Peuter vakantie in Nederland
Kom naar de Sprookjescamping

Een magische peuter vakantie in Nederland?

Kom naar Capfun de Sprookjescamping voor de leukste peuter vakantie van Nederland! De Sprookjescamping biedt de ideale camping faciliteiten voor een heerlijk ontspannen vakantie met een peuter. Veiligheid en gemak staan bij ons altijd voorop, zo kunnen ouders of opa en oma zorgeloos genieten van de vrije tijd, terwijl ook de peuters zich kostelijk amuseren. Er zijn daarom peuterfaciliteiten zoals ondiepe waterspeelplekken, een speciaal speelgedeelte in de binnenspeeltuin voor kinderen t/m 4 jaar en verhoogde douches in het sanitair gebouw. Voor de peuters op Capfun de Sprookjescamping is er de ‘magische elfjes’ club. Hier kunnen ze nieuwe vriendjes ontmoeten en deelnemen aan activiteiten voor de peuterleeftijd. Geniet van een heerlijke vakantie, kom naar de leukste peutercamping van Nederland!

 

Peuter vakantie in Nederland

Een peuter vakantie in Nederland is de ideale vakantie. Jullie hoeven niet ver te reizen, wat prettig is met kleine kinderen. Bij Capfun de Sprookjescamping zijn jullie verzekerd van de ideale omgeving voor een vakantie met peuter. Op onze familiecamping is alles gericht op kleine kinderen tot en met tien jaar en ook logeren is ideaal in de accommodaties. Alles is namelijk ingericht en staat al helemaal voor jullie klaar. Alleen nog de persoonlijke spulletjes meebrengen en de vakantie kan beginnen. Er zijn verschillende accommodaties te huur zoals glamping accommodaties en chalets. Bekijk welke het beste bij jullie past en boek direct online.

 

Hebben jullie een eigen kampeermiddel? Dan is kamperen op Capfun de Sprookjescamping uiteraard ook geweldig met peuters. De kampeerplaatsen zijn namelijk ruim en er is altijd wel een speeltuintje in de buurt. Zo kunnen ouders genieten van de zon voor de tent, terwijl de kinderen toch in de gaten gehouden kunnen worden. Zelfs in het sanitair gebouw is er rekening gehouden met de peuters op vakantie. Er zijn verlaagde en verhoogde douches, wastafels op verschillende hoogten voor de kinderen en familiedouches.

Peuterfaciliteiten
Sprookjesthema
Mooie accommodaties

Veel plezier op Capfun de Sprookjescamping

Volledig ontspannen en genieten kan op Capfun de Sprookjescamping tijdens jullie peutervakantie in Nederland. ‘s Avonds als de peuter in bed ligt, ontvouwt zich een prachtige sterrenhemel boven jullie. Een dagje erop uit met het gezin in de omgeving van de Sprookjescamping? Ook daarvoor biedt de prachtige omgeving van het Vechtdal talloze mogelijkheden. Zelfs op dagen dat het weer tegen valt kunnen jullie genieten van het water in ons overdekte waterspeelparadijs. Ook is er een grote binnenspeeltuin voor wie graag zonder water speelt wanneer het regent. 

 

Natuurlijk mogen ook georganiseerde activiteiten niet ontbreken op een peutercamping en dit wordt gedaan door een geweldig animatieteam. Iedere dag is er animatie, ook in het laagseizoen! Een magische peutervakantie waar altijd iets te beleven is. Tijdens de midweken, buiten de schoolvakanties en feestdagen om, is de kindercamping volledig gericht op kinderen tot en met 4 jaar. Ideaal om dus ook dan er even tussenuit te gaan. Willen jullie ook genieten van een heerlijke vakantie op onze camping? Reserveer dan nu jullie plekje.