Peuter vakantie in Nederland
Kom naar de Sprookjescamping

Een magische peuter vakantie in Nederland?

Kom naar de Sprookjescamping voor de leukste peuter vakantie van Nederland! De Sprookjescamping biedt de ideale camping faciliteiten voor een heerlijk ontspannen vakantie met een peuter. Veiligheid en gemak staan bij ons altijd voorop, zo kunnen ouders of opa en oma zorgeloos genieten van de vrije tijd, terwijl ook de peuters zich kostelijk amuseren. Er zijn daarom peuterfaciliteiten zoals ondiepe waterspeelplekken, een speciaal speelgedeelte in de binnenspeeltuin voor kinderen t/m 4 jaar en verhoogde douches in de sanitair gebouwen. Voor de peuters op de Sprookjescamping is er de ‘magische elfjes’ club. Hier kunnen ze nieuwe vriendjes ontmoeten en deelnemen aan activiteiten voor de peuterleeftijd. Geniet van een heerlijke vakantie, kom naar de leukste peutercamping van Nederland!

Aankomst
Vertrek
21 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Vergrote Zilvermeeuw 4 persoons

Vergrote Zilvermeeuw 4 persoons

Volledig ingericht model voor 4 personen. Lekker zitten voor de tent en uitzicht op een speeltuin. 

meer info
Steenuil 5 persoons

Steenuil 5 persoons

Dit zijn de extra grote "de Waard" tenten. Met 3 ruime slaapvertrekken en de tent in een tunnelvorm ervaren jullie een zee van ruimte.

meer info
Velduil 4 persoons

Velduil 4 persoons

Geen tent opzetten, maar direct genieten van de vakantie. Deze 4 persoons tent staat al volledig ingericht voor jullie klaar. 

meer info
Camper 550 4 persoons

Camper 550 4 persoons

Gezellige caravans voor 4 personen. Volledig nieuw en met vrolijk interieur. 

meer info
Camper 500 4 persoons

Camper 500 4 persoons

De nieuwe toercaravan Camper 500 voor 4 personen is van alle gemakken voorzien. Inclusief voortent met tuinmeubilair. 

meer info
Camper 530 4 persoons

Camper 530 4 persoons

Een 4 persoons toercaravan, gezellig en volledig ingericht. Direct na aankomst genieten. 

meer info
Camper 530 5 persoons

Camper 530 5 persoons

Voor 5 personen is deze toercaravan ideaal. Volledig ingericht en gloednieuw!

meer info
Chalet 4 persoons

Chalet 4 persoons

Volledig ingerichte chalets voor vier personen. Met privacy en een eigen terras. 

 

meer info
Chalet 6 persoons

Chalet 6 persoons

Verschillende chalets voor 6 personen. 

meer info
Comfort chalet 6 persoons

Comfort chalet 6 persoons

Geniet van extra luxe en comfort in deze compleet ingerichte chalet. De chalet is ruim opgezet waardoor jullie kunnen genieten van de gezellige kampeersfeer.

meer info
Happy Summer chalet 4 persoons

Happy Summer chalet 4 persoons

Ieder vakantiehuis heeft een vrije ligging waar jullie kunnen genieten van de rust. 

meer info
Happy Summer chalet 6 persoons

Happy Summer chalet 6 persoons

De prachtige nieuwe chalets geven een zomers gevoel door de zonnige kleuren. Privacy en gezelligheid op de ruime plekken. 

meer info
Mobile Home 4 persoons

Mobile Home 4 persoons

Willen jullie graag in een prachtige Mobile Home logeren, met direct uitzicht op een speeltuin en een volleybalnet? Boek dan dit huisje.

meer info
Glamp Home 4 persoons

Glamp Home 4 persoons

Treed binnen in de wereld van Glamping. Het geweldige van kamperen met het gemak en luxe van een huisje.

meer info
Wood Cottage 5 persoons

Wood Cottage 5 persoons

De Wood Cottage is een combinatie van een tent en een bungalow. De oppervlakte is maar liefst 58 vierkante meter en is geschikt voor 5 personen. 

meer info
Kasteel Lodge 5 persoons

Kasteel Lodge 5 persoons

Voel je een echte ridder of prins(ses) in deze mooie 5 persoons Kasteel Lodge en beleef geweldige avonturen!

