Magisch verblijf in de
Meivakantie!

Midweek weg in de Meivakantie

Wat dachten jullie van een kort verblijf tijdens de meivakantie in 2020? Bijvoorbeeld een midweek weg op de leukste kindercamping van Nederland? Bij de Sprookjescamping kunnen de kinderen genieten van elke dag animatie en theater en zullen ze zich met de Sprookjesfiguren in de buurt niet snel vervelen. Terwijl de kinderen worden vermaakt door het professionele animatieteam en de sprookjesfiguren, kunnen de ouders weer een beetje opladen. Komen jullie ook een magische vakantie vieren op de Sprookjescamping?

Aankomst
Vertrek

Kamperen of glamping tijdens midweek weg meivakantie

Hebben jullie een eigen tent, caravan of camper? Dan kun je op de Sprookjescamping terecht op ruime kampeerplaatsen, die je bij het boeken zelf kunt uitzoeken. Zoeken jullie een beschut plekje bij het bos of een plekje bij de Elfenvijver of dichtbij het sanitair gebouw? Het kan allemaal. Of laat je liever alle kampeerspullen thuis en komen jullie gezellig verblijven in de knusse accommodaties, van chalets tot toercaravans tot glamping accommodaties. Sommige glamping accommodaties zijn in sprookjesstijl om de beleving compleet te maken. Geniet tijdens een midweek weg in de meivakantie van deze 5sterren kindercamping!

Sprokkeltheaterclub Repetities (35 van 86)

Midweek weg in de meivakantie met een arrangement

In de meivakantie bieden wij een scala aan arrangementen. Een midweek weg in de meivakantie boeken jullie met het Meivakantie 7 dagen arrangement en een week later met het Meivakantie 7 dagen laat arrangement. Wil je 10 dagen blijven? Boek dan het Meivakantie 10 dagen arrangement. De hele lente genieten van het Sprookje? Dan hebben wij enkele voorseizoen plaatsen beschikbaar. Kortom, voldoende aanbod om een midweek weg te gaan in de meivakantie!  

Kindvriendelijk
Theatershows
5 sterren faciliteiten

Midweek weg Meivakantie

Tijdens een midweek weg in meivakantie

Tijdens een midweek weg in de meivakantie op de Sprookjescamping kunnen jullie spetteren in een van de Waterspeelparadijzen, theater bekijken met de Sprookjesvrienden Hannah, Bumpie, Lodewijk en nog zeven andere sprookjesfiguren. Activiteiten lopen uiteen van Tati’s taartenchaos tot Buddy’s Bootcamp en Onderwaterwereld, een ontdekkingstocht door de zee met de allerkleinsten.

In de meivakantie worden er zelfs sprokkeltheater voorstellingen gemaakt. Dat houdt in dat kinderen vanaf 6 jaar kunnen deelnemen aan het theater. Wat een ervaring, op zo’n groot podium, voor al die mensen! En wat zul je als ouder trots zijn op jouw kind die daar staat te stralen op het podium. 

 

Kortom, de Sprookjescamping is de place to be als je op zoek bent naar een 5sterren kindercamping en kindvriendelijke vakantie.

Langer verblijven op de Sprookjescamping?

3T4A3706kopie
9

Afkoelen in het zwembad waar kindjes zich veelal zelf kunnen vermaken ivm het lage waterpeil. Een enorme pluim voor de hygiëne op de camping.

Marloes