Kom uw Paasvakantie vieren
op de Sprookjescamping!

Tijdens het Paasweekend genieten met de kinderen?

Op de Sprookjescamping is het tijdens het Paasweekend altijd beregezellig. Met elke dag leuke spelletjes, knutselen en veel plezier met de Sprookjesfiguren. De activiteiten tijdens Pasen hebben natuurlijk ook te maken met het Paasfeest. Eieren zoeken met de Sprookjesfiguren is een vast onderdeel van het weekend en ook de Paashaas is van de partij. De kinderen kunnen in hun eigen leeftijdsclub leuke activiteiten doen. Zowel kinderen in een jonge leeftijd als kinderen van  of 10 jaar zullen een onvergetelijke vakantie hebben. Komt u ook magisch genieten op de Sprookjescamping! Boek nu uw Paasarrangement voor 2020!

Animatie op topniveau
5 sterren camping
Sprookjesachtig verblijf

Animatieprogramma Pasen 2020

Komen jullie in 2020 met Pasen kamperen op de Sprookjescamping? De Sprookjesfiguren gaan dan weer ontzettend leuke activiteiten met jullie doen en avonturen met jullie beleven. Hier alvast een tipje van de sluier: 

 

Tijdens het Paasweekend gaan de sprookjesfiguren rondreizen door de Sprookjeswereld van de Sprookjescamping om op tijd de eieren en de Paashaas te kunnen vinden. 

 

Wat niet kan ontbreken in het Paasprogramma is Paaseieren zoeken. Geen nood, de sprookjesfiguren zoeken ook met jullie mee!

Voor de Magische Elfjes (0 tot 3 jaar) en Ondeugende Beren (4-5 jaar) is er een Paasspeurtocht, waarin we speuren naar de paashaas aan de hand van spelletjes.

Er zal een avontuurlijke Paasbrunch zijn in de Kasteelkeuken, waar 2 sprookjesfiguren actief zullen zijn.

De Stoere Draken en de Buddy's gaan eierslag spelen. Benieuwd wat dat is? 

 

Kom dan met Pasen naar de Sprookjescamping en beleef de leukste avonturen!

 

Arrangementen met Pasen

3T4A3879
9

Ik vind dit een zeer aangenaam park voor de kindjes. Wij gaan nu voor de derde keer naar daar.

Deborah