Magisch verblijf in de
Meivakantie!

Midweek weg in de Meivakantie

Wat dachten jullie van een kort verblijf tijdens de meivakantie in 2021? Bijvoorbeeld een midweek weg op de leukste kindercamping van Nederland? Bij Capfun de Sprookjescamping kunnen de kinderen genieten van elke dag animatie en theater en zullen ze zich met de Sprookjesfiguren in de buurt niet snel vervelen. Terwijl de kinderen worden vermaakt door het professionele animatieteam en de sprookjesfiguren, kunnen de ouders weer een beetje opladen. Komen jullie ook een magische vakantie vieren op Capfun de Sprookjescamping?

 

Kamperen of glamping tijdens midweek weg meivakantie

Hebben jullie een eigen tent, caravan of camper? Dan kun je op Capfun de Sprookjescamping terecht op ruime kampeerplaatsen. Of laat je liever alle kampeerspullen thuis en komen jullie gezellig verblijven in de knusse accommodaties, van chalets tot glamping. Sommige glamping accommodaties zijn in sprookjesstijl om de beleving compleet te maken. Geniet tijdens een midweek weg in de meivakantie van deze 5sterren kindercamping!

Sprokkeltheaterclub Repetities (35 van 86)
Kindvriendelijk
Theatershows
5 sterren faciliteiten

Midweek weg Meivakantie

Tijdens een midweek weg in meivakantie

Tijdens een midweek weg in de meivakantie op Capfun de Sprookjescamping kunnen jullie spetteren in een van de Waterspeelparadijzen, theater bekijken met de Sprookjesvrienden Hannah, Bumpie, Lodewijk en nog zeven andere sprookjesfiguren. Activiteiten lopen uiteen van Tati’s taartenchaos tot Buddy’s Bootcamp en Onderwaterwereld, een ontdekkingstocht door de zee met de allerkleinsten.

In de meivakantie worden er zelfs sprokkeltheater voorstellingen gemaakt. Dat houdt in dat kinderen vanaf 6 jaar kunnen deelnemen aan het theater. Wat een ervaring, op zo’n groot podium, voor al die mensen! En wat zul je als ouder trots zijn op jouw kind die daar staat te stralen op het podium. 

 

Kortom, Capfun de Sprookjescamping is de place to be als je op zoek bent naar een 5sterren kindercamping en kindvriendelijke vakantie.

Langer verblijven op Capfun de Sprookjescamping?

3T4A3706kopie
9

Afkoelen in het zwembad waar kindjes zich veelal zelf kunnen vermaken ivm het lage waterpeil. Een enorme pluim voor de hygiëne op de camping.

Marloes