Peutercamping in Nederland
Geweldig voor de allerkleinsten!

Peutercamping in Nederland

Op Capfun de Sprookjescamping worden kinderwensen heel serieus genomen, dus ook voor de peuters! Tijdens de vakantie van de peuters zullen hun dromen werkelijkheid worden. De peutercamping Capfun de Sprookjescamping kent haar eigen unieke sprookjesplek, waar maar liefst 10 sprookjesfiguren wonen. De verschillende sprookjesfiguren beleven vele avonturen, overdag tijdens de activiteiten en 's avonds tijdens de theatershows. Het mooiste plekje, de Sprookjescamping, is gelegen in Hardenberg, het noordoosten van Nederland. 

 

Activiteiten op de peutercamping

Tijdens jullie vakantie zorgt het animatieteam voor het vermaak van de kinderen, waaronder de peuters! Elke ochtend is er een knutselclub speciaal voor de peuters en ook voor andere leeftijdsgroepen. De peuters vallen onder de groep de Magische Elfjes. Aan het eind van de dag vol spetterende activiteiten is het tijd voor een theatershow. Deze theatershow bevindt zich in het Sprokkeltheater en hier zullen de sprookjesfiguren van Capfun de Sprookjescamping een magisch avontuur beleven. Na een aantal dagen of aantal weken hier op Capfun de Sprookjescamping, lijkt het alsof je onze sprookjesfiguren al (sprookjes)eeuwen kent! Dit is maar een korte impressie van een dag op de kindercamping van Nederland.

Kinderfaciliteiten
Elke dag animatie
Sprookjesthema

Een compleet luxe vakantie op deze peutercamping

In Nederland is tijd zeker een luxe. We hebben het allemaal ontzettend druk, dus is vakantie gewenst en zeker niet onbelangrijk. Hierbij hebben jullie de keuze uit verschillende peutercampings in Nederland, echter is er maar één Sprookjescamping.

Welke opties zijn er voor jullie op de peutercamping in Nederland?

  • Een ruime kampeerplek of de keuze uit verschillende soorten verhuuraccommodaties op onze kindercamping.
  • Jullie kunnen heerlijk de tijd nemen voor jezelf.
  • Zin om te relaxen en helemaal tot rust te komen, terwijl de kinderen avonturen beleven met de Sprookjesfiguren op de kindercamping in Nederland? Neem dan snel een kijkje welke ruime kampeerplekken en volledig ingerichte accommodaties beschikbaar zijn en beleef ook de magie op de leukste peutercamping van heel Nederland!

Kamperen of in een accommodatie op de peutercamping

Jullie kunnen op de peutercamping kamperen met jullie eigen tent, camper of caravan op ruime kampeerplaatsen. Maar daarnaast biedt de camping ook de mogelijkheid om in wat meer luxe te verblijven. Kijk eens naar de chalets of de glamping accommodaties voor een verblijf zonder zorgen met jullie peuter.