of onze Sprookjeskota?Met luxe kamperen op de Sprookjescamping is dit allemaal mogelijk! Dus luxe kamperen in Nederland doet u op de Sprookjescamping!

Luxe kampeer faciliteiten en animatie op de Sprookjescamping

Op de Sprookjescamping zijn er, zoals u gewend bent tijdens luxe kamperen in Nederland, ook mooie faciliteiten aanwezig. Zo zijn er meerdere sanitair gebouwen, een restaurant, speeltuinen en natuurlijk waterspeelparadijzen. Alles is ingericht voor kinderen tot en met 11 jaar. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag de animatie op de camping verzorgen. Voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt tijdens het luxe kamperen op de Sprookjescamping. Bekijk direct wat het animatieprogramma allemaal biedt!