Luxe kindervakantie in Nederland
Capfun de Sprookjescamping!

Luxe kindervakantie op Capfun de Sprookjescamping

Er zijn diverse mogelijkheden als het om het boeken van een luxe kindervakantie gaat. Toch is er geen een zoals Capfun de Sprookjescamping. De Sprookjescamping heeft vijf sterren, waarmee wordt aangegeven dat de camping op het hoogste niveau accommodaties, animatie en faciliteiten heeft. Maar wat maakt Capfun de Sprookjescamping nu zo bijzonder? 

Zijn jullie benieuwd naar de luxe aspecten op Capfun de Sprookjescamping dan moeten jullie beslist verder lezen?

 

Het mooiste plekje voor een luxe kindervakantie

Zodra je bij de ingang bent kun je het kindervermaak al overal zien. Overal staan speeltoestellen in grote en kleine speeltuintjes. Je kinderen in de gaten houden vanuit je kampeerplekje of accommodatie is altijd mogelijk. De speeltuintjes zijn namelijk op alle veldjes te vinden. Verder worden jullie in de schoolvakanties verwelkomd door een van de Sprookjesvrienden. De Sprookjesvrienden kunnen jullie overal op de camping tegenkomen. Jullie kunnen zelfs op verzoek een ontbijtje bestellen en dan wordt deze afgeleverd door een van de sprookjesfiguren Hannah, Wanda of Kabor of een van de anderen.

 

Sprookjesthema
Een vakantie vol magie
Elke dag entertainment

Luxe verblijven op een luxe kindercamping

Er staan chalets die rechtstreeks uit een sprookje lijken te komen. Zo kunnen jullie een van de luxe glamping accommodaties huren. Deze accommodaties zijn voorzien van alle gemakken zoals een keukenblok, douche, toilet en kachel. In de Glamping Lodge TV 4 pers heb je het gevoel van kamperen, maar dan met de luxe van thuis. Maar er is ook een heus Sprookjes Kasteel.

Ook hebben alle plekken een ruime tuin met terras: lekker buiten zitten, genieten van de groene omgeving of even naar de Elfenvijver voor een kleine wandeling of even een foto posten van de kinderen met Hannah op Instagram. Het kan allemaal op Capfun de Sprookjescamping!

Kamperen op Capfun de Sprookjescamping

Een luxe kindercamping vraagt om luxe faciliteiten

Capfun de Sprookjescamping heeft diverse luxe faciliteiten die je ook mag verwachten op een luxe kindercamping. Er is een binnen– én buitenzwembad of beter gezegd waterspeelparadijzen. Een restaurant met een a la carte menu. In het restaurant De Kasteelkeuken worden soms ook theatervoorstellingen gehouden zodat ook tijdens het eten er volop vermaak is voor de kinderen en volwassenen.

Daarnaast kunnen in De Kasteeltuin snacks, pannenkoeken of pizza’s worden besteld en opgegeten. In de Kasteeltuin is daarnaast een luxe binnenspeeltuin en andere spelletjes en speelhoek. De kinderen vermaken zich terwijl papa en mama even rustig tijd met elkaar kunnen doorbrengen.

Kinderen kunnen tijdens het verblijf op de camping sparen voor stickers in hun eigen spaaralbum (te koop in de Bumpieshop).  

Kinderdromen worden werkelijkheid op deze luxe kindercamping

Elke dag een sprookje op Capfun de Sprookjescamping met de hele dag door een animatieprogramma op leeftijd.

Van knutselen tot sport, spel en wateractiviteiten. Aan alle interesses wordt gedacht. Tegen het einde van elke middag lopen alle kinderen met hun ouders in de Bumpie stoet naar de Sprokkelplaats waar een theatervoorstelling plaatsvindt met de sprookjesvrienden. In de schoolvakanties kunnen de kinderen zelf ook schitteren naast hun favoriete Sprookjesvriend tijdens de Sprokkeltheaterclub.

Kinderdromen worden werkelijkheid op de luxe kindercamping Capfun de Sprookjescamping!

Sprokkeltheaterclub Repetities (35 van 86)
9

Dit jaar voor de 4e keer naar de Sprookjescamping geweest. En dat zegt eigenlijk al genoeg. Top locatie. Tip voor iedereen met jonge kinderen.

Dave