Peuter vakantie in Nederland
Kom naar de Sprookjescamping

Een magische peuter vakantie in Nederland?

Kom naar de Sprookjescamping! Deze prachtige camping is uniek en speciaal voor kinderen. Peuters kunnen heerlijk genieten op deze peutercamping waar veiligheid en gemak voorop staat. Er zijn daarom peuterfaciliteiten zoals ondiepe waterspeelplekken, een speciaal speelgedeelte in de binnenspeeltuin voor kinderen t/m 4 jaar en verhoogde douches in de sanitair gebouwen. De peuters komen in een speciale club 'de magische elfjes' zodat zij snel vriendjes kunnen maken en de activiteiten zijn volledig op hen gericht. Kom naar de Peutercamping van Nederland en geniet van een geweldige peuter vakantie!

Aankomst
Vertrek
19 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Vergrote Zilvermeeuw 4 persoons

Vergrote Zilvermeeuw 4 persoons

Volledig ingericht model voor 4 personen. Lekker zitten voor de tent en uitzicht op een speeltuin. 

meer info
Steenuil 5 persoons

Steenuil 5 persoons

Dit zijn de extra grote "de Waard" tenten. Met 3 ruime slaapvertrekken en de tent in een tunnelvorm ervaren jullie een zee van ruimte.

meer info
Velduil 4 persoons

Velduil 4 persoons

Geen tent opzetten, maar direct genieten van de vakantie. Deze 4 persoons tent staat al volledig ingericht voor jullie klaar. 

meer info
Camper 550 4 persoons

Camper 550 4 persoons

Gezellige caravans voor 4 personen. Volledig nieuw en met vrolijk interieur. 

meer info
Camper 500 4 persoons

Camper 500 4 persoons

De nieuwe toercaravan Camper 500 voor 4 personen is van alle gemakken voorzien. Inclusief voortent met tuinmeubilair. 

meer info
Camper 530 4 persoons

Camper 530 4 persoons

Een 4 persoons toercaravan, gezellig en volledig ingericht. Direct na aankomst genieten. 

meer info
Camper 530 5 persoons

Camper 530 5 persoons

Voor 5 personen is deze toercaravan ideaal. Volledig ingericht en gloednieuw!

meer info
Chalet 4 persoons

Chalet 4 persoons

Volledig ingerichte chalets voor vier personen. Met privacy en een eigen terras. 

 

meer info
Chalet 6 persoons

Chalet 6 persoons

Verschillende chalets voor 6 personen. 

meer info
Comfort chalet 6 persoons

Comfort chalet 6 persoons

Geniet van extra luxe en comfort in deze compleet ingerichte chalet. De chalet is ruim opgezet waardoor jullie kunnen genieten van de gezellige kampeersfeer.

meer info
Happy Summer chalet 4 persoons

Happy Summer chalet 4 persoons

Ieder vakantiehuis heeft een vrije ligging waar jullie kunnen genieten van de rust. 

meer info
Happy Summer chalet 6 persoons

Happy Summer chalet 6 persoons

De prachtige nieuwe chalets geven een zomers gevoel door de zonnige kleuren. Privacy en gezelligheid op de ruime plekken. 

meer info
Mobile Home 4 persoons

Mobile Home 4 persoons

Willen jullie graag in een prachtige Mobile Home logeren, met direct uitzicht op een speeltuin en een volleybalnet? Boek dan dit huisje.

meer info
Glamp Home 4 persoons

Glamp Home 4 persoons

Treed binnen in de wereld van Glamping. Het geweldige van kamperen met het gemak en luxe van een huisje.

meer info
Wood Cottage 5 persoons

Wood Cottage 5 persoons

De Wood Cottage is een combinatie van een tent en een bungalow. De oppervlakte is maar liefst 58 vierkante meter en is geschikt voor 5 personen. 

meer info
Kasteel Lodge 5 persoons

Kasteel Lodge 5 persoons

Voel je een echte ridder of prins(ses) in deze mooie 5 persoons Kasteel Lodge en beleef geweldige avonturen!

 

meer info
Sun Lodge 6 persoons

Sun Lodge 6 persoons

Wat deze accommodatie zo bijzonder maakt, is het afgeschermde dakterras. Deze is te benaderen via een trap aan de zijkant (buiten) en is goed beveiligd middels traphekjes, zodat het ook veilig is voor de allerkleinsten.

meer info
Chalet 2 persoons

Chalet 2 persoons

Speciale 2-persoons chalet voor opa & oma of ouder met kind. 

meer info
Camper 560 5 persoons

Camper 560 5 persoons

Deze toercaravans hebben plaats voor 5 personen. Volledig ingericht met voortent en tuinmeubilair. 

meer info

Peuter vakantie in Nederland

De Sprookjescamping is ideaal voor kleine kinderen zoals peuters. Met een peuter op vakantie is erg leuk, maar heeft wel een passende omgeving nodig. Op de kindercamping van Nederland is alles gericht op kleine kinderen tot en met 10 jaar en ook logeren is ideaal in de accommodaties. Alles is namelijk ingericht en staat al helemaal klaar voor jullie. Alleen nog de persoonlijke spulletjes meebrengen en de peuter vakantie in Nederland kan beginnen. Er zijn verschillende accommodaties te huur. Glamping accommodaties, chalets, toercaravans, vakantietenten en trekkershutten. Bekijk welke het beste bij jullie past en boek direct online. 

 

Hebben jullie een eigen kampeermiddel? Dan is kamperen op de Sprookjescamping uiteraard ook geweldig met peuters. De kampeerplaatsen zijn namelijk ruim en er is altijd wel een speeltuintje in de buurt. Het is ideaal als de peuters spelen en de ouders lekker met een kopje thee of koffie voor de tent de kids in de gaten kunnen houden. Maar ook in de sanitair gebouwen is er rekening gehouden met de peuters op vakantie. Er zijn verlaagde en verhoogde douches, wastafels op verschillende hoogten voor de kinderen en familiedouches. 

Peuterfaciliteiten
Sprookjesthema
Mooie accommodaties

Heerlijk vermaken op de Sprookjescamping

Volledig ontspannen en genieten kan op de Sprookjescamping. ‘s Avonds als de peuter in bed ligt, ontvouwt zich een prachtige sterrenhemel boven jullie. Ook zijn er op dé kindercamping van Nederland uitstekende faciliteiten te vinden. De sanitaire faciliteiten tijdens de peuter vakantie Nederland zijn volledig ingericht voor kinderen tot en met 10 jaar. Ook zijn er overal op de camping leuke speeltuintjes die allemaal volledig veilig zijn! Is er een dag tijdens de peuter vakantie Nederland met iets minder mooi weer? Geen zorgen! Ook dan kan er volop genoten worden in het water, want we hebben een prachtig overdekt zwembad en een binnenspeeltuin. Op de Sprookjescamping kunnen jullie met het hele gezin lekker eten. Er is bijvoorbeeld een restaurant en een Eeterij. 

 

Natuurlijk mogen ook georganiseerde activiteiten niet ontbreken op een peutercamping en dit wordt gedaan door een geweldig animatieteam. Iedere dag is er animatie ook in het laagseizoen! En tijdens de midweken, buiten schoolvakanties en feestdagen om, is het volledig gericht op kinderen tot en met 4 jaar. Ideaal om dus ook dan er even tussenuit te gaan. Speciaal hiervoor zijn de Magische Mini weken in het leven geroepen, kijk voor het kampeerarrangement of Magische Mini Weken in een accommodatie.  

 

De Sprookjescamping is niet voor niets een Sprookjesachtige plek, want naast alle faciliteiten die volledig in Sprookjesstijl zijn, wonen er ook echte Sprookjesfiguren. Overal kun je ze tegen het lijf lopen en iedere avond beleven zij geweldige avonturen tijdens de theatershow.