Kom naar de open dagen!

Bezoek de Sprookjescamping tijdens de open dagen!

Zijn jullie benieuwd naar de Sprookjescamping? Kennen jullie de Sprookjescamping al en missen jullie de Sprookjesfiguren? Of hebben jullie gewoon zin in een gezellige middag? Kom dan tijdens de Magische middagen naar de Sprookjescamping. Een middag vol knutselen, knuffelen en genieten van de avonturen. Er is zelfs een theatershow! Bekijk de data en tijden op deze pagina. 

Let op speciaal programma: Bumpie's verjaardag!

"De voorbereidingen zijn al een tijd in volle gang! Iedere Sprookjesvriend heeft zijn steentje bijgedragen aan de verjaardag van Bumpie de Beer. Hannah kan niet wachten tot Bumpie de prachtig versierde sprokkelplaats en toneel kan zien! Terwijl Hannah haar knuffelbeer ophaalt voor de grote verassing verschijnt Droesem glurend om het hoekje. Maandenlang heeft hij op toverles gezeten bij Tati voor zijn speciale cadeau voor Bumpie en nu gaat hij het uitspreken. Omdat niemand deze spreuk nog mag zien sluiten de gordijnen. Dan klinkt er een enorme knal! Kuchend rolt Droesem onder het gordijn vandaan.

Alles is mis gegaan! Hoe moet Droesem dit oplossen…."

 

Op 19 februari 2017 viert Bumpie zijn verjaardag. Natuurlijk wil hij dit graag met jullie samen vieren! Vanaf 13.30 uur is de inloop en rond 16.45 uur is het feestje weer voorbij. Doe mee aan de activiteiten, kijk naar de theatershow en laat je beste dansmoves zien tijdens de disco. De kosten voor deze middag zijn €5,00 p.p. Komen jullie Bumpie ook persoonlijk feliciteren? Dan zien we jullie graag op de Sprookjescamping! 

 

Hiervoor moet je je opgeven via: 0523-261369 of info@sprookjescamping.nl!

 

 

Data van de Magische middagen 2017

Wanneer komen jullie naar de open dag van de Sprookjescamping?

zondag 22 januari

zondag 5 februari

zondag 19 februari | Thema: Bumpie's verjaardag (€5,- p.p. )

zondag 5 maart

zondag 19 maart

zondag 2 april

 

Sprookjesthema
Kindvriendelijk
Magie

Programma Magische middagen

Het programma zal als volgt ingedeeld zijn:

 

13.00 uur - Inloop

Vanaf 13.00 uur zijn jullie welkom in de Sprokkelplaats. Kom alvast spelen met de Sprookjesfiguren en maak nieuwe vriendjes. Natuurlijk kunnen jullie ook even een kijkje nemen op de camping. 

15.00 uur - Theatershow

Om 15.00 laten de Sprookjesfiguren hun avonturen zien tijdens de theatershow. Zijn jullie er al klaar voor? Halverwege gaan jullie ook nog een mooie knutsel maken die in het tweede deel van de show weer te zien is! 

16.30 - Mini disco

De Magische middag wordt afgesloten met een geweldig, swingende disco. Dus trek je dansschoenen maar vast aan! 

16.45 - Einde 

Om 16.45 is de Magische middag weer afgelopen.