 

meer info
Sun Lodge 6 persoons

Sun Lodge 6 persoons

Wat deze accommodatie zo bijzonder maakt, is het afgeschermde dakterras. Deze is te benaderen via een trap aan de zijkant (buiten) en is goed beveiligd middels traphekjes, zodat het ook veilig is voor de allerkleinsten.

meer info
Sprookjes Kota 4 persoons

Sprookjes Kota 4 persoons

Dit knusse huisje ziet er door het hout, het de charmante dakpannen en de mooie vormen uit alsof het direct uit een Sprookje komt!

meer info
Chalet 2 persoons

Chalet 2 persoons

Speciale 2-persoons chalet voor opa & oma of ouder met kind. 

meer info
Sprookjes Kasteel 5 persoons

Sprookjes Kasteel 5 persoons

Verblijf in de nieuwste accommodatie van de Sprookjescamping!

meer info
Camper 560 5 persoons

Camper 560 5 persoons

Deze toercaravans hebben plaats voor 5 personen. Volledig ingericht met voortent en tuinmeubilair. 

meer info

Peuter vakantie in Nederland

Een peutervakantie in Nederland is de ideale vakantie. Jullie hoeven niet ver te reizen, wat prettig is met kleine kinderen. Bij de Sprookjescamping zijn jullie verzekerd van de ideale omgeving voor een vakantie met peuter. Op onze familiecamping is alles gericht op kleine kinderen tot en met 10 jaar en ook logeren is ideaal in de accommodaties. Alles is namelijk ingericht en staat al helemaal klaar voor jullie. Alleen nog de persoonlijke spulletjes meebrengen en de vakantie kan beginnen. Er zijn verschillende accommodaties te huur. Glamping accommodaties, chalets, toercaravans, vakantietenten en trekkershutten. Bekijk welke het beste bij jullie past en boek direct online.

 

Hebben jullie een eigen kampeermiddel? Dan is kamperen op de Sprookjescamping uiteraard ook geweldig met peuters. De kampeerplaatsen zijn namelijk ruim en er is altijd wel een speeltuintje in de buurt. Zo kunnen ouders genieten van de zon voor de tent, terwijl de kinderen toch in de gaten gehouden kunnen worden. Zelfs in de sanitair gebouwen is er rekening gehouden met de peuters op vakantie. Er zijn verlaagde en verhoogde douches, wastafels op verschillende hoogten voor de kinderen en familiedouches.

Peuterfaciliteiten
Sprookjesthema
Mooie accommodaties

Veel plezier op de Sprookjescamping

Volledig ontspannen en genieten kan op de Sprookjescamping tijdens jullie peutervakantie in Nederland. ‘s Avonds als de peuter in bed ligt, ontvouwt zich een prachtige sterrenhemel boven jullie. En overdag, wanneer jullie even willen genieten, kunnen jullie ook gebruik maken van onze sauna’s. Een dagje erop uit met het gezin in de omgeving van de Sprookjescamping? Ook daarvoor biedt de prachtige omgeving van het Vechtdal talloze mogelijkheden. Zelfs op dagen dat het weer tegen valt kunnen jullie genieten van het water in ons overdekte waterspeelparadijs. Ook is er een grote binnenspeeltuin voor wie graag zonder water speelt wanneer het regent. 

 

Natuurlijk mogen ook georganiseerde activiteiten niet ontbreken op een peutercamping en dit wordt gedaan door een geweldig animatieteam. Iedere dag is er animatie, ook in het laagseizoen! Een magische peutervakantie waar altijd iets te beleven is. Tijdens de midweken, buiten de schoolvakanties en feestdagen om, is de kindercamping volledig gericht op kinderen tot en met 4 jaar. Ideaal om dus ook dan er even tussenuit te gaan. Speciaal hiervoor zijn de Magische Mini weken in het leven geroepen. Willen jullie ook genieten van een heerlijke vakantie op onze camping? Reserveer dan nu jullie plekje.