Luxe kamperen

Luxe kamperen doen jullie op kindercamping de Sprookjescamping!

De 5 sterrencamping ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal in de buurt van Hardenberg. Op deze kindercamping kunnen jullie luxe kamperen met het hele gezin! Hier worden kinderwensen heel serieus genomen. En wat is een betere periode om dromen uit te laten komen dan de vakantie? Want waar kunnen jullie luxe kamperen op een plek waar tien echte Sprookjesfiguren wonen? Het animatieteam organiseert elke dag (in laag- en hoogseizoen) een afwisselend animatieprogramma. Dus willen jullie luxe kamperen in Nederland, kom dan naar de Sprookjescamping!

Aankomst
Vertrek
2 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info
Kampeerplaats comfort plus

Kampeerplaats comfort plus

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 10 ampére en een eigen watertappunt en waterafvoer. De plekken zijn op de volgende velden: Drakenschat, Kabouterbaard, Kabouterlaars en de Kaboutermuts.

meer info
5 sterrencamping
Kinderfaciliteiten
Ruime kampeerplaatsen

Wat maakt de Sprookjescamping tot een luxe camping?

De luxe sanitair gebouwen bijvoorbeeld. Volledig in Sprookjesstijl en aangepast voor kinderen t/m 10 en hun ouders. Met verschillende hoogten van de wastafels, familiedouches, een heerlijke sunshower, sauna en bubbelbad. Jullie hoeven ook niet met muntjes te werken voor de douches, want er is altijd warm water. Daarnaast zijn er vele andere faciliteiten zoals waterspeelparadijzen, zowel binnen als buiten, een binnenspeeltuin, restaurant, Eeterij en altijd wel een speeltuin(tje) in de buurt!

 

En als de kinderen snel vriendjes en vriendinnetjes willen maken, dan kunnen zij meedoen aan de geweldige (gratis) activiteiten die er iedere dag georganiseerd worden door het animatieteam. 's Avonds kunnen de kinderen en (groot)ouders genieten van de avonturen van de Sprookjesfiguren.

 

Zijn jullie nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan bij de luxe accommodaties die jullie kunnen huren op de Kindercamping van Nederland! Er zijn chalets, vakantietenten, luxe toercaravans en glamping accommodaties te huur. Hebben jullie een eigen kampeermiddel? Dan kunnen jullie terecht op een ruime kampeerplaats. De comfort + plaatsen hebben een eigen vuilwaterafvoer, watertappunt en 10 ampere. Genoeg keuze dus en voor iedereen een passend plekje. Kom luxe kamperen op de Sprookjescamping. Boek direct online