Peuter vakantie Nederland

Met uw peuter op vakantie in Nederland?
Een magische peuter vakantie in Nederland? Kom naar De Sprookjescamping! Deze prachtige camping is uniek en speciaal voor kinderen. Uw peuter kan tijdens de peuter vakantie Nederland gezellig met de Magische Elfjes. Met deze leuke club kan uw peuter leuke activiteiten ondernemen samen met de dappere Hannah de Helfdhaftige of de lieve Bumpie de Beer! De camping is volledig ingericht voor kinderen, zodat u een perfecte peuter vakantie Nederland kunt beleven!

Hoe gaat u op peuter vakantie Nederland?

Er is van alles mogelijk voor een heerlijke peuter vakantie in Nederland! U kunt natuurlijk met uw eigen tent of caravan komen naar De Sprookjescamping. Geniet van de rust en ontdek het groene terrein vol elfjes, draken en kikkers! Er is genoeg ruimte voor privacy tijdens de peuter vakantie Nederland, want de plekken zijn minimaal 100m2 groot. Vanaf alle plaatsen heeft u uitzicht op een speelveldje, zodat u uw peuter met een gerust hart kunt laten spelen.

Wilt u iets huren? Ook dat kan op De Sprookjescamping! Met uw peuter op vakantie in Nederland wordt gemakkelijk door onze volledig ingerichte en sprookjesachtig mooie accommodaties. Huur een:

  • Sprookjeskota
  • Woodcottage
  • Sunlodge

Geniet van luxe tijdens de peuter vakantie Nederland!

Uitstekende faciliteiten op De Sprookjescamping

Volledig ontspannen en genieten kan op De Sprookjescamping. ‘s Avonds als uw peuter in bed ligt, ontvouwt zich een prachtige sterrenhemel boven u. Ook zijn er op dé kindercamping van Nederland uitstekende faciliteiten te vinden. De sanitaire faciliteiten tijdens uw peuter vakantie Nederland zijn volledig ingericht voor kinderen tot 11 jaar. Ook zijn er overal op de camping leuke speeltuintjes die allemaal volledig veilig zijn! Is er een dag tijdens de peuter vakantie Nederland met iets minder mooi weer? Geen zorgen! Ook dan kan er volop genoten worden in het water, want we hebben een prachtig overdekt zwembad. Op De Sprookjescamping kunnen jullie met het hele gezin lekker eten. Er is bijvoorbeeld een pannenkoekencarroussel! Komt u voor een peuter vakantie Nederland naar De Sprookjescamping? Boek direct uw verblijf